推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

[上樓骨] 我想造訪的USB

引用:
原帖由 madinhj 於 2008-11-12 16:44 發表

多謝欣賞,也唔洗客氣
出來玩,小弟認為無論全套或HJ,出野要舒服固然好重要,而小弟感到過程本身都頗重要的,因此小弟特別留心當中每個細節,享受箇中有趣的地方,日後回想番起時,都咪話唔回味! ...
注重過程, 留意細節, madinhj兄真係深得dup骨的箇中三味!

陳文媛? 我好鍾意佢!
我諗個陳文媛見你一晚搵佢兩次都會有d驚你唔正常.
通常男人都貪新鮮的啦,點會一晚"趙"同一個囡兩次, 所以你無晒feel!
eric兄, 咁呢個陳文媛仲有冇做啊?

引用:
原帖由 jimsi 於 2008-11-13 14:33 發表

wf suki?
fantastic body, real breast, quite big too. concerning her voice, it's so sweet that you'd be attracted by her most likely.
however, the truth could turn you down.

a few weeks before ...
期望越高, 失望越大!
從待試名單剔除suki.
謝謝jimsi兄, 慳番!
條囡可能你同佢開大就ok.

引用:
原帖由 madinhj 於 2008-11-14 09:06 發表

我留意唔到,不過D囡就話係少左生意呀,我就覺得佢地落力左。
落乜鬼力啊, 好的唔會變壞, 壞的教極唔會變好.
昨日上華豐, 13K2被客book左, 7H3休息, 6H3做緊野, 在6樓兜圈子, 有個師兄按鐘唔入閘, 我係側邊探頭望下, 個囡好熱情叫入來, 就咁, 我就入錯閘啦.
手勢叫做OK, 戴套吹爆, 前後都有侍浴, 但得45分鐘! 個囡就咁樣又趕左一個客.
同樣的價錢, 做7H3, 做YUKI都唔知幾棧!
以後都係唔好太善心,驚唔入閘d囡會失落!

引用:
原帖由 jimsi 於 2008-11-14 09:32 發表

7h3仲放緊假,可能h1都係.
另外幾位出名既生意都不俗吧?
始終算係物有所值
唔明, 7H3放緊假, 你又可以第三次搵佢?
鰳S別通行證?

引用:
原帖由 ericsaintmartin 於 2008-11-15 00:33 發表

Im99917師兄你係咪入左 ^ 狗 * 呢?
狗就係狗, 但唔係*, 唔記得@或者#?

引用:
原帖由 ericsaintmartin 於 2008-11-15 03:35 發表

星期四下午同Yuki傾緊電話
佢話有個客o係出面走廊游下游下
突然隔離條巷有條囡走左出黎撩
個客就咁俾條囡撩下撩下就入左閘
會唔會咁橋果個就係Im99917師兄你?
YUKI條巷係貓巷, 唔係狗巷, 唔會係我.
唉, 如果入左貓巷, YUKI姐又available, 我又點會入錯閘, 食錯野啊!
梗係一頭投入YUKI香噴噴的懷抱之中啦!

引用:
原帖由 jimsi 於 2008-11-15 10:59 發表
[純無聊]懷疑有師兄向7h3踢爆我搵其他wf usb [/純無聊]
你畀7H3私有化了咩? 點解唔搵得其他囡囡?

引用:
原帖由 ericsaintmartin 於 2008-11-15 16:34 發表
華豐13K2阿賢報告

有次madinhj師兄給我的pm中提及以dup而言,他的ranking中排第一的是阿賢,我有點驚訝:阿賢在骨囡中算是非常年輕的,竟有如此能耐KO一眾出名dup得的USB,有機會一定要試試.今日終於有空檔一試,果然名 ...
讀後感:

1, 這份報告有點似學術論文, 今後寫報告要另闢途徑, 唔係唔夠eric兄寫.
2, hj可以收發自如, 佩服! 我都試過, 不過係有d故障, 打極唔出, 費事囡囡太累而做罷.
3, 阿賢想唔旺都幾難!

引用:
原帖由 madinhj 於 2008-11-17 04:24 發表

做到果個興奮狀態能叫停手,Timing要掌握得好,不然停唔到啦!
另外,要停埋當時鋪心癮,都好難架!仲唔係收發自如?  
同意, 在興奮狀態中叫停, 好難!
通常都係"死就死啦, 點都去埋呢一鋪啦!"

對於愛同學兩個point, 我有點不同意見:

1, 愛同學所言, 只是指一般未受過訓練的人, 你又點知eric教授已練成金剛不壞之身? 射與不射, 對教授而言, 等閒事矣!
2, 試其底線是為了求知, 不是為了求慾, 教授為了論文的真與全, 有必要試其底線, 以告我等一眾學員.

教授, 唔知學生我講的對不對呢?

引用:
原帖由 blm 於 2008-11-17 11:39 發表
quote]原帖由 Redtshirt 於 2008-11-17 17:24 發表
Blm Hing, seems you only told us how bad she is but nothing on the good side.
只是有碗 ... [/quote]

blm師兄,

總共dup了多少時間? 收費?
以我所知, 佢個度係商業大廈, 樓下使唔使登記?

