推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

~飲~

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-3-14 08:55 發表

比个猪你咬住先啦弊........想
晨早一, 好健康

引用:
原帖由 arcadia 於 2007-3-14 17:48 發表
茅人, 茅人, 又茅人既
禾又黎啦

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-3-15 21:01 發表

卡老板你自己都成日唔係度啦
你又係度寸卡老板
卡老板要養小卡活自己
緊係忙啦
睇量下啦

引用:
原帖由 kawdya 於 2007-3-15 20:44 發表
宜家就滾出去啦

去稻香滾, 好呀

各位同胞+麵包 早晨 ~~~~~~

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-3-18 19:27 發表
卡姐去军训仲未返呢
卡姐去軍訓, 好辛苦喎

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-3-18 20:42 發表

CY證明唔大哥冇傻, 呢度只得你小豬豬係傻!!!  
ww大哥果然眼利

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-3-18 20:11 發表

童子军喎
為表我洗白之驅
咁我都去做囉

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-3-19 10:08 發表
复完囉
跟手洗衫,洗完衫就开工卡姐今晚见
洗衫唔係用洗衣機洗 

各位早晨, 我去沖涼準備訓教啦~~~

又要去沖涼.....光陰似箭, 又到早上, 各位早晨

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-3-20 20:38 發表
卡卡姐间酒吧准备拾笠喇,成日长一分钱生意都冇做过

卡卡姐,生意咁淡薄,我睇要开番妓院先得喇
如花當然係妓院既生招牌

小一

各位大懒猪起身开工喇

一個天陰陰既周六早上, 各位早晨

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-3-24 09:34 發表

唔大哥又四出灌水喇
一灌完水又要潛水, 學左鯨魚大哥

各位周日早晨

臨訓沖個涼, 強身又命長

一二三四五六七八九位, 通通早晨

裂位君子早晨~~~~~~~~~~~~~~~~~~

引用:
原帖由 arcadia 於 2007-3-28 16:38 發表

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

引用:
原帖由 arcadia 於 2007-3-28 17:26 發表

唔大哥你又喊 真係咁多野做?? 叫小豬豬幫下你手嘛, 果隻咁既小豬又唔知去鬼左冰度
小豬豬又唔見左

工作真係忙了很多,

各位早晨, 我都要做野先

引用:
原帖由 arcadia 於 2007-3-30 09:26 發表
各位早晨 我都要食野先
各位4:30pm 我都要食野後做野先

各位大哥大姐早晨~~~~~~~~~~~~

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-3-31 10:28 發表

唔大哥早晨

唔大哥而家忙到打声招呼就走囉
係呀, 生計重要, 要搵多D錢儲定退休金

各位早晨晨晨晨晨晨晨晨晨晨晨晨晨晨晨晨晨晨晨晨晨

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。