推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

80' 下  愛華頓  0-1  曼聯

15' 上 熱刺  1-0  阿仙奴

完  愛華頓  0-1  曼聯, 曼聯險勝

樸茨茅夫  0-0  利物浦,

曼聯, 利記都開細, 阿仙奴那場相信機會都大

67' 下  熱刺  1-1  阿仙奴

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-9-15 22:09 發表
你睇甘多波對眼仲甘精靈
但衰在時常眼大睇過籠

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-9-15 22:07 發表
肚飽 波餓
曼聯-1 和 繼續係甘就發lu
你又中左

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-9-16 12:04 發表

法國仔話唔幫, 班蘇格蘭佬仲衰, 直頭將我拒諸門外~

跑到差唔多天光至搵到班巴西佬, 始終都係佢地對我好啲~
都係係做巴西王子岩D

早晨 AS

早晨 樂樂, 豆豆......

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-9-16 12:47 發表

早晨保保~

今日周身骨痛天旋地轉, 可能轉頭要走上去治療一下~
天旋地轉重去咁遠
係屋企將床都休息啦

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-9-16 20:36 發表

計落都係唔夠時間上上落落, 最後只係去咗荃灣慢踱一圈就收工~
荃灣空氣指數差, 身體唔好就要少去

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-9-16 10:27 發表
灌完茶 嘆埋咖啡

仲未轉身

各位早晨 )) )))  ))))    )))))
岩岩轉身飲左你杯咖啡

相關搜索目錄: 咖啡

國米 1:0~~~~~~~~~~

費倫天拿  1-0  阿特蘭大  -  
熱拿亞  0-0  利禾奴  -  
國際米蘭  1-0  卡坦尼亞  -  
祖雲達斯  0-0  烏甸尼斯  -  
拿玻里  1-0  森多利亞  -  
巴勒莫  1-0  拖連奴  -  
里賈納  0-0  羅馬

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-9-17 02:26 發表
等唔到打比紐卡素啦
我陪你等, 快D起身

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-9-17 09:56 發表

等你训醒后我话你知比赛结果啦

早上好,happycamel哥,各位大哥
早上好,happycamel哥,老豬 ,各位大哥

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-9-17 13:34 發表

大眼古惑BB午安
流鼻涕老豬午安

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-9-17 15:02 發表

原來聽朝至打
好彩你冇等咋

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-9-17 15:15 發表
見唔到有人承諾既藍天白雲 污染得令人窒息

係銅鑼灣打邊爐 差囍蛘
承諾果個都冇說明一年有幾日藍天白雲,
只要一年中有幾個鐘藍天白雲, 已算有交代

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-9-17 15:16 發表

賺左半粒鐘
但個半粒鐘, 今晚會透支晒

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-9-17 16:03 發表

香港地空氣質素每況愈下, 就嚟要去外地至見到藍天白雲~
我直接上去搵藍天白雲既機會重大

大家午安

原來AS把工作交了老豬接力

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-9-18 21:32 發表
    好似好靜
唔係好似, 係靜英英的一晚

各位早晨................

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-9-19 13:23 發表
各位午安...................
小睡片刻  
呢個小睡, 起來已是黃昏

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。