推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

44 12
發新話題

過檔香港電台女記者-黃雅宇

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2006-10-19 11:06 PM 發表

咦, 糊涂大哥, 你幫漁民大哥做伴郎呀???!!!
係喎,都好喎!!!

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2006-10-19 11:04 PM 發表

恤埋個髮....??? 漁民大哥, 你(幅大頭相)好似冇乜頭髮o架o乍o咼!!!
有無邊隻防脫髮洗頭水介紹!!??

相關搜索目錄: 脫髮

引用:
原帖由 wc20032004 於 2006-10-20 01:31 AM 發表

那就要搵和尚介紹你儸
話灑都係專家
咁有無相熟和尚介紹吓呀!?

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2006-10-20 10:35 PM 發表

漁民大哥,
除o左防脫髮洗頭水, 加埋生髮水效果可能更好!!

(係o咼, 你重未講你張大頭相o向邊度搵o咼! )
其實張大頭相乃係小弟自己嘅劣作,都還可以吓話??

相關搜索目錄: 脫髮 生髮

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2006-10-22 02:48 PM 發表
哇~~宇姐再現, 漁民大哥又要去裝身!!!!
雅宇姐~~~~~~~~, 等我做埋個facial先!!
謝fredng大哥!!

引用:
原帖由 wc20032004 於 2006-10-22 03:58 AM 發表

直頭可以開班授徒......
我免費第一個做你學生
多謝俾面!!!

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2006-10-22 10:58 PM 發表

漁民大哥,
記得"mum"埋o的鬆根(黑圈)o咼!!!!!!!!
唔駛啦!滄桑啲咪仲好!!!

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2006-10-24 11:48 PM 發表

雅宇姐可能唔中意咁滄桑喎
頹廢我都得o架!!!

引用:
原帖由 wc20032004 於 2006-10-25 11:35 PM 發表

有無人知道宇姐電話number.....
知道既.....打聲問下。。。咪知道lor....

P.S.順便話埋比小弟聼個number....
知道嘅話實揚開去!!!

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2006-10-26 10:15 PM 發表

楊o黎聽o下啦!!!
知道嘅話實揚開去!!!!

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2006-10-30 10:25 AM 發表

wc20032004大哥, 糊涂大哥,
所有大陸網友都上唔到 "大紀元", 因為畀大陸網警阻攔!
其他被阻攔的網站還有 Secret China, Wikipedia (維基百科), 報導及記念"六四" ...
犀利呀weeewaaa大哥!!!

引用:
原帖由 fredng 於 2006-10-30 11:37 PM 發表
fredng大哥,你張大頭相都update得好快喎!!!多謝晒你post相!!!!

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2006-11-2 10:20 PM 發表

真係估唔到琴琴原來都係咁飽滿.........
內力迫出嚟!?

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2006-11-3 10:03 PM 發表

如果琴琴本身冇番咁上下本錢, 點迫都迫唔到咁飽滿!!
唔通用掩眼法!?

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2006-11-4 12:04 PM 發表

小弟相信係禾桿R珍珠囉, 琴琴平時著衫好密實赯.....
點知佢一出手, 就攪到大家噴晒鼻血.........
駛唔駛去醫院輸血???

引用:
原帖由 wc20032004 於 2006-11-4 09:03 PM 發表

吾會....漁民大哥甘好人....
就算做鬼....都日日返來溫你啦

P.S.到時吾好溫我好了.....
wc大哥,到時直頭响你屋企長住o忝吖!!!

引用:
原帖由 wc20032004 於 2006-11-6 11:24 PM 發表

吾係瓜.....
甘哩到D野咪日日比電視臺D人吸住灑
有乜咁出奇吖wc大哥!!以後都係小心啲講嘢!!

引用:
原帖由 wc20032004 於 2006-11-7 12:00 AM 發表

係咩??我有講個野咩??
我唔知道ge
wc大哥,你誤會啦!!我唔係話你講錯嘢呀!!!

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2006-11-7 11:11 PM 發表

邊有得小心, 大不了咪以後跟漁民大哥去捉魚囉!!!
weeewaaa大哥,我怕連魚都無得釣,要去唱黑獄斷腸歌呀!!!

44 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。