推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

[原創] ~ GOOD FORTUNE SAUNA 好運來桑拿 ~

引用:
原帖由 messenger 於 2007-7-3 07:12 發表

咁你試ROSA啦!
差不多架!
請問日定夜架? no.幾多號呀?

邊個唔講啦! 一啜佢個奶頭, 竟然有上手既口水味, 臭到寃!
夏天要加倍注意衞生呀!

THANK FOR SHARING X 3!

各位師兄, 請問近期夜班有無DUP得既選擇?
除左孖棍之外!

let look look look look !

近來日頭上去好爆呀!
就算mark左師傳, 上到去都無房,
師傳都話無房開工!
有D客仲要拍房添!
試過兩三次都等成大半個鐘.
其實如果無房, 打電話上約個陣, 鐘房可以通知聲嘛!
仲飛鐘添!

亞靜放假, QQ放假, 搵邊個好呢?
唔知佢兩個仲會唔會返來呢?

試左*&,
身高細粒.
Dup得徧細力, 其餘時間又太大力.

引用:
原帖由 deadfish 於 2008-1-26 06:06 發表
呢間場鮋政策係唔想客人跟死一個技師,眾所周知骨場人事流動性大,即係話唔想因為技師走左客人就跟埋走。

More than that, the supervisors are very greedy.  They are using their authority to achie ...
其實我都有聽BG講過, 唔只一個咁講, 但唔知真定假.
公司唔想D客長Mark一個BG, 會同客講個BG上左鐘, 安排第個啦.
咁公司可以控制BG唔會爆鐘, 攞唔到奬金.
D客又唔會跟女走!

引用:
原帖由 messenger 於 2008-1-28 15:43 發表
Blacklist?

你有你Blacklist,仍然都有這麼多人去

GFS的確令人又愛又恨
繼續好運自然來啦!
未搵到第間好D之前, 唯有繼續去!
本帖最近評分記錄
  • messenger 體力 +20 我很贊同 2008-1-29 15:57
  • messenger 威望 +20 我很贊同 2008-1-29 15:57

伸春附加費, 收到幾時?
唔該!

今晚上~~~~~~~~~~!

引用:
原帖由 messenger 於 2008-2-15 14:54 發表

今日開始回復正常收費

你想要揼得,試下衫仔啦!
下次試下!!!!

預我一份! 搵日大家約個時間坐底, 慢慢傾吓!

引用:
原帖由 messenger 於 2008-4-3 10:08 發表
現時水吧的套飯、靚湯...連公仔麪都好有水準!!!
原來請了位大廚,聽說曾於哥哥間餐廳任職...
老實講! 咁我又唔覺好左喎!
公仔麪D餐肉同紅腸, 次次都燶既!
食多士, 好似柴皮咁!
你講個位大廚, 昨日上工呀?
上個星期都仲好難食下喎!

xocat: 這樣寫,會對該場、技師及顧客有很大的壞影響... pls avoid next time.

引用:
原帖由 messenger 於 2008-4-16 15:50 發表
剛發現...........

現時日班 78
即年前夜班的 87!

要找時間與她重聚了!!!!
細細粒!?

我咪好好恰嗰D囉! 成日要拍房!

引用:
原帖由 messenger 於 2008-5-29 01:46 發表
各位GFS Fans: 有緣再見了!!!
自灣仔太湖摺埋, 次次去GFS都爆哂場,
我諗係唔駛宣傳住啦, 係咪呢?

引用:
原帖由 messenger 於 2008-5-29 01:46 發表
各位GFS Fans: 有緣再見了!!!
自灣仔太湖摺埋, 次次去GFS都爆哂場,
我諗係唔駛宣傳住啦, 係咪呢?

引用:
原帖由 mycookie 於 2008-6-30 05:25 發表
last thursday , first time go there , hardware is good .
MM ask me am I first time . So i leave my phone number and she explain about the rate .
ok massage is ok 70
no part two .....
any brot ...
得唔到你想要既野, 咪去第度試下囉!
全香港咁多骨場, 唔係得佢一間既.
此處不留人, 自有留人處.
think outside the box.
個世界咁大!

引用:
原帖由 fredng 於 2008-7-22 01:07 發表
其實我都認唔到人!
果個高高瘦瘦,面長長,O既姐姐仔叫乜名?
見佢都做左好耐啦!
由做妹妹仔幫手拿野食做到呢家做知客!
個名係   "是屍"  !
即係名係咁叫, 過程是否有如死屍, 唔知道!

今日起雙飛, 條女帶埋大姨媽入房.

引用:
原帖由 hahaha1111 於 2009-9-18 16:33 發表
More details about !!@??  Also any good & pretty mid shift BGs??
早排試過, 唔知係咪同一個人,
唔識Dup. 我最憎人唔識Dup,
狠狠地教訓咗佢一鑊, 要叫救命, 嗌生嗌死個隻!
佢有無欲仙欲死, 唔係好肯定!

引用:
原帖由 messenger 於 2009-9-20 03:12 發表

她唔識Dup? 我找過她幾次,唔會係唔識Dup喎
我奄尖腥悶難服待吖嘛!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。