推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

XO球彩台,即時啟動!

引用:
原帖由 Mazda 9 於 6/1/07 21:19 發表

嘩!筆老大畀杜布連攪喎咗,臨完半場先輸兩粒
做定套戥,波膽 0-4 @7, 0-5 @2 0, 客其他@25

引用:
原帖由 Lighter 於 6/1/07 21:24 發表

做定套咁都得
一早買咗細呀 ! 頭30幾分鐘都好穩陣亂咁踢,點知畀38釣嘅杜布連攪惦咗,即刻亂哂籠輸多粒

引用:
原帖由 Lighter 於 6/1/07 21:32 發表

我見住績對家唔多識入球的
所以補飛淨係買諾域治再入波

0-3 開大,筆大大同我條細飛瓜咗

0-4 杜布連又入................叫住糊先

1-4..................................

引用:
原帖由 Lighter 於 21/1/07 23:09 發表

國米會多一粒嗎???
國米 3-1

買咗車仔 4-0....................有啲危

引用:
原帖由 Butt 於 28/1/07 23:00 發表

補番條「五窿」咯!
[email protected]、主其他@4

補補飛先

熱剌個勢都唔錯

暫時五五波

自己買條混合過關要咗曼聯客勝,但係阿積士條 4-1@12 波膽劃錯飛射落熱剌 3-0@50 ,好矛盾吓

史浩克贏緊 0-1..................

曼聯大,唔使半場收咗錢      

唔該羅馬入番兩粒,或者曼聯入多兩粒咁就 very good 啦  買咗 4-2、5-2、主其他   

今晚仲唔分錢齊齊嬴

引用:
原帖由 happycamel 於 11/4/07 03:36 發表

車仔反勝埋就正呀
車仔買咗 0-0、1-1

叫糊中...........................

引用:
原帖由 Mazda 9 於 11/4/07 03:33 發表
曼聯大,唔使半場收咗錢      

唔該羅馬入番兩粒,或者曼聯入多兩粒咁就 very good 啦  買咗 4-2、5-2、主其他   

今晚仲唔分錢齊齊嬴 :b ...
100 倍同 200 倍波膽叫糊中

引用:
原帖由 star 於 11/4/07 03:47 發表
man utd 5:0 roma
where is Totti ?
射過一個罰球,不過畀雲達沙救到

引用:
原帖由 Butt 於 11/4/07 03:51 發表
半場買左兩邊大,各有兩倍幾,依家叫糊喇!
曼聯呢邊大力支持,車仔就......................

6-0 主其他收錢 100 倍

筆大大,中場大收錢

引用:
原帖由 Butt 於 11/4/07 03:58 發表
恭喜萬兄!我個主其他得三倍幾咋。。。
3-0 嗰陣仲有7.5倍,再補番少少

引用:
原帖由 中年地盤佬 於 11/4/07 04:02 發表

攪到馬會個即場投注都收左工      
仲可以買車仔, 1-1 叫糊中.....依家買仲有@1.65

引用:
原帖由 利記 於 11/4/07 04:08 發表

嘩,索唔少
今個月生日呀嘛

華倫 1-1 頂住呀............................

引用:
原帖由 利記 於 11/4/07 04:19 發表
在入會唔會比人踢腳唔踢波呢
轉咗過去睇車仔

引用:
原帖由 Butt 於 11/4/07 04:22 發表

咁咪要睇加時?!
梗係啦

100倍x5.5倍

仲有曼聯大射落車仔細

引用:
原帖由 Mazda 9 於 11/4/07 04:24 發表

梗係啦

100倍x5.5倍

仲有曼聯大射落車仔細
89 mins 艾辛攪惦我

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。