推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

[上樓骨] 我想造訪的USB

試左香B7樓 Mandy 推拿
記得madinhj兄曾把Mandy的dup技放在阿賢之後而在華源Bobo, 琪琪, 文文, 前華豐Yuki之上, 除Bobo(現已搬往發利)外, 其餘我都試過, 絕對同意madinhj兄的排位.
Mandy人略肥, 白, 36D大波(真波), 健談, 人算幾大隻但手就生得細, 屬於纖纖玉手個類, 但就好大力, 踩背踩到我依哇鬼叫, 但就將我好實的背打開, 跟著推油推拿等都依足程序去做.
rpp我就唔覺可以好似madinhj兄咁排第一, 可能時間短d, 手勢係唔錯, 就係未夠喉.
最後用兩個大真波夾腸出火!
按鐘入閘時背後對面都有師兄按鐘, 見內面一妙齡女郎身著比堅尼開門, 個樣都幾靚, 不過應該唔係主打dup骨, 幾乎向後轉, 好彩理智話畀我知係來dup骨, 唔係來做.
禮拜日但香B都好多師兄洗樓, 我之前都去過天文台想搵加敏但冇開工, 去發利搵bobo就做緊, Shieley冇返工, 在603巷最尾個單位見到一師兄按鐘一清秀高佻女郎應門, 唔知係咪銅銅?

引用:
原帖由 madinhj 於 2009-8-20 05:22 發表

wow, you still remembered what I shared.  She should be Mandy wor.  Well, the reason I put her in the 1st place of RPP "at that time" was because 皆因佢邊R邊抽細佬出來係咁捽個細佬頭,定力少D都咪話 ...
謝謝madinhj糾正, Mandy先, 已改正.

佢問我有冇買股票, 我話冇, 因此冇受到呢類滋擾, 好彩!

引用:
原帖由 無淚 於 2009-8-22 09:32 發表

樣 : 當然不及 yuki , 婷婷 , 阿賢 , 但比coco好及後生d (我唸佢同yuki年齡差唔多)
身材 : 波比coco , 婷婷細 , 但大過yuki , 腰就唔瘦唔肥 (因為婷婷 , yuki果d都係幾纖瘦)
骨技 : 比婷婷好(不過我都成半年冇 ...
那麼此JoJo, 係唔係已搬往天文台了呢?

引用:
原帖由 摩人布歐 於 2009-8-25 10:22 發表

冇試埋佢個"反手毒龍鑽"呀?
反手毒龍鑽? 乜來ka? 唔明!

再試喜利SUKI

午後,摸上喜利。
11樓,靜悄悄的,喜利就係呢點好,唔似在香B,直情係末世風情畫。
入A巷,洗樓,哈,A1、A2、A9都做緊洁A原來一眾師兄都已入左閘;有一間(唔記得A幾)掛著「歡迎光臨」,記得好似風評不佳,唔敢入閘。
洗到巷尾,A6係Suki,舊年幫襯過,記得係靚女一個,骨技合格,我仲寫過篇報告,http://forum.timway.com/f/thread-162504-1-28.html 就一於翻試啦!

按鐘,半晌才見Suki應門,佢有D尷尬話食緊野所以遲應門,睇佢反應係認唔得我(係唔應該記得,我成一年半之後再上去),我同佢講舊年來過並教佢要如何RPP,佢馬上記番,好開心咁,跟住就雞啄不斷,傾到幾乎使我忘記係來dup骨的。
年幾冇見,Suki雖比以前成熟,但依然保持佢份純真,而且素顏示人,眉眼之間有點像以前的電視藝員楊羚,說話還是直來直去,這點我幾欣賞。

Dup技,說老實話,比去年進展不多,但Suki是肯用力、拿位準、用心去按摩那一類,雖不能跟第一班骨技大師比,但絕不是假骨,而且跟足程序去做,按完再推油,毫無催趕之感。
RPP之後,Suki側臥在我身旁,把頭依偎我胸前,一隻手輕攏慢挑地在我跨下撫摸,一面跟我談些閒話,呵氣如蘭;而我這時也輕輕搓著her breast,Suki的胸大而真,35C,極之軟熟,好捏好摸,使我愛不釋手。
這個時候我簡直好似回到以前同女友卿卿我我的時光!

終於,一切又從絢爛歸於平淡,心滿意足地走出門口,A巷還是靜悄悄的,做緊洈盡づい拑M做緊洁A掛「歡迎光臨」牌的依然掛「歡迎光臨」牌。

回來翻看舊報告,才發現小妮子漏做了佢拿手的BM,不過也不怪她,當時我是疲勞剛消、色心頓起、反客為主、上下其手,小妮子根本沒有機會施展她的「波髮遊走背臀BM大法」。
唉,唯有等下次去要佢補番數啦!

