推介:| 開蓬車頂維修翻身 | Email Hosting | Online Shop System | makeup course | Wedding Photography Tip | Bordeaux Red | English learning | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

上海街上樓骨

引用:
原帖由 愛田由 於 2008-9-3 07:36 發表

IM99917兄:
相中人有沒有少少似.........
禮基BOBO?

不過呢排我老是掛住7H3!

引用:
原帖由 愛田由 於 2008-9-4 04:48 發表
好眼力。
我都覺得有少少Bobo Feel.
7H3, 我都有掛住ar~
不過想試一試新野。
呢張相係邊個日本AV女星?

7H3成日都唔開工, 後生女, 掛住玩!

福樂係我名單上有三個, 呢個不是我的狙擊對象!

引用:
原帖由 愛田由 於 2008-9-11 10:20 發表

福樂有那三個? 一係我自己去你條線望一望。
早前那一張photo, 來自我一位朋友。
你又要為民前鋒, 我就成全你:

7樓-
MIMI - 貴婦feel, 有網友報告話似同出來偷食的貴婦做, 不過可能係次按.
HAPPY - 少女feel, 個嘴唇好靚
4樓-
晶晶 - 純粹鍾意晶晶呢個名, 而且懷疑佢係以前我在北角試過個位晶晶.

引用:
原帖由 愛田由 於 2008-9-12 02:14 發表

MIMI, 如果有一把年紀, 可能手骨都不會太差吧。
Happy, 樣不錯。可以一試。
另外7樓的Yuki點睇? 個樣好似好得。
福樂YUK我冇乜興趣噃! 呢D影"藝術照片"的囡囡唔知點解我興趣都不大.

同層的ANNIE我就有D興趣, 兄台勉為其難就幫我試住呢幾件先啦!

唔多明TIGER游擊隊指什麼? 可以講得明D嗎?

我昨晚又去找了華豐7H3, 兩三年來第一次翻食, 仲要在五星期內.

引用:
原帖由 愛田由 於 2008-9-23 03:28 發表

7H3是第三個破了我不番食紀錄的。heehee~
第一個是新hing一個囡囡。
第二個是Bobo
你幾時翻食過7H3? 點解冇報告!

引用:
原帖由 ericsaintmartin 於 2008-9-24 00:30 發表

相貌身材就各有所愛啦
Yuki唔係大波姣婆果種feel
不過超強PART I 和足以 KO 定力不足o既師兄的R鎯鎯和liu C eye就係肯定o既!
若講搓her breast, 7H3的breast就勁過Yuki; 但論骨技, 則Yuki就勝一籌, 唉, 魚和熊掌啦...

講相貎, 就各擅勝場, Yuki似蒙嘉慧, 而蒙小姐個氣質就cool cool地, Yuki也是, 有d古靈精怪的要求我就不敢同佢講; 7H3就率性天然, 同佢講野唔使就住, 上次我要佢幫我水中簫, 佢一句掟過來: "我不要!" 似足女友撒嬌!

咁早晨啊, 由兄!

MANDY的水準咁唔穩定? Part 1 由6/10跌到2/10, 我去唔去馬呢? 我在門口見過佢一次, 佢叫我入去, 但我啱啱約左yuki, 所以冇入閘. 坦白說, 佢唔算我鍾意個種類型, 不過你的報告寫得好, 所以都想一試!

而家, 上不上呢?

其實唔係佢唔穩定,
是我見識多左,

呵呵~~, 真係士別三日, 定當刮目相看, 何況由兄這大半年來, 歷經千山萬水, 試過好骨劣骨, dup出真境界, 所以要求高左, 可喜可賀!

只係, 今後選擇會窄左...

看來, Mandy暫時放在候補名單內, 不過都想印證下佢點樣風騷, 華豐重有幾件侍試, 福樂個邊都有幾件.

呢排集中在佐敦, 似乎冷落左尖沙咀的姐妹!

引用:
原帖由 愛田由 於 2008-9-29 02:44 發表

尖沙咀貴d, 又難泊車。
在佐敦遊下好過。
有車階級又會嫌貴個五十一百...

不過我又同意佐敦好似多D選擇.

由兄, 問個有趣問題, 華豐7H3和喜利SUKI, 你鍾意邊個多D? 邊個靚D? 邊個後生D?

SUKI係我今年試的第二骨, 記得你報告話佢係你第一次試上樓骨, 唔知有冇感情分? 不過到而家我都唔係幾記得SUKI個樣. 雖然我都話過想番食SUKI但到而家都冇行動, 出邊大多選擇啦!