引用:
原帖由 愛田由 於 2008-11-18 06:13 發表

HAHA~~ 正!!!
1, 不過如果要練"金剛不發", 我建議不如練"百子千孫"一式, 既然要俾錢, 死人都射多次。
2, 試其底線方面, 學生真的冇話可說。因為我都正在做....
我同愛同學一樣, 都鍾意試其底線, 尤其係個D"全套免問"的囡囡.

在很久很久以前, 有個囡囡從第一次只是稍微拉下底褲摸摸妹妹仔到最後把她全剝光豬還要她吹而且從戴套吹到環保吹, 過程實在很過癮.

當然個囡囡真係到最後都係"全套免問", 雖然我用盡方法問佢佢都係唔制.

引用:
原帖由 blm 於 2008-11-18 06:48 發表

今日1點上去 OB 見 A1的鐵閘開了,門口仍然寫著是 tingting,應該有開工了。
在四台的廣告都出番了.

相關搜索目錄: 廣告

引用:
原帖由 blm 於 2008-11-18 06:50 發表
據聞自從上星期頭開始,USB的生意大幅下滑,很多以前預約都入唔到閘的,都可以 walk-in 了。情況前所未見之壞(這是囡囡說的)!
其實囡囡係唔係要向幫襯D師兄們派下代用卷呢? 派50元代用卷, 下次幫襯400元或以上可當足50元使用, 變相減下價.
尖沙咀的囡囡年頭都悄悄加價50元, 現在應該用各種方法促銷下.
家下咁0既環境, 要逆巿求生, 不做下Pormote係唔得0既!

引用:
原帖由 blm 於 2008-11-18 06:45 發表

應該是接近,20到尾左右。  USB之中算是後生和貌美。
一早就鍾意zoe的相頭, 而家師兄背書, 已列入待試名單內

引用:
原帖由 jimsi 於 2008-11-18 08:09 發表

其實呢個現象真係有攭
酒店囡囡冇價減,生意仍不俗(當然agent們都開始頭痛)
但usb平咁多生意都大幅下滑?
貴既仲有幫襯,反而平既就無人問津。
可惜
jimsi兄, 一d都唔奇怪, 如果你身家有500億, 而家縮水成100億, 有乜影響?
冇, 係唔係? 你可以照叫開價一千八百的酒店囡囡.
對我呢d打工仔, 而家分分鐘今日無知聽日仲有冇工開, 點敢大使呀!
扎炮又辛苦, 兼夾骨癮起,
我而家要努力發掘300元有bm做兼90分鐘dup骨的深水步囡囡啦!

相關搜索目錄: 酒店

引用:
原帖由 jimsi 於 2008-11-18 08:48 發表

嘩師兄印代用卷既成本都唔輕wor.
尖咀釂づあ菑v打個九五折咪更好
同埋ob婷婷應該執下個廣告啦..
我好耐之前幫襯都唔係果3個價錢啦
駛鬼印呀, 拿張紙用唇膏印下, 寫上地址和有效期, 再簽個名咪得囉!
OB婷婷的廣告我都同佢提過, 唔知點解唔執?
係唔係四台主持人闊佬懶理?

相關搜索目錄: 廣告

引用:
原帖由 jimsi 於 2008-11-18 12:37 發表

$300 with bm?
seems impossible even in ssp..
旺角油麻地都有, 好唔好就試過先知.

有林X霞咁的風韻卓姿, 50都OK!

此BOBO係唔係似陳文媛個BOBO呢?

再訪華豐YUKI

星期六下午無野做, 對腳自然又往華豐行去.
本來目標是6H3, 但電話駁到留言信箱, 上去一睇原來休息, 打畀13K2阿賢則要到六點才得閒.
在6樓閒逛, 去到C巷, 啊, YUKI剛送個客出來, 又無Booking在手, 我因利乘便就咁入閘, Yuki成為我今年第二個番食的女.
佢仲認到我, 因此加倍熱情, 一邊抱實我, 一邊就伸手掏出我"神七", 個樣好似仲猴急過我.
我只好投降, 乖乖聽佢擺佈, 沖涼, dup骨, body, hj, 全部由佢主導.
今次Yuk好仲意趴係我背上, 個粉臉就貼近我, 呵氣若蘭, 問我舒唔舒服? 又用舌尖輕輕吻我耳尖, 搞到我痕痕地.
hj時, 唔知係咪好耐無射, 佢搞到"神七"有咁漲得咁漲, 再加Yuki好識發dd聲浪語, 搞到我自己都以為"神七"會漲爆.
最後當然係順利升天!
......
個半鐘頭之後, 我身心舒暢出到來.
上次食錯野, 今次補番餐好的.
有YUKI咁的靚女骨, 生活仲係美好的.

引用:
原帖由 jimsi 於 2008-11-23 11:07 發表
lm99917 bro, $400 worth usb is always better than giving a brand new try on usb in ssp la

risk adventure ga
唯有食少餐但食好D! 要揀飲擇食.

天文台6室婷婷係一個表現全面的囡囡, 可一又可再!

呢度的師兄都集中在尖, 佐, 油, 旺出沒, 好似唔覺有談到大埔的.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。