琣洧鴐F府退稅支票, 哈, 可以把它撥入dup骨基金啦!
不知眾師兄如收到退稅支票會點做?

引用:
原帖由 無淚 於 2009-9-10 13:09 發表

師兄果然冇介紹錯 , 就算 350蚊得 75分鐘 dup + hj 都幾值得 !!
客氣客氣, 主要係suki琝Afeel
佢的bm真係唔錯, 我都好想再翻試.

樣 : 8分 (以usb來說)
身材 : 9分 (再高一點就更好)
骨技 : 7分 (穩紮穩打 , 我好喜歡俾佢按頸肩)
hj : 6 + 1 分
服務態度 : 9分

無淚兄, hj點解會係6+1分呢?
+1係乜意思呢?

非也非也, 參照下我舊報告啦:

到BM時,小妮子解開胸圍,露出C Cup大波爬在小弟背後廝磨,再加上長頭髮在背臀之間游走,真夠消魂.

...而形狀有點像日本知名女優熊田夏樹...

無淚兄竟然研究到波的形狀, 而且仲要記得似某個女優!

除左講個"服"字, 無浀n講!

搞到我又心思思想去搵Suki研究佢的波的形狀, 當然想再試佢的BM....

Zoe的OL feel一向好吸引, 但評價就褒貶不一,
使我進退維谷!

有冇師兄有較持平的報告?

喜利Yuki

看完閱兵,我去洗樓。
首選尖沙咀,打給加敏,佢道歉今日唔開工。
打給發利Bobo,線路接收得不好,佢收線。
再打給樂道CK,她在做最後一個客,國慶想早D收工哦。
還是上我近期的最愛喜利,先看看B巷,多數沒開工。
A巷,Ice和JoJo都大門緊閉,走到Yuki門口,按鐘。
應門的美女,只穿胸圍底褲,好大波,我有點遲疑:咁靚女,又著得咁sexy,dup,得唔得ka?
靚女保證識dup,OK,信佢,何況,靚都值得buy,更何況,佢的靚又係我鍾意個款。
入房,哈!隔離的Suki同另一位靚女係度,原來係度打牙較。見我入來急急腳撤退。

Yuki屬於那種纖細型美女,細細的眉毛,精緻的五官,個子不高,腰細,相比之下雙峰顯得頗為突出。

先聊天查家宅,知道佢係雲南美女。Yuki舉止斯文,但進沖涼房後卻極盡挑逗之能事,很會用她的優點也即係個波係我身上敏感部位廝磨,定力不夠好易就出事。呢一part我好鍾意。

到dup,果然冇老點,識dup而且好夠力,佢係裸體幫我dup,除左著件T-back同埋條短裙,不過由於佢dup得太好,我只專心一致享受佢的按摩而忘記剩機抽下水。在知道我有腰傷後,佢集中照顧我的腰部,用肘在腰出力咁襟,感覺好似有一支箭又酸又麻咁由腰部標到落大脾,呢個時候就真係知道乜野係“痛快”啦!

Yuki又同我好好傾,其實隔離的Suki和Kitty佢一對好姐妹都約好做完我之後要一齊去街食飯,但佢一於慢條斯理,照足步驟去做,dup到我都覺得過晒鐘啦,而且電話響佢都唔聽。

Part 2,RPP和BM都弱左D,佢坐在我身上背對著我起機,這個姿勢正好讓我可以雙方撫摸佢個波,個波真係好好摸,又大又軟熟,不過佢起機的手勢都還有改進的空間,都要搞左一大輪才解決。

完事沖涼畀家用,望個錶,大超時,過隔離同等候的Suki 和Kitty打聲招呼said sorry,阻住佢地食飯,佢地都陰陰嘴笑,以為我同Yuki大戰十八回合啦!

心滿意足落樓,整體來講,此Yuki比起福樂的Yuki一d都唔輸蝕,又靚女,又好身材,骨技又好,同我又痗氶A看來,喜利的Suki 和Yuki可稱為我的「喜利孖寶」!

我都係上去11樓襟鐘仔, 所以冇佢電話. 佢的office係在A巷直入尾2個間.

是的, 出番廣告啦
再睇番d相, 雙峰真係好大, AD寫35E, 可謂雖不中亦不遠矣!
另外, 相係卷髮, 但實際Yuki係直髮
廣告影得佢有D成熟, 真人後生D

相關搜索目錄: 廣告

引用:
原帖由 無淚 於 2009-10-6 11:23 發表

我想問佢既 b 餐有幾多分鐘 ??

