推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

69 123
發新話題

[原創] ~ GOOD FORTUNE SAUNA 好運來桑拿 ~

去過兩次gfs, 係新客. 同以前無得比較, 會覺得服務OK既.
休息室個女主任掛? 好鬼Cool, Cool到想打x佢.
DUP得非常好, 技師暗示要比貼士, 話一個鐘一佰蚊. 痴x線!
比大三舊不如去一樓一執一劑好過! 駛搵你!?
如果去多兩次, 都有人意圖或企圖當我水魚. 唔會再去!
結果Dup三個鐘多d, 比四個鐘錢. 咁可以接受既, 無理由講明幾多貼士嘛! 旅行團咩!?
第一次去收438兩個鐘, 第二次去608四個鐘.
唔知點計出來, 多少無所謂, 得過知字, 下次自己就吓時間嘛!
有無師兄可以指教吓呢唔該!
會再去既! 真係Dup得好好!
仲有, 呢個場係咪真係唔駛比代支或貼士呢!

1. 下次約埋一齊打x佢!
2. 算啦! 講出來佢實知我係邊個. 各位唔好理佢講幾多, 想比幾多就幾多!
3. 唔該哂呀! 咁係咪次次特價時段都係呢個價呢!
    之前好似有師兄話唔知幾多日再去先至有特價, 係咪呢?
4. 咁醒唔醒就要睇佢對我好唔好la !

that mean the first time can do 2 hours ONLY?
唔係...我自已得兩個鐘得閒啫..嗰日!

then must visit there second time to have VAS?
我無講過有VAS喎! Dup得好正經ga...Dup嗰陣.

唉吖......估唔到邊個呀! 有無貼士呀?
男定女呀? 高定肥呀? 好想知呀........

はい! そですが。。。ありかどございます。

係噃! 真係書到用時方恨少呀!..........
どうぞよろしくおねがいします。

搭吓咀先..有無人知前海怡32在哪兒?

鹿仔唔多夠力. 不過幾好傾.

你急屎呀!?
9號房隔離咪廁所囉!

各位,
好運來幾多號電話呀?
電話公司都無登記既!

thx!! 唔該哂!!!

如果平日日頭非特價時段, 三粒鐘收幾多? 四粒鐘又幾錢呢? 唔該哂!

個老闆叫伙記整佢 Seafood 比佢嘆............?
係咪表演時間? 幾點開始?

引用:
原帖由 6769 於 2007-3-19 04:37 發表
係咪成日坐係第一排果條撚樣 ???
肥佬?? 金絲眼鏡???

係呀! 試過飛鐘呀! 通常都唔會出聲, 下次再飛鐘就唔再去!
自己計下囉! 我會比個 BG 覺得我有睇住時間.

[quote]原帖由 messenger 於 2007-5-8 17:34 發表
在這裡看過其他兄弟被飛鐘, 估唔到今晚終於輪到我了!

又心思思, 但又飛鐘! 仲上唔上好呢?

引用:
原帖由 messenger 於 2007-5-8 17:34 發表
在這裡看過其他兄弟被飛鐘, 估唔到今晚終於輪到我了!

6:40PM - 致電SH, 有新後生靚技師? 好! 現在由北角搭地鐵來!
6:55PM - 我慣常自行在LOCKER簽到

接著除衣服、沖身、換上浴袍到休息室...

...
飛鐘!!!
諗住咁多人講, 佢地會檢討下啦!
一樣飛鐘! 有無搞錯!
我諗真係要日頭上去先得!

信差兄, 日頭有無好介紹?
優惠時段係幾點前呢? 唔該哂!

引用:
原帖由 messenger 於 2007-5-11 16:38 發表

近期日班技師平均質素的確不弱
有好多位都可值得一試
祥哥想什麼factor行先呢?

真係想揼得? 相頭好? 較為後生?
推油推得舒服? 有Heart的?

優惠時段係下午一點前,晚上十二時後及紅色假期全日
我要又揼得, 推油舒服得黎又較為後生, 相頭當然要好啦! 有埋heart就仲正!!
有無得一次满足哂三個願望呢?

引用:
原帖由 messenger 於 2007-5-18 16:16 發表
我都有問過究竟佢地三粒鐘是即係幾耐
答案是: 三粒鐘是 45/40/40

哦!!!!

「見鐘房女即時黑口黑面」

依條女咁嘅態度,破壞GFS一貫服務好印象,我地未黑口面佢已經黑左先,炒Q佢啦! :fir ...
我問過啊祐, 佢話一粒鐘係45分鐘.
炒咗佢啦, 兩個都!

夜班孖棍, 煩到想死呀!

好介紹呀~~~~~~!
入房見到佢個時, 個心都有D怯怯地.
但估唔到佢咁好傾, 你唔想傾佢都要你同佢傾.
我唔出聲...... 咁佢就不斷自我燃燒, 佢把口係無開關制架!

李時珍著本草綱目內有云, 性好近女色者, 必患痛風症.
請多多保重, 好似話仲要戒酒同埋食少D肉!

其實都驚驚地, 成日都幫襯茶餐廳.
點解全麥麵包都高風險呢?
好似話痛風成因係尿酸過高!
點可以知道自己係咪高危呢?
夜更*&的確唔錯!

相關搜索目錄:

啊~~~~~~!
學到嘢...! 學到嘢...!
真係估佢唔到!

69 123
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。