推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

發新話題

[上樓骨] 我想造訪的USB

引用:
原帖由 connector 於 2010-1-8 04:24 發表

菲菲真的退了嗎? 若她重出來開的話, 請 ching 通知大家
好彩幾個月前試過樂道菲菲, 佢真係好骨手, 就算part 2都使我念念不忘
樂道仲有CK, YY, Zoe, 唔知應該試邊個先?
有冇師兄畀意見?

今年我首選是發利Bobo, 尋晚收工約要到八點太夜, 落尾佢又打來話之前約個人客甩拖, 問我去唔去得, 可惜我已返到屋企.
好事多磨!

引用:
原帖由 科拿仔 於 2010-1-28 16:47 發表
其實樂道點樣去?
近天文台道嗎?
想dup骨, 去樂道啦!
舊年試過菲菲, 可惜佢己退役, 上個禮拜試CK
果然又係樂道好骨手

中女, 中等身材, 一般C9樣
骨技仲係菲菲之上
全程好少講嘢, 佢播著音樂, 話係個客幫佢錄的
聲音較得好細, dup得舒服, 好易訓著左
CK好好嘢, 我feel到佢係我有勞損的地方重點照顧
而我根本都唔使話畀佢知

part 2好正, 佢long起我雙腿, 手在我根部不停打圈...
不過可能我已出晒骨火, 到起機時竟搞極唔出
記得係幾個好骨手如阿賢加敏都係打唔出
唔通出骨火可以替代出J火???

冇做BM, 唔知CK的身材點? 佢又冇Hard sell Body
唔知有冇師兄試過?

引用:
原帖由 ericsaintmartin 於 2010-1-29 08:06 發表

尋日去YUKI度揼完都打算今年埋齋喇
Im99917師兄描繪得咁精彩
搞到我又想搵CK潻
你講個YUKI, 必然係福樂YUKI
過年仲有大半個月, ESM兄咁早就埋齋?
我都打算再試一兩個骨先算
當係畀骨囡儲多D錢好過年.

樂道下個目標係Zoe, YY的評論有好有負面, 暫時唔敢試

回覆#1581
無淚兄好心機!
看來總平均分數阿賢佔第一, 阿賢在樣貌一欄獨佔第一, 看不出無兄對阿賢如此高評分.
喜利kitty沒試過, 但打個照面, 似乎不應跟喜利yuki同分.
而身材喜利suki第一, 也是我想不到的. 我個人覺得喜利yuki和7h3會好一點, 兩人身材有點類似, 而且波波都有青筋. 前華豐coco也不俗.
禮基??應是禮基jojo, 沒記錯的話.

拆彈前後的阿賢我都試過, 畢竟幫佢做裝填物的手勢麻麻, 拆左為好(我唔反對僭建, 但要做得好)

有少女身形同埋腿靚我反而走眼了, 要去再試. 以前只做a餐, 未能一窺全豹.

多謝無淚兄關於阿Win的報告, 我昨天下午一時許也去尖沙咀, 先上喜利, jojo休息, 天娜掛住個牌話要2:50, ICE冇關鐵閘, 但掛住個牌話有Booking, 諗諗下都係按鐘問個究竟, 開門的靚女面型略圓, 化行妝, 戴假睫毛, 都唔似廣告所說似李x珍, 好好笑容話唔好意思, 有客.

落樓穿過華源, 見lift沒到時打個電話給樂道Zoe, 佢話剛洗好頭, 吹好頭後call我. 十零分鐘後上去, 果然好OL Feel, 身材也正, 黑c襯得佢皮膚好白, 骨也合格, 唯一缺點是時間唔足, 我入閘是1:20, 出閘是2:20, 剛好60分鐘, 扣去沖涼換衫, 不夠50分鐘, 實在很不夠喉.

