推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

Hi 我第一次

gd morning iris & everybody

morning iris...its george speaking
hi brothers

iris, ur pics is well received, thx! love ur boobs so much!
do u hv big tits too?

sure...awaiting...btw...
how big is ur tits? like a dollar coin? light brown colour?

did u hv lots of milk to breastfeed ur kids? did ur husband help u out?

gd morning brothers

iris, 您係咪凍親﹖

回復 5811# 的帖子

有機會可以重發腳趾相嗎﹖我好想睇呀 Iris

早晨 Iris, 收到您D相喇﹐謝謝﹐一對又長又性感既腳﹗
請問呢輯相係咪您老公幫您拍架﹖係邊度黎架﹖
有無係廁所開波呀﹖

早晨Iris & bros...
星期六日大家有無收獲﹖

Iris姐﹐已PM電郵給您﹐謝謝﹗

早晨Iris﹐收到您的照片﹐謝謝﹗
您皮膚很滑﹐有咩護膚心得﹖

相關搜索目錄: 護膚

甘滑溜﹐好想觸摸您的每一寸肌膚﹗
引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-25 02:46 發表

你又唔係女仔,知道這麼多女人野做乜

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-25 02:46 發表

你又唔係女仔,知道這麼多女人野做乜
甘滑溜﹐好想觸摸您的每一寸肌膚﹗

早晨Iris, 已PM您
我個名會係...?

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-31 04:43 發表

你先加頭像先好嗎
早晨Iris﹐唔好意思﹐昨日太忙﹐未有update我的頭像相﹐現在可以了﹐您會幫我改咩名﹖
另外再PM多您一次我的EMAIL﹐謝謝﹗

早晨呀Iris &各位BROTHERS!
祝Iris永遠青春美麗﹐性生活美滿
祝各位BROTHERS今年豐衣足食&揾(滾)多D

Iris﹐原來我miss左您D  靚相﹐希望下次快D可以再send相比我地啦﹗

石磨藍上

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-10 04:25 發表

HI............很久沒有見你啦
係呀﹐新年去左泰國旅行﹗
所以咪miss左您對車頭燈相囉﹗
惟有期待您下次發相啦...快D啦
無得睇住新相打飛機

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-10 04:48 發表

好玩嗎????去泰國哪裡?????
唔好意思﹐今日有客過左黎﹐岩岩忙完
我去左曼谷﹐食+訓+SPA

相關搜索目錄: SPA

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-11 04:05 發表

當然兩樣都修啦
早晨Iris﹐修完甲可以發相睇下嗎﹖

Hi Iris,

Happy Valentine's Day!
How's trip in Shanghai?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。