推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

唔駛周圍搵, 呢到有排位版

樂氣豆 & 各位周日好            

引用:
原帖由 happycamel 於 2008-5-18 13:00 發表
大家好        
樂樂你, 樂倦知還, 今日又要開(彈)作法

回復 #25053 happycamel 的帖子

你又出口術, 大帝, 係咪有電有訊個隻         

回復 #25055 happycamel 的帖子

四川地震, 近期 星象 有異                           

回復 #25057 紅豆沙 的帖子

風凌渡          個人意見  不代表 刀仔 立場

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2008-5-18 13:37 發表

**** 本內容被作者隱藏 *****/hide]
本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽
[/hide]
本帖最近評分記錄
  • OrangeFai 體力 +20 我很贊同 2008-5-18 14:02
  • OrangeFai 威望 +20 我很贊同 2008-5-18 14:02

引用:
原帖由 OrangeFai 於 2008-5-18 13:59 發表

點解又關我事.....
唔關你事既野都關左你事, 證明你係人民心目中有一定地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2008-5-18 14:10 發表

係咪應該打其他字
全日錯字心水, 跑第二

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-5-18 14:13 發表

全日錯字心水, 跑第二
呢多一隻全日第二心水 勇敢 + 邦主 先

搵錯膽                 
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-5-18 14:43 發表
搵錯膽                 
又唔見六舊幾水

引用:
原帖由 happycamel 於 2008-5-18 16:37 發表
你講第九場?
再戰群雄有飛   
竟然出現2個W
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-5-18 17:27 發表

竟然出現2個W
最失敗走甩左隻飛躍龍門

引用:
原帖由 kenny01 於 2008-5-18 17:32 發表

咁都唔比下貼士....大家同你加油嘛....第十場
我同大家一齊玩甩牌

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2008-5-18 17:47 發表

保保今日又發威啦
開牌

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2008-5-18 18:01 發表

但唔通知聲
都係估估下, 未必中硬

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2008-5-18 18:01 發表

但唔通知聲
好彩馬威力唔係跑第一,我都開心D

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-5-18 18:03 發表

好彩馬威力唔係跑第一,我都開心D
原來時尚風采 + 功力勝 2串3獨贏派 2000多元

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-5-18 18:07 發表

原來時尚風采 + 功力勝 2串3獨贏派 2000多元
刀下留人, 封刀放狗 閂門

樂氣豆 & 各位午安                           

引用:
原帖由 happycamel 於 2008-5-19 12:22 發表
午安   

氣氛凝重 心情沉重 + 傷感的一天

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2008-5-19 13:50 發表

大家一起默哀3分鐘

哀悼日第三天                      

珍惜目前
大家早晨

引用:
原帖由 happycamel 於 2008-5-21 16:31 發表
馬唔跑..............................................住:bird:

波照開

矯揉造作的馬會
作為香港最大慈善機構, 馬會除了馬唔跑, 其他一點動作也沒有了

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。