推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

[原創] ∼ 小 心 接 龍 ∼

本主題被作者加入到個人文集中
引用:
原帖由 eric0117 於 2009-1-2 23:35 發表
小心靚靚同我一齊係屋企發霉一齊幸福
小心你地一齊幸福唔預我, 會出事架

引用:
原帖由 eric0117 於 2009-1-5 18:05 發表
小心四方城都俾我地一鋪打U冇得再打
小心冇得再打, 又可以出街食飯飯

引用:
原帖由 吳講得 於 2009-1-6 11:08 發表
小心老人家出街食飯搭巴士坐樓上落車時
小心坐巴士變訓才才車

引用:
原帖由 eric0117 於 2009-1-8 15:13 發表
小心驚塞車可以唔出街
小心唔出街又要圍埋打麻雀打邊爐

引用:
原帖由 beautiful 於 2009-1-10 22:58 發表
小心我地問佢分D假人仔黎洗
小心假人仔拎去美國兌美元好好駛

引用:
原帖由 吳講得 於 2009-1-12 10:47 發表
小心荅騤禰輕N解決唔到問題  不如我數畀你搭飛機番禧K自首啦 旺角警署見
小心旺角警署D差人去晒將軍澳堆填區搵仔

引用:
原帖由 吳講得 於 2009-1-13 12:37 發表
小心有睡眠窒息症要睇醫生..唔好去明愛
小心唔去明愛, 去搵左王愛明

引用:
原帖由 吳講得 於 2009-1-15 02:03 發表
小心其實我都有去明愛整容架..唔信 睇 之前>  ..之後>   已經盡晒力啦..
小心你已盡晒力, 我原來大家都鐘意你之前既樣喎

引用:
原帖由 eric0117 於 2009-1-15 10:56 發表

小心佢都係以前個樣"正"D
小心大家一齊去整容會開心D

引用:
原帖由 eric0117 於 2009-1-15 16:30 發表
小心見到兩個八兩金
小心八兩金送八兩金比你, 你一定要請我地食柑

引用:
原帖由 eric0117 於 2009-1-15 17:03 發表
小心食八兩金送鐆柑食到肚你痛要入醫院洗胃
小心洗胃後發現個胃有一兩金

引用:
原帖由 eric0117 於 2009-1-16 12:03 發表
小心曭萓P你打架你咪貼哂佢D制服相係心口
小心曭蛪|叫埋你同阿嬌一齊影相

引用:
原帖由 eric0117 於 2009-1-17 12:46 發表
小心我地講緊4P(即係打麻雀)你乜都唔知抵打
小心抵打, 會越大會大

引用:
原帖由 beautiful 於 2009-1-17 23:10 發表
小心我系唔可以放你一條生路, ,  因為你拎住黃包旗都要h:" /> h:" /> 仲要賣身比我
小心賣身比你D肉係加快減慢

引用:
原帖由 eric0117 於 2009-1-20 14:11 發表
小心要環保就要崇尚大自然
小心崇尚大自然, 會被報紙做左頭版

相關搜索目錄: 報紙

引用:
原帖由 吳講得 於 2009-1-20 18:01 發表
小心去加勒比海海灘渡假 不如近近]去長洲啦
小心長洲既沙灘好似就快冇晒沙

引用:
原帖由 吳講得 於 2009-1-23 01:48 發表
小心你又要分一份$ 好..唔該年卅晚有月光颶城
小心今晚天氣急凍, 明天得九度
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 eric0117 於 2009-1-25 05:38 發表
小心你D紅封包皮過長
小心包皮過長都要恭祝大家 心想事成

引用:
原帖由 beautiful 於 2009-1-26 02:56 發表
小心我依家睡魔急call要上床轆黎轆去, 但系都要先祝各位牛年發財, 心想事成
小心現在已經係牛年囉, 我又黎同大家恭來恭去, 喜來喜去, 發來發去, 財來財去

引用:
原帖由 吳講得 於 2009-1-26 22:45 發表
小心製造生化氣體  好似燒炮仗  其實係有人除褲屙屁
小心除褲屙屁 就如年初二放煙花咁燦爛

引用:
原帖由 吳講得 於 2009-1-27 13:59 發表

小心年初二放煙花咁燦爛  咁依家我起程去影燦爛煙花相
小心我先要去搵容祖兒既''伯佬匯''買部新相機,

引用:
原帖由 onno1 於 2009-1-31 08:31 發表
小心食到入廠                     
小心入廠修理完後, 又可以去玩碰碰車

引用:
原帖由 beautiful 於 2009-1-31 22:49 發表
小心去玩碰碰車 新牌仔唔該掛P牌 順路載埋我返學
小心順路既BOBO同阿嬌冠希一齊影相

引用:
原帖由 beautiful 於 2009-1-31 22:59 發表
小心順路既BOBO同阿嬌冠希一齊影相, 就由小保隄蛨鷐v
小心小保部相機係古老機, 唔可以傳檔於電腦中

相關搜索目錄: 電腦

引用:
原帖由 beautiful 於 2009-2-2 17:35 發表

小心我一定會送你入廠 ..... 仲會有好多靚護士同你打針tim...
小心靚護士同我打得太多針, 我屁股會開花

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。