推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

国内风月版版主人选提名

挑!!:bird:

小小事,駛唔駛攪到大家面左左呀?

畢兄、其哥兩個咁多年朋友,都係好襟兄弟,

出o黎飲兩杯馬尿、個耙咪無事囉。

過兩日,條氣順返,咪一樣波照,X照叫。

無事、無事,繼續跳老舞。

引用:
原帖由 peninsula 於 2007-9-3 13:05 發表

I strongly recommend icheng609
請恕小弟未能認同,如果你睇過個呢位師兄D貼… 唉

引用:
原帖由 peninsula 於 2007-9-3 16:48 發表

What's wrong with his postings?
Actually, there is nothing wrong with his postings but someone want to be 「版主」 of 「Mainland China 國內救國及澳門風月版」that he should be well experience and have good enough mind to judge which post is real, fake or AD. BTW, he should also be the model to every member. Unless someone wants to change the culture here, otherwise I DON'T think he is the one.

Just my opinion, no offense.

引用:
原帖由 uf333 於 2007-9-3 15:59 發表

此處網友一般是成熟,具學識、有獨立思考及自我見地...---------->>以前係...而家就高調非常..慌死間場唔死..日日高調討論
uf333師兄,我覺得「成熟,具學識、有獨立思考及自我見地...」同係咪「高調討論」係兩回事,只要唔係「高調吹雞」,我個人覺得呢D場係唔會死,就算死都係「一雞死、一雞鳴」。呢個係幾千年來供求問題,其他都係表面功夫矣。

引用:
原帖由 colorbhk 於 2007-9-3 18:22 發表
自古武林盟主, 都係以德服人, 唔係玩得多就知得多就可以....

唔好意思, 都係果句, "who the hell is HIM"
有o能呢到就大把,無o能無得亦唔少。

搵個「以德服人」?

咪講笑啦,除o左畢兄同其哥咁抵得諗

其他都做o左世外高人,不食人間煙火,

你估仲好似你同我呢D有o能無德者,係呢個淫世中打滾咩

引用:
原帖由 uf333 於 2007-9-4 16:19 發表

个人都希望 D场不会死! 不过.D场会否会死..系不以你我意志,想法为转移! 坦白讲..若言人真系如你所讲:成熟,具學識、有獨立思考及自我見地 ...
uf333师兄,

其实你所谓「高调讨论」只不过是热烈谈论一个娱乐场所,根本就比不上你所说的「ZMT的一件事」,如果比起其他讨论区如Dxxxxxx.com.hk 或uxxxxx.com,亦不算什么。

ZMT未能回复旧观,但你回望ZMT以前是否过哂火位,现在其他地方又岂不是百花齐放?

有钱赚的生意就有人做,「一鸡死、一鸡鸣」是一个事实,并不是你同我讲的。

但我同意你所说的LOW PROFILE 而唔系LO FUNG。

其哥亦已明言立意执行「讨论区的基本守则和指引第三?」,相信大家都会遵守的。

有意見可以提出大家討論,這個是正經、嚴肅話題,

倒亂份子唔好係度攪事

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。