睇起黎好似幾吸引 wor
AB餐一氣呵成, 點知有幾多分鐘哦?
總之由入閘到出閘, 大大超過90分鐘

引用:
原帖由 ericsaintmartin 於 2009-10-8 13:20 發表

Tina好似係前天文台Tina
幾年前曾經大紅大紫
ericsaintmartin兄, 此Tina就係彼Tina
記得仲有鳳黃台網之時, 佢真係好紅!
我係幾年前都上天文台搵過佢, 一次咁多啦!
畢竟天文台好似隔涉左d
而好骨囡試極都試唔完

引用:
原帖由 ericsaintmartin 於 2009-10-8 14:49 發表
早左放工出到銅鑼灣,知道鳳鳴上面都有啲鳳.未去過就趁機上去參觀吓.去到三樓,地方好企理,約莫有6,7間房分兩條巷,見其中一條巷有女人聲傳出過去睇吓咩質素,一個年約30質素普通嘅4眼姐姐同個年 ...
一路都知道鳳嗚有"鳳", 但不知骨技得唔得?
再加上離我工作地方不遠, 有d戒心
因此雖然"有好感", 都唔敢試
睇到esm師兄報告, 搞到我都心郁郁
睇來要冒一冒險
有冇師兄試過鳳嗚其他囡?

引用:
原帖由 無淚 於 2009-10-11 05:03 發表
真係要多謝 Im99917 師兄對喜利 yuki 既報告 , 禽日有d疲倦 , 本想去喜利搵 jojo dup ,
但佢又繼續休息 , 見到 yuki 掛住個歡迎牌 , 就緊係入去啦 , 樣我覺得是順眼 , 有一點少
婦feel , 身材方面 , 上身比較橫 , ...
唔使客氣, 有好洃j家交流下
喜利A巷似乎好多寶, 要多D去發掘

引用:
原帖由 itplay 於 2009-10-11 15:27 發表

The AD of 喜利 11A6 suki disappears in 141h:" />h:" />. Dose any C-Hing know if she is still working there
Suki的房有另一個女仔出廣告, 係唔係退出江湖, 埋街飲井水?
若是, 祝福佢! 雖然我若有所失.

相關搜索目錄: 廣告

引用:
原帖由 SCK1969 於 2009-10-19 09:13 發表
佢係安樂時那張相同真人相差仲遠。
“傻更更”真貼切!

另外想問為何喜利同一層樓,A座同B座價錢會唔同?睇相B座幾位好似幾得,有冇師兄可以賜教?
我就覺得A巷得D噃! 我試過的有Suki和Yuki, 其他幾位如Ada, Jojo, Ice都有好評.
B巷的Fiona都係一流高手, 骨好之外, Rpp都r到我典床典席, 一路都想翻dup
只是上述幾個我都沒試, 所以未再去.
Tina都試過, 又係可以一試.
其他幾位似乎風評麻麻

引用:
原帖由 已婚男仕2008 於 2009-10-21 03:30 發表
各位:

本男仕上周五造訪喜X 11/F A巷3室Ada(其實佢在發利時已經想幫襯,後轉至佐敦,現回流TST才Dup到),報告如下-

服務態度良好 / 骨好(夾雜泰式及推淋巴) / HJ好 / RPP just so-so / 足鐘 / 有波有蘿 / 樣 ...
下次做埋body應該可以做"伸手派"啦!

引用:
原帖由 已婚男仕2008 於 2009-10-21 06:31 發表
im99917兄:

我反而想試o下其他技師。好耐冇上呢條thread,原來條A巷有o甘多好o野......我....我梗係要逐個試o下啦喂!   ^o^
哈哈, 我都係成日話要翻試, 結果都係試新囡多.
好似喜利Suki, 08年頭首試, 都係到09年中才試第二次.

引用:
原帖由 已婚男仕2008 於 2009-10-24 03:12 發表
各位:

本人提供SSP滄海遺珠Gigi (骨技絕對OK,正宗港式,足鐘,$250非常抵Dup)

http://sex141.com/big5/viewid.php?uid=9019®ion=6&building=-1&territory=-1&age=-1&bsize=-1&height=-1&service=-1&natio ...
謝謝師兄報料, 但Gigi點正可唔可以簡評一下?
樣, 身材都可以講下

樂道菲菲

上個月試過樂道菲菲
中女一個, 門口一D標志都冇, 我都好驚按錯鐘.
骨技冇得彈, 之前虫二兄有好專業獨到的骨評(見本樓第41頁)
因此不敢野人獻曝, 請諸師兄翻去該頁閱讀

另外菲菲都有提供BM服務
佢身材唔錯, 有小小肚腩, 好有中女風華, 整體來講都玩得好開心
HJ手勢純熟, 我好快畀佢KO左
通常D女HJ我都要好耐

佢係可以一試再試的

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。