推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

上海街上樓骨

引用:
原帖由 愛田由 於 2008-5-28 08:50 發表

你當28啦~
應該唔會失望。
不過態度真係好x差, 你lum你la
面色不好的囡囡唔好預我啦, 平時我地工作面對d港女都已經好難頂, 重要貼錢買難受!

所以我都係鍾意祖國來的女同胞多d, 至少佢地大多數都有d女性溫柔!

引用:
原帖由 愛田由 於 2008-5-29 09:25 發表
油佐旺, 有沒有什麼好野?
最近去了兩次尖沙咀, 覺得太貴。
唉, 樣樣野都加價, 現在很多收開3,4,5的囡囡都靜悄悄地加50元, 所以食錯野真係好唔抵!

by the way, 點解你唔試試Fiona?

由兄, 好日都唔見你出報告, 若有所失.

去左邊...?

引用:
原帖由 愛田由 於 2008-6-17 08:42 發表
最近都係冇dup~
被人mark得好緊
自己又冇咩mood.
有冇新野介紹?
上個禮拜試左油麻地萬榮九樓 E3 AMY, 中女, 小肥, 上海人, 樣ok, 好笑容, 大波,  在上海做寫字樓工, 來港年幾, 沒做過其他野, dup骨麻麻, 佢直認自己唔識dup骨, 但好傾, 問佢出來做第一次(唔係第一次做愛, 只係第一次同三唔識七的男人做)畀左邊個, 佢話畀左女友介紹的男人.

落尾我都偱例(自己個例)要佢趴係度由我親自指點一二, 掃pat pat, 搞到佢典床典蓆, 叫我上大床同佢纏綿, 再幫我賴乳頭, 再吹, 但可能好快冇出過野, 嘴沒含到已爆, 草草收場.

我本來想搵E1的LISA, 相頭好正, 不過做緊野, 下次先啦! E2個GIGI我都想試, 試雲晒可以寫九樓總評.

5樓重有個阿怡, 著粉紅色衫, 又係我心頭好!

剛剛睇四台, 原來萬榮阿怡已搬去寶寧A11樓, 寶A我沒去過, 唔知除左阿怡外重有冇好0野?

引用:
原帖由 愛田由 於 2008-7-2 01:08 發表

Im99917,
最近終於有機會, 探多Bobo一次。
風韻猶存。dup骨技術高左好多!!!
不過....仍然沒有侍浴。
你有沒有試過全套?
呵呵, 由兄好0野! 我掛住試新女, 冇你咁長情!

全套? 我冇做全套好--耐--啦!

引用:
原帖由 愛田由 於 2008-7-5 04:55 發表

最近有冇咩好野? 141有冇一d出火出到上床果d?
Bobo果類當然就唔夠激啦~
由兄, 乜野叫做"出火出到上床果d"? Please define.

下午約左天文台FION, 點知去到才知畀位師兄搶閘, 而FION以為佢係我, 打電話來千對唔住萬不好意思, 只好在天文台就地再搵, 搵到嘉玲, 手骨和RPP都OK, 不過冇乜驚喜.

引用:
原帖由 摩人布歐 於 2008-7-10 05:24 發表

真系嘉玲?
佢成日有老替長駐架咼!
睇來係佢, 同張相似足八成, 我入去時重有其他房兩個囡囡係度傾偈, 嘉玲重半開玩笑話可以玩4P!

相關搜索目錄: 笑話

引用:
原帖由 愛田由 於 2008-7-30 10:36 發表
聯合廣場冇晒la?
我一次都無上過。

最近去左一次華豐 7樓, 好正!!!
不過對唔住兄弟了, 今次真的大頭蝦, 忘記了門牌, 在數字網上又搵唔返。
sorry!
由兄, 可唔可以回憶下出lift轉左轉右, 點樣行法? 或者請你再去原地視察一下.

另外當然要請你出報告啦!

好耐唔見你上來, 你個blog都唔見update成三個禮拜, 別來無恙嗎?

引用:
原帖由 愛田由 於 2008-7-30 10:36 發表
聯合廣場冇晒la?
我一次都無上過。

最近去左一次華豐 7樓, 好正!!!
不過對唔住兄弟了, 今次真的大頭蝦, 忘記了門牌, 在數字網上又搵唔返。
sorry!
會不會係7H2的Elaine? 睇相頭好吸引!

引用:
原帖由 愛田由 於 2008-7-31 06:47 發表

應該是H吧。出電梯, 右手面。
Elaine, 你見相 or 見真人??
見相, 已登記在案, 目標女之一!

引用:
原帖由 愛田由 於 2008-8-2 02:55 發表

HEEHEE~ 睇下邊個入先~
呵呵, 比邊個入先, 乜奧運有呢項比賽咩?

