推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

[上樓骨] 我想造訪的USB

天文台A1婷婷

呢條thread的第一篇提到待試名單有發利604B的婷婷, 後來搬到天文台A1, 今天終於有緣一試. (留意, 天文台另有一婷婷, 是從喜利搬過去的, 我在今年初試過)

去找婷婷, 一是佢輯相夠吸引, 我在本thread第一篇寫"站在骨床前展示修長美腿個張相好吸引", 新的呢輯我覺得仲正, 一樣把一對修長美腿展示得近乎完美,惹人遐思.加上去年底麥迪文兄也為文推介, 麥兄推介, 必屬佳品, 我是堅信這一點的.

開門的婷婷就係著住影相個套白色的bra和底褲, 說好只做Dup+BM+HJ,婷婷除下身上束縛, 馬上使人眼前一亮, 人是瘦點,但身上沒有贅肉, 一D肚腩都冇,可以說有點偏瘦,但胸前偉大, 整體來說, 身材均勻.

跟著侍浴, 我覺得最正呢part, 麥兄大文也說: "一起沖涼, 提醒感興趣的兄弟一起沖涼這個部分, 轉身背住婷婷雙腳分開, 她的手轉彎洗 pat pat 搓雞雞蛋蛋真係唔錯. "

婷婷同我侍浴印證了這一點, 婷婷很懂得用聹G和對車頭燈, 不斷地上下左右廝磨, 又要你轉身從後細細洗你的小兄弟, 搞到我的"神七"馬上就想升空噴射,要不是怕冷,呢part真想搞耐D.

Dup骨, 佢真係識,而且正如qwaqwa師兄話, 係TEO all the way, 一絲不掛, 十分過癮.

佢話使很多錢,跟人學Dup骨, 連BM和HJ都使錢叫姐妹教, 我好奇問兩個女人點搞BM和HJ, 佢話起雙飛時學, 原來如此.

後來的BM證實佢真係唔錯,先推油,然後成個人趴在背上係咁磨係咁磨,有時又輕輕吻著你的耳仔, 輕輕問:"舒唔舒服?"

頭髮, 乳尖, x毛, 多點全方位接觸, 完全符合我對BM的最高要求, 舒服到似乎可以馬上成仙.

只是我自己咸濕, 一路想搞番佢, 佢都叫我唔好撻著佢又唔同佢做全套, 搞到佢唔上唔落.

HJ搞左好耐, 呢個係我自己問題, 出得慢, 搞到D囡囡好累, 有D抱歉.

"神七"升空後,婷婷又幫我做頭, 之後再侍浴.

畀家用, 雖然進門時婷婷說廣告寫錯了, dup+bm+hj是收$%),不是$)), 但她說還是收我$)), 不過見到佢服務畀心機, 我還是照畀$%)

婷婷很健談, 但白話唔夠白(佢話來港只兩年幾), 有時溝通得唔係咁順暢, 其實她說普通話好聽得多, 但她堅持說廣東話, 說要多學點.

下次如再去, 還是乖乖地享受她的服務, 不要再毛手毛腳.

相關搜索目錄: 廣告 普通話

引用:
原帖由 bangle 於 2008-10-12 06:37 發表

great report!
btw, who is younger, 7H3 or 婷婷?
試勻兩個, 你咪知邊個後生D囉!

引用:
原帖由 麥迪文 於 2008-10-12 14:02 發表
Thanks 久久神1七兄 report.

天文台2號 A1室間房很懷念.
懷念間房or房裡面的囡?

淨係多謝我冇用ka! 你的報告呢?

唔見你有新報告, 生活梗係有欠缺, "斯人不出, 如骨友何?"

說點題外話.

上周未在婷婷處happy完畢後, 順便在天文台轉個圈, 真係淒涼, 十間有七間都冇客, 連我名單上列首位的Fion都掛"歡迎"牌, 可惜我"神七"剛成功升空, 銀囊和精囊都空空如也, 沒法再下一城!

轉返去到婷婷門口, 見到佢有位熟客在門口同佢"爹"下, 睇來呢位師兄都係無心入閘, 得個Talk字. 頭先DUP骨時婷婷都同我講過, 呢排生意好靜下.

尖沙咀的囡囡收費比其他地區貴左D, 一般3/4/5的套餐呢度就都多收50元, 計起來都貴左成10至16.6巴仙. 在咁0既經濟環境下, 慳得就慳, 可能因此人客轉往他區, 唔知囡囡有乜救巿大計呢?

而我地呢班骨友精蟲, 又點度過呢個關口? 骨癮起, 唔dup唔得,  莫非要北上, 我指北上佐,油,旺,太,深等區...

謝謝bbfacehk師兄的報告, 簡潔明了, 我總覺得我寫報告好囉嗦!

估唔到我地同一日都試左婷婷!

是的, rpp是她的弱項, 當時我也做了示範, 她說做愛時這樣掃就好舒服.

但婷婷七點半就收工, 真係冇乜客到.

qwaqwa師兄的報告相當正面, 使人躍躍欲試, 好報告.

婷婷可謂色藝雙全, 難得!

引用:
原帖由 peterling 於 2008-10-13 14:48 發表

I miss her as well.. her bust very big .. but what is 飲井水
上左岸咪有井水飲囉!

而且乳汁絕對沒有三聚氰胺添啊!

引用:
原帖由 麥迪文 於 2008-10-14 22:53 發表
雖然髮型C9, 真是大乳呀又滑又白又軟!
麥兄, 據你觀察, 目前有邊位USB/161可以拍得住或接近前發利604D婷婷的水準?

各位試過前婷婷的網友也請發表一下心得.

五位婷婷

不知點解D囡係咁鍾意叫婷婷?

