推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

七少新玩場

新場硬件幾好,囡囡質素表面睇都唔錯喎

「NUDE LAP DANCE」係Dancer跳定囡囡跳o架

相關搜索目錄: Dance

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-9-27 12:53 發表
全身光豬,在你大腿上兩個波在你眼前擺來擺去,毛毛在你細佬上磨。你的手在她身上忒意游摩!爽!

容乜易走火o架

第三類危險物品接觸……易燃、惹火,危險、危險

小心工業安全呀

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-9-27 13:26 發表
這是我的"祥哥個女"小艾!她的嗓子很好,老豆是廣西南寧,老媽是四川達州,所以白話,四川都會說。

她是唸幼師的,所以會音樂,唱歌很好聽!身材也不錯啞!
被其哥BAN都要講

正正正正正正正正正正正正正正正正正正正正正正正正正

唔怪得simonkok師兄話要「睇住你報告..打飛滋」啦

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-9-27 14:03 發表

只要我做出業續,我就可以要求加料玩意!

I am trying to increase our negotiation power, but before this I have to show my power.
小心詞句呀,七少師兄。

被人話係【AD】就唔好啦。

話時話,係咪「褲」字頭果間呀?

張凳擺床尾咁怪

係咪另有用途o架

唔通係 : 等囡囡卜係到,然後做體操用

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-9-27 15:41 發表
最安全是"不要去玩!"是不是?
唔係,係切o左佢,

等你想都無得想

引用:
原帖由 PPS167 於 2007-9-27 23:33 發表

7 SIU 大佬,睇相我仲估係 皇崗東方X泉對面o個間 x皇朝.原來響DG o個邊, 咁我就好少機會去.點都好期待更精彩既包膠
我又估多次,係咪V仔 ?

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-9-27 23:42 發表

你的意思是"煩仔"?不是吧!我無去常平很久了!

但明天要去橋頭見客!
唔係"煩仔",

係上沙V字頭個間,

全名唔記得囉。

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-9-28 00:00 發表

"哇希"?也不是!你年紀大喇!唔好估太多,傷身的!我 PM 給你吧!
多謝賜教。

有機會先同大家鈙一鈙。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。