相關搜索目錄: 廣告

近期特別想造妨的有:

發利BOBO - 約了好幾次都唔猲iming, 有兩次竟然是她說fully booked, 過左一個鐘頭佢打電話來說有客放飛機問我得唔得, 第一次我已回到屋企準備食飯; 第二次則是已剛dup左骨.
真係好事多磨!
喜利 - Ice和Jojo, 華源 - Win和Cat都在好前列的待dup名單內.

引用:
原帖由 kakaol 於 2010-3-2 09:00 發表
想問下邊位對腿最靚?
發利Bobo, 喜利Ice和Jojo, 華源Win和Cat都沒試過
暫時都唔知個位腿最靚
有冇師兄可以評介下?

引用:
原帖由 kakaol 於 2010-3-3 07:55 發表
想問下喜利 yuki 同suki係咪搬左?
ad唔見左既。
佢兩個耐唔耐就失神無驚咁閃鬙h, 我諗再等多個幾兩星期都會返來啦!

引用:
原帖由 無淚 於 2010-3-3 15:37 發表

但係A6 suki 個 ad 轉左第二個人 , 同埋佢一月同新年都已經放過假 , 唔知今次
又做乜 , 之前佢都冇提過話轉地方或者唔做 ..
舊年都試過個ad轉左第二個人, 我都以為佢唔做啦, 但落尾又見佢出現.

呢排又見到香B昆輝翠怡的Ad. 佢出AD通常都好短暫, 似乎處在半退休狀態.
我第一次搵佢時重係昆輝, 身材好好, 少婦形態, 重骨手, 同我玩PART 2都玩得好放下, 一直都念念不放想翻試. 但落尾佢就時時消失, 有時出下廣告有時又唔見人. 直到兩年幾前來到香檳我先再搵佢, 那時有點像中婦了, 波都係堅挺不過the少少. 都係好重手, dup到我好痛, 兩次都有事後侍浴. 而家見佢廣告相似乎都keep得好, 應該可以再去搵第3次了.

相關搜索目錄: 廣告 香檳

綜觀呢幾年睇報告的經驗, 得出的印象係ICEPart 1普通, 主打part 2 和 part 3, 上周未係個門口驚鴻一瞥, 靚女一名.

我係先試福樂YUKI, 後試喜利YUKI, 根據男人都係喜新厭舊的定律, 目前我會話喜利YUKI正D!

引用:
原帖由 kakaol 於 2010-3-9 05:51 發表
有無c hing試過彤彤?

http://sex141.com/big5/viewid.php?uid=583®ion=11&building=129&territory=-1&age=-1&bsize=-1&height=-1&service=-1&nationality=&pd=-1&stype=-1&keyword=

睇相好吸引
呢個彤彤好好, 長髮爽朗, 骨技有7.5/10, 有師兄話佢係青島人, 上次我問佢, 佢話其實係青島附近, 不過講出來冇人識所以話係青島人, 我同佢講只要唔係小縣城講出來我實識, 佢先話係威海人, 我即刻拋書包, 話威海咁出名點會唔識, 威海又名威海衛, 全中國叫衛的仲有天津衛, 威海衛屹立在山東半島, 扼守渤海灣, 是重要軍事要塞, 一番說話將彤彤拋得暈頭轉向, 對我大為佩服, 跟住落多兩錢肉緊dup骨, 親近左好多, 原來多d通識仲有呢個好處!
彤彤仲好鍾意旅行, 上次我都拿出相機同佢一齊睇我剛旅行過的地方, 個種感覺直情好似同女友溝通緊!

有ad啊, 琩ㄗ.
做usb/141有時真係幾自由, 想返就返, 不想返就唔返

引用:
原帖由 kakaol 於 2010-3-12 07:30 發表
想問下加敏係咪無做啦?
近2個星期都無開電話,而ad都無埋了。
加敏係一流高手, 鍾意dup骨就應一試, 但HJ手術就麻麻了.