That's why我叫華豐7H3不好再叫婷婷, 就叫7H3!

總結一下:

眾人懷念已嫁做人婦的是前發利604D婷婷, 可叫THE婷婷

天文台有兩個婷婷:

1A婷婷 - 即前發利604B婷婷即我上周六試過個位
E室婷婷- 即前喜利B9婷婷, 我今年元旦試過.

我以前仲試過北角美輪婷婷和油麻地禮基婷婷, 都DUP的一手好骨!

如果這五位婷婷一齊來, 唔知點搞啦!

引用:
原帖由 titslover 於 2008-10-15 08:50 發表

How about "ting ting" in room E? Her photo in web also as attractive as 1A
請參閱麥迪文兄之報告:

http://forum.timway.com/f/thread-156232-1-15.html

引用:
原帖由 awanker 於 2008-10-15 16:29 發表
sorry brother,what is TEO?
Teo 即係光脫脫幫你dup骨, 好正ka!

引用:
原帖由 Enjoy_Tonight 於 2008-10-15 16:49 發表

甘請問邊位婷婷係師兄三甲之選呢??? (其他師兄可以一齊 share~~~)
仲使問, 見咁多師兄係度大唱"想當年", 當然係the婷婷啦!

也許, 失去的才是最好的...

希望佢老公識得珍惜啦, 出邊大把人想要佢啊...

引用:
原帖由 井底蛙 於 2008-10-16 02:01 發表

TEO = Take Everything Off
多謝蛙兄, 我淨係識, 唔識點解!
這叫"好DUP骨, 不求甚解!"
只求解開囡囡的衣服, hehehe...

引用:
原帖由 hkmgt 於 2008-10-15 16:20 發表

C Hing, agreed with you as I visited North Point "Ting Ting", a sweet one.  Guess she retired too
初訪北角婷婷在銀輝中心, 後沙士時期...其時161/USB大興,
本想上18樓, 個囡做緊, 叫我落一層幫襯17E

個陣佢叫Amy, 尚算嬌小玲瓏, 問我係咪睇網來, 我才知道原來網上有雞叫!
播音樂, 好好傾...
知佢係上海妹...

一個月後, 想上九樓, 又係唔得閒, 再上17E,
婷婷(Amy)唔係幾識認人, 問我來過未?
今次做得激d, 佢都典床典蓆...
佢白話講得唔錯, 就係保護自己多d, 問深入d的問題就dead air...

落尾銀輝做得太揚, 畀人清場, 同一命運的仲有璇宮, 我上過兩次,很有而家香B feel...

光陰荏苒...

兩年後的一個夏夜, 我上北角美輪6Q1, 一個叫Ada(後改叫婷婷)的中女應門, dup骨時播音樂, D音樂同場景似曾相識, 個手骨技也是, 傾談中才知佢就係銀輝Amy, 啊, 人生何處不相逢!

佢一樣認唔到我, 我也認唔到佢, 佢大左幾個碼, 中女豐滿身材, 但一樣好睇, 笑容一樣甜美, 當然知是舊客就加多幾分熱情肉緊...

有時覺得佢幾d, 但係d就係我地搵囡的目的啊...

個年銀輝越做越多囡, 我知被清場的命運不遠, 年尾再搵婷婷一次, 之後, 那就是歷史了...

當然, 我希望佢搵到真命天子, 也或者佢搵夠, 而家優哉悠哉..

如果佢仲係行內(一百個希望唔係!), 有人話我知, 我會再搵佢, 只係為左回憶...

引用:
原帖由 NEH135 於 2008-10-16 07:13 發表
你地就好喇
最正果個大奶 THE婷婷 都上過

不過果個 1A長腿 白lin罩底褲婷婷都好似幾好
好, 你仲係度等乜野?

唔通再等佢埋街飲井水空嗟歎?

引用:
原帖由 jimsi 於 2008-10-16 11:00 發表
多謝lm99917兄,
7H3 果然頂呱呱

入到去一如本人所料係位中女(其實我好細個)
但俾到我以前同ex既感覺

稍後會詳述
我等緊你報告ka!

jimsi兄的報告果然精彩! 搞到我心思思, 只係呢排手上股票基金大蝕水...

好, 又一顆骨界新星誕生啦!

以後多d出報告, 大家交流下.

引用:
原帖由 愛田由 於 2008-10-17 01:31 發表

好久沒有見到這樣好的report!!!
Thank you!
愛田由兄, 長江後浪推前浪啊!

你再唔出報告, 就讓jimsi兄獨領風騷啦!

試完最緊要好似jimsi師兄出報告, 咁樣呢度先熱鬧!

jimsi師兄在四網的報告(是你吧? 兩文基本一樣)有打分,
這裡沒打分, 補打一下好嗎?

等一眾師兄都知道7H3的評分.

引用:
原帖由 hkmgt 於 2008-10-17 16:24 發表

Thank you, C Hing.  I visited her almost 2 years.  She is a Shanghaiese with lovely smiling face, big tits etc.  17E with the glass door, a post-it stating what time she was free.  Good memory la.
hkmgt師兄:

北角婷婷一定留你留下深刻的印象, 細節你都記得那清楚...

是的, 可愛的笑容, 大波...還有玻璃門, 你也記得!

你不提我都忘了...

那時真的還是161, 不像現在一個單位隔成四五個單位...

地方又寬敞...

俱往矣...

引用:
原帖由 jimsi 於 2008-10-18 16:21 發表

60mins...acceptable ge
我在太子鴻聯做個條囡, dup + bm 得30分鐘, 仲要連埋我兩次沖涼同埋佢沖涼!

好多囡囡都係60分鐘的package, 當然我都覺短左d, 不過上次我試婷婷好似唔止60分鐘wor

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。