推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

珠海贵价SAUNA考察报告

其實我都覺得珠海既 sn 場d女質數好似下降左
呢幾次去南洋, 房係好, 不過女真係唔得.
數量小, 而且扒多.感覺上比到 398, 好似同關口果d差唔多質數

以前記得就算金域比 298, 都有好多食得落既囡, 而且佢地仲要多選擇

引用:
原帖由 peninsula 於 2007-9-10 04:16 發表

How's 金域 now?
今非昔比

引用:
原帖由 peninsula 於 2007-9-10 04:39 發表

Used to be so very excellent and great price too!
房好明顯舊左, 污糟, 而且囡扒左好多, 媽咪又唔識教, 服務差左好多

呢幾次都去南洋, 貪佢房新, 但係去左三次後就遇到問題啦...
你話去一次搵唔到o岩都話自己無運, 三次都無o岩就係間場既問題啦

引用:
原帖由 求其 於 2007-9-10 07:35 發表

南洋呢类中价场很难经营的了,平?$398一次,比那些珠海平场仲贵旧几,女质?好唔到人地果D...愿意花钱吃好野的,唔会帮趁你,可以吃得落 ...
其實你講得無錯呀, 我都會自問, 如果好又一餐唔好又一餐既, 何不去番金域呢, 差到 3 分一價錢
而我願意比 400 蚊就係想食好一點的囡囡.

但南洋方面, 坦白說, 真係麻麻, 質已經唔係高, 而且量又唔夠.
我而家都苦惱緊, 要比到 500蚊以下既珠海場, 到底仲有邊間係好既.

引用:
原帖由 求其 於 2007-9-11 16:38 發表

是的,珠海斗门虽然有个机场,但它不是个打机的好地方
斗門有間叫金太子酒店, 去過兩次, ok 啦

相關搜索目錄: 酒店

引用:
原帖由 yah-san 於 2007-9-19 04:00 發表
Visited South Ocean in the afternoon last week.   
any waterbed?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。