推介:| Make Friends | 交友 | 婚姻介紹 | 網上交友 | 幽默 | 趣味網頁 | 娛樂 | 魔術 | 精品 | 玩具 |

54 123
發新話題

世外桃源

路過, 各位好 ~~~~~~~~~~~~~~~~~

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-3-5 18:16 發表

做乜貢好笑???   
見到世外桃源, 當然開心啦

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-3-5 21:36 發表

係世外桃源见到休大帅哥仲流埋口水添
原來你既傾向係咁 

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-3-9 13:52 發表

我忙到死都要吹,一日不吹,如蚁"嬲"骨髓,浑身发抖
要打麻雀你至會舒服

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-3-14 12:46 發表

四川同湖南无论男女,大多都是有情有義之人,这一点我比你更清楚
咁你同幾多個湖南女仔有個情

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-3-14 18:29 發表

I need them all!   
休休  

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-5-12 09:14 發表
休大哥点解而家系大陆上唔到XOCAT架,我历尽千辛万苦,冲破重重困难,先上到见你嚟咋
咁都算你幾有琤,

各位弟兄好, 入黎打聲招呼先

各位午安呀!! 又係星期五了!!

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-5-27 15:29 發表

孤家寡人去街都係冇瘾呢
所以你決定返鄉下, 就會過引D

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-5-27 19:45 發表

你真係唔好亂講呀, 人地有男朋友架!  
你放心, 小一都有親蜜男友, 唔會搶人男友 架

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-5-27 20:07 發表

唔係掛, 小一係基民???  
要拎多D數據研究一下先

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-6-2 09:50 發表

咁就要做多啲運動啦, 年輕人!  
夜晚做運動

相關搜索目錄: 運動

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-6-2 13:59 發表

喂, 做乜打人, 想趕走哂我曮呀!  
可能你D客會越打越開心

沒有老豬的日子寠~~~~~~~~~~~~~~~~~~

到!! 閃!! 現!!                        .

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-6-3 21:33 發表

點個閃???  
邊個都閃

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-6-3 21:35 發表

隻衰豬呢兩日唔知閃左去邊樹???
周六周日係咪又返鄉下

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-6-3 21:36 發表

我捉!   
捉咩, 黃腳雞 定 炸餬先

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-6-3 21:39 發表

呢排啲豬肉加價, 唔知有無影響呢???  
係咪已經被人劏左, 運左去超市出售

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-6-3 21:40 發表

你有得比人捉咩???  
黃腳雞煲左粥
炸餬夠健康

弊, 一講老豬, 即浦頭 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-6-3 21:55 發表

休大哥,我家阵有臭狐咩,一见我就走
你簡直係雙臭狐(左右), 唔走一定見頭暈

休大哥, 屈大哥, KLOSE, 豬大哥, ww大哥好!!

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-6-6 09:06 發表

無錯, 而家又陽光普照!  
冇理由, 現在係天黑黑

54 123
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。