引用:
原帖由 ericsaintmartin 於 2010-3-14 15:27 發表
本來想搵阿賢,請按鐘牌但按鐘無人應門
試左天文台6-8唐二樓10室長髮美女一名(門外有中英日文簡介)
樣貌身材甚佳開價$380dup+hj
(入到裡面見佢餐牌標價380/480/600)
見我想走自動減至$350
按落燿鴾 ...
esm兄冒險試骨, 試到假骨, 深表同情.
天文台好多呢d不知所謂的囡囡, 我今年第一骨就係天文台中招, 條女未必唔識dup, 但就唔肯出力, 更加唔肯dup耐d, 除阿賢, 加敏, 婷婷(2-4號6室)外, 其他新面孔都要慎之再慎, 莫胡亂入閘!

相關搜索目錄: 日文

引用:
原帖由 kakaol 於 2010-3-15 17:36 發表
知唔知加敏係咪無做啦?
我搵左佢成個月都無人聽。
有AD有電話, 但你搵唔到佢
會唔會佢Blacklist左你呀???
但照計kakaol師兄對囡囡一向溫文體貼
冇可能啊
發個短訊試下啦

引用:
原帖由 kakaol 於 2010-3-16 20:34 發表
唔係呀,我就係打佢電話,但佢係直頭無開到
所以話要發個短訊畀佢囉, 冇回音就真係冇符啦!

引用:
原帖由 ericsaintmartin 於 2010-1-10 15:23 發表
得知我鮆eport為ivy帶來麻煩
首先要在此向ivy道歉

我上去前冇留意ivy在4台奰\牌係無全套
直到有師兄pm我問起
我睇番至知
開門問價ivy開380
我以為係淨做價
我一心去試骨
就問ivy ...
ericsaintmartin兄, 日前看ad, 發現鳳鳴Ivy已經有了全套提供, Ivy在有全套沒全套之間都反覆了好幾次, 記得在天文台是沒有的, 在觀塘和荃灣是有的, 而家又從冇到有, 唔知係乜原因? 會唔會係太多師兄要求, 不勝其煩, 橫掂做過, 就做埋囉!
其實以ivy的條件, 我諗好多師兄係好想同佢做全套的, 佢有一條42吋長腿, 唔做有d暴殄天物!
有師兄上去, 不妨問問佢點解又提供全套. 我就對佢隔離的yuki興趣大d, 都好耐冇搵佢囉!

引用:
原帖由 kakaol 於 2010-3-18 07:01 發表

我有fd之前已經試過佢全套
我諗佢唔係加敏果種100%拒絕,只係最初想保留最終決定權,想簡客人黎做。
正如禮基jojo既全套價錢都好浮動,$300-$700不等。
啊, 700? 酒店女價錢? 有乜炾筏n咁高啊?

相關搜索目錄: 酒店

4網有剛發佈的加敏最新報告, kakaol可過去望下.

引用:
原帖由 kakaol 於 2010-3-18 07:01 發表

我有fd之前已經試過佢全套
我諗佢唔係加敏果種100%拒絕,只係最初想保留最終決定權,想簡客人黎做。
正如禮基jojo既全套價錢都好浮動,$300-$700不等。
試過佢全套, 感覺如何? 值唔值得翻食回味?
評價下.

引用:
原帖由 ericsaintmartin 於 2010-3-18 09:50 發表

其實我唔介意假骨
我介意麉Y服務態度
佢明明識dup點解唔dup好
都係要幫客打jj俾人摸點解唔俾客享受好囍釵h虃祧
硬係要求求其打你出黎
唔需要付出多好多

約半年前都 ...
我對你提起個Albee都好有興趣, 都係好可惜佢快速消失, 如果唔係, 練好小小骨技, 分分鐘係第二個7h3!

引用:
原帖由 ericsaintmartin 於 2010-3-19 00:43 發表

尋日我嘗試pm另一位師兄駾lbee報告俾Im99917師兄你
唔知點解總係send唔到
因為我覺得Im99917師兄會對佢有興趣
下午我會再試send唔send到
ericsaintmartin兄咁有我心, 無限感激!
但而家albee芳何處, 睇左報告咪更加惆悵?
不過我都好想睇, 再次多謝!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。