引用:
原帖由 愛田由 於 2008-8-2 02:55 發表

HEEHEE~ 睇下邊個入先~
由兄, 都係讓畀你先啦, 因緣際會, 今日在華豐七樓H巷對開走廊見到Elaine, 臨崖勒馬, 冇入到閘.

遊蕩了一會, 想搵MANDY佢又未(冇)返工, 後在六樓M巷門口見一囡囡, 個樣OK,就入閘試試.

引用:
原帖由 愛田由 於 2008-8-5 08:04 發表

我有好多問號wor~
點解唔要Elaine呢?  見到佢感覺如何?
另外見到果個囡囡又如何? 試閘成績如何?
可能佢啱啱返工冇化裝, 我隻馬係都唔肯入閘, 好彩唔係參加奧馬, 唔係衰梗!

另外個靚妹, 報25歲, 溫州人, 未係大場做過, 但都叫做出力肯dup, 不可再挑剔. 波就細細, 皮膚唔錯, 漁家女出身, 食得海鮮多所以皮膚好, 我諗.

事前竟然唔叫我沖涼, 好彩我也剛沖完才出門, 事後就有侍浴.

佢話如果我有誠意下次再來會畀多D野(service)我wor!

引用:
原帖由 愛田由 於 2008-8-12 09:15 發表

你說六樓M巷門果個囡囡??
個樣有幾多分??  
分就唔識打啦, 個樣就唔差, 靚過禮基Bobo, 但還比不上同層樓的YUKI, 佢自己都話YUKI好靚.

佢跪在我面前按摩緊我雙大腿時, 我就目不轉睛地望實佢, 搞到佢有D唔好意思,雙眼轉向望CCTV, 個陣我覺得好爽!

相關搜索目錄: CCTV

引用:
原帖由 愛田由 於 2008-8-13 10:07 發表

6M咩房??  Mandy房之前再走入去?
另外早前試了 7H3。
不錯。
應該係6M1, 個門對正大走廊.

7H3, 唔見有廣告, 出下報告好wor, 我想試7H1的彤彤.

相關搜索目錄: 廣告

由兄精彩報告, 搞到我想放工直去7H3.

一個小問題:
後來又轉一轉方法, 叫她過來, 讓的咀巴也活動一下。
           手, 當然也不能停。

讓字的後面是"我"還是"她"?

有沒有"她"的電話? PM給我, TKS!

引用:
原帖由 愛田由 於 2008-8-14 07:40 發表
我的!
係wor~ 你提了我一下, 7H3的咀沒有勞動過。
我沒有她的電話啊~
Sorry! 少問囡囡Tel ^^
證明對兄台的報告, 我睇得好認真!

是"你的"就對了, 口手並用, 難怪囡囡都high!

很想去, 又怕碰到那個唔識dup骨的.

引用:
原帖由 愛田由 於 2008-8-15 01:27 發表
Im99917, 有份禮物送了給你。^^

昨天7月14日, 小弟在香檳有個不可思議經歷。
禮物收到, 多謝!

又有乜不可思議經歷, 快d講, 唔好吊癮! 不過一定好過癮, 連日子都打錯!

相關搜索目錄: 香檳

時值七月十四, 你又剛x完女, 身上陰柔之氣重, 所以有D咁0既野埋身!

不過佢都唔想同你同LIFT, 始終你後生, 雖然帶陰氣, 佢都頂唔順!

華豐 7H3 婷婷

由兄力荐下, 去試左7H3婷婷, 完全冇失望, 百分百女友FEEL, 親切笑容使我幾乎想沉船!

再次多謝由兄, 你真係"夙夜匪懈, 為民前鋒"(有D失敬, 盜用左中華民國國歌歌詞), 頻頻試骨, 為我指路.

有時間整理一下思緒才出補充報告.

由兄, 7H3的報告已貼在"我想造訪的USB", 請過去看看指正.

對比你的報告, 佢似乎有幫你侍浴噃? 哈, 唔通佢又係敬老?

[quote]原帖由 愛田由 於 2008-8-18 01:19 發表

haha~ 你令到我dup骨, 都dup出使命感。

見你咁有使命感, 又贈你詩一首:

樓高梯險門深,
骨友掃樓馳奔.
誰肯犯難試骨,
唯我愛田由兄!

原詩為毛澤東詩:

山高路險溝深,
大軍緃棋馳奔.
誰敢橫刀躍馬,
唯我彭大將軍.

引用:
原帖由 愛田由 於 2008-8-29 09:41 發表

太抬舉了。
不過自從上次..... , 我都要等過埋七月先再dup骨。
呵呵, 又會咁信邪0既!

冇事wor, 你咁後生, 火力夠壯!

引用:
原帖由 愛田由 於 2008-8-29 09:41 發表

太抬舉了。
不過自從上次..... , 我都要等過埋七月先再dup骨。
由兄, 今日八月初一, 出動啦!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。