引用:
原帖由 愛田由 於 2008-10-6 03:20 發表

係wor~ Suki都不錯! 可以番食!!!!
各有各好, 不過7H3就健談D, 身材就差不多。
Im99917兄, 你都幾好野, 陳年舊report你都記得, 陰莖陰莖。
由兄, 那是因為你寫有趣精彩啊! 你寫過的囡囡我都很有一試的衝動!
就算這條thread的第一篇, 你介紹的嬸嬸Mimi, 我都好想去試, 只係遠左d!
而且好似唔見左廣告, 如果退下也是好事, 畢竟已經係嬸嬸啦!

相關搜索目錄: 廣告

引用:
原帖由 titslover 於 2008-10-4 17:17 發表

I used to follow "Aida Yua" and IM99917 chings foot step only to visit USB. I can't said their suggestions is very good but never diappointed. At least they told the fact of the girls (or aunties) ...
師兄過獎!

其實愛田由兄才是骨評界的後起之秀, 新進才俊, 我都係佢的忠實fans, 每篇必讀, 讀後都深記腦海, 有可能的話都再上去印證一番, 十分好玩!

每論如何, 相信由兄和我都會繼續try our best to try their breasts, 再同大家分享下心得!

引用:
原帖由 titslover 於 2008-10-6 16:29 發表

Hello! IM99917, I also read you thread "The USB I would like to visit". I hope you and Adia's thread will never sink.

FYI, MIMI still working, she just cut her ad at miss1xx, but she still ha ...
謝謝師兄指路, 在6網見到美美的ad, 上圍依然咁勁!

佢唔著bikini, 唔通teo?

師兄試過佢, 掂唔掂? 上唔上得過? 有乜特色係由兄報告中沒有的?

你條thread叫"上海街上海骨", 當然要回歸上海街啦!

天文台(尖沙咀)真係貴D wor, 為荷包著想, 都係要在上海街發掘好囡, 雖然難度高好多!

經濟真係差, 上周六在天文台打個round, 好多囡囡都掛"歡迎"牌, 等客到! 以前唔係咁ka!

引用:
原帖由 didi1997 於 2008-10-15 04:14 發表
早年多兩年前,小 弟係油麻地禮基幫襯過中囡真係好正,dup得唔錯,其他又OK,可惜年多前已經無做啦,小弟而家都無去上樓骨囉,唔知仲有無D風韻尤存既上樓骨介紹呢~~?
禮基可以試5樓的BOBO, 唔錯KA! 我同愛田由兄都試過(由兄仲番食添), 中女, 好樣, 識DUP骨, 我都心思思想再去!

引用:
原帖由 愛田由 於 2008-10-15 05:21 發表

Bobo唔算中女掛?!
唔算中女? 唔通你將佢UPGRADE做青春少女?

我覺得佢仲中過華豐7H3wor!

Dressing?

Hoho, they are all naked!

引用:
原帖由 愛田由 於 2008-10-16 02:56 發表

Mr. Titslover , 你講那一個?
佢講BOBO, should be.

只係好神奇, Dup骨時後生D, 卜野時覺得大D.

係唔係卜野時BOBO的反應一般使師兄覺得佢曾經滄海所以覺得佢年紀大D...

我諗BOBO在30至35之間

引用:
原帖由 愛田由 於 2008-10-16 02:55 發表

hm.... 今係好難講。
7H3眉宇間總有一種難言的疲倦, 有一總令人惜憐的"殘feel"。
而Bobo就沒有這一感覺。
實際年齡可能差不多, 兩人都應該不是青春了....
7H3有一種難言的疲倦, 你睇得咁深入?

引起我同一日試此兩囡的興趣, 文壇上有所謂"比較文學",
而我地有"比較囡學", hehe...

她不講, 我沒問.

around 30係冇走雞, 唉, 女人的年紀永遠是個謎團!

引用:
原帖由 titslover 於 2008-10-16 16:11 發表

Yes, I mean BOBO.

99 and Aida mentioned that she had a pink and black color dress. The day I visited she was dressed in light blue color and tide her hair up that made me feel her younger.

...
束起頭髮似扎扎跳的小女孩, 有青春feel; 放下頭髮則風情萬種, 有少婦feel; 難怪師兄可以有前後兩種感覺.

都幾懷念BOBO!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。