推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-8-8 13:40 發表

點解入我數?

保保午安~
每件事都要搵代罪肥羊,
當你時運低囉

AS 食飯未

報告

天文台可能係黃昏改掛三號風球

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-8-8 13:58 發表

咁又係.....唔賭唔知時運高, 我呢排喺波版輸到直一直, 到依家都仲未開齋~

食飽飽囉......再唔係晏啲都仲可以約站長去嘆茶~
黃昏荼聚, 留意天氣喎

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2007-8-8 14:13 發表

你7月咪一樣係咁, 點知最尾中番個波膽乜都番晒黎
原來係等月尾既來臨

引用:
原帖由 ~@chrissie@~ 於 2007-8-8 14:19 發表

咁我都要多謝高人指點..............
高人唔係呢間房, 呢間房只會出刀仔 小心小心

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-8-8 15:03 發表

咁今晚去你屋企開枱咯~
剛剛賣左枱

引用:
原帖由 Lighter 於 2007-8-8 15:20 發表

堅架 , 我屋企無賭具的 , 具就有
你D刑具, 夠唔夠巨具架

引用:
原帖由 ~@chrissie@~ 於 2007-8-8 15:06 發表

唔係卦...................

保爸親戚............
響我朵冇用架, 重可能比人打多兩鑊

樂樂, 而家出面橫風橫雨走圍去,留係安全地方啦~

as, 而家出面橫風橫雨走圍去,留係安全地方啦~

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-8-8 18:18 發表

我係樂駝 唔係乜蝦總管
樂駝蝦總管 新菜式, 要去試下先

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-8-8 18:16 發表

果然好消息
幾驚要取消節目
有咩節目, 去睇馬術表演都咁神秘

曾美華(凌晨新聞,蝦碌!)

岩岩係youtube睇到,又會咁攪笑嘅!
http://www.youtube.com/watch?v=2y1wPP4XqJE

開閘先...樂樂同各位早上好呀   

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-8-9 11:46 發表

列位大哥早上好
离别的刹那,泪干了,眼红红的,很想哭 心痛了,灰灰如尘, 天也灰了,好象我的世界一时没有了支点, 离别虽短暂, 煎熬 ...
為方便各界繁體人士看,已翻譯了成繁體

列位大哥早上好
離別的剎那,淚干了,眼紅紅的,很想哭 心痛了,灰灰如塵, 天也灰了,好像我的世界一時沒有了支點, 離別雖短暫, 煎熬卻在心 一醉解千愁, 醒時人未還. 悲傷X收起,古往今來, 離別之痛,總是傷人心懷的. 我欲乘風歸去, 不帶走一片雲彩. 此次一散, 雖短暫. 離別之痛, 仍不時湧上心頭,多情自古傷離別,更那堪、冷落清秋節。今宵酒醒何處?楊柳岸、曉風殘月。此去經年,應是良辰好景虛設。便縱有千種風情,更與何人說?”這幾天讓我想起了柳永的詞,真是道盡了多少次經歷離別,多少次期待重逢的心情呀

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-8-9 02:11 發表
3:0           
雖然輸左3:0, 但都要上黎同大家講聲早好喎

引用:
原帖由 ~@chrissie@~ 於 2007-8-9 18:43 發表

因為我都有呢個優良既習慣........
只因有我囉

引用:
原帖由 ~@chrissie@~ 於 2007-8-9 19:43 發表

又關你事既.........
你又話你又優良傳統
[Last edited by  ~@chrissie@~ at 2007-8-9 20:40 ]

刀朋友及A朋友請去呢度發表作意見及投票啦

http://forum.timway.com/f/thread-120111-1-1.html
2007/08 年博友比賽形式投票區

[Last edited by  ~@chrissie@~ at 2007-8-9 20:46 ]

引用:
原帖由 ~@chrissie@~ 於 2007-8-9 20:46 發表

保爸傻左呀.............
你有所不知, 刀朋友及A朋友都熱愛馬匹,
我所以才推介他們去瀏,

你有冇興趣, 一齊去投個票, 支持一下站長

[Last edited by  ~@chrissie@~ at 2007-8-9 20:55 ]

引用:
原帖由 ~@chrissie@~ 於 2007-8-9 20:58 發表

我有興趣都唔識投.............
好簡單, 三選中, 較中性當然選中間
只是提議, 不代表本人立場

引用:
原帖由 ~@chrissie@~ 於 2007-8-9 21:02 發表

唔可以咁ga.........

要對站長負責任ga.....
我地既責任就係投票
去左投票就已經對住站長架啦

引用:
原帖由 ~@chrissie@~ 於 2007-8-9 21:18 發表

咁你投左未...........
我地鼎力支持, 當然投左

引用:
原帖由 ~@chrissie@~ 於 2007-8-9 21:26 發表

咁你投左咪等於我投左囉...........
咁..........
這............
那..............

是旦啦,

25度的清涼早上, 雨, 天文台剛剛又掛起了一號風球訊號

財經報告

由於再有對沖基金因為投資美國次級按揭嚴重虧蝕,停止贖回,美股大跌,道瓊斯工業指數跌近400點。
道瓊斯工業指數收報13,270點,跌387點,跌幅2.83%。
標準普爾500指數收報1,453點,跌44點,跌幅2.96%。
納斯達克指數收報2,556點,跌56點,跌幅2.16%。

相關搜索目錄: 投資

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。