推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

樂樂, 盈盈係邊呀~~~~~~~~~~~~

回復 #5635 happycamel 的帖子

我講今日黎香港個隻盈盈 

有太陽, 但唔係好熱既早上, 各位早晨

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-4-27 12:44 發表
**** 本內容被作者隱藏 *****
世事往往就係咁架啦

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-4-27 12:50 發表

保保食左飯未?
岩岩飽飽左

位置Q 紅豆沙搭樂樂,每注派HKD50

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-4-27 18:54 發表

你當我地係乜?
紅豆與樂樂, 生活好安樂

中場7.3倍和 ~~~~~~~~~~~~

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-4-28 23:38 發表
今日全面睇好三和
班拖肥仔捉到鹿唔即刻切角 仲掛住條鹿尾芭
離乜蒲又攪到落後兩球先追
都係車仔穩定
上周食個番尋味

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-4-28 23:47 發表
甘係好味吖嘛
以家要睇實利記生唔生性

英超今日旺大, 大既比例相高當

回復 #5670 happycamel 的帖子

呢暈凍個水~~~~~~~~~~

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-4-28 23:55 發表
唔兄今晚甘夜既
夜少少啦, 不過都會快去做豬

眼訓, 拜拜~~樂樂~~

Are you okay既周日早上, 各位老友記你地好

今日靜英英, 個個都入場個款

回復 #5691 happycamel 的帖子

你係度就好啦,我可以放心入場啦

早晨, 樂樂

引用:
原帖由 細摩 於 2007-4-29 15:08 發表

唔係方生, 係蘋果馬經頭版<<最佳冷馬>>

佢貼

第二場 8.) 超理想
第四場 13.) 國士無雙
第六場 11.) 龍的風采
又要搞慶功宴

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-4-29 15:27 發表
呢場我都已經要啲勁冷茂年精英愛好 估唔到 .................
間中失守, 大圍黎講, 你都係掂既

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-4-29 16:30 發表

唔理得咁多Lu......買定離手!!

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-4-29 16:37 發表

返黎啦
紅豆一出,大豆都出牙仔 

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-4-29 16:38 發表

保保......我輸咗喎! 你仲刺激我?
我唔想架,但我以為你買Q中左 

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-4-29 16:40 發表

保保你出牙仔呀?
邊有人臨老出牙仔架,我係換假牙 

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-4-29 16:42 發表

馬場唔俾帶長刀入去, 拉佢出去後巷啦!
歡迎

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-4-29 16:45 發表

保保教我o架!
冇錯,每日第一次見到人,都叫早晨咁至係尊敬既表現 

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。