推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

69 123
發新話題

[原創] ~ GOOD FORTUNE SAUNA 好運來桑拿 ~

引用:
原帖由 虎次郎 於 2009-9-21 10:30 發表
I am going to give up this sauna.
Services of receiption is pretty good. But the quality of bg become very unstable..
正是!
你同主任講你想要邊種服務,
例如:
"今日好攰, 搵個Dup得好D"
"今日搵個後生D"
"今日搵個大波D"
"今日搵個5粒"

回覆:
"好吖! XX 好Dup得"
"好吖! 後生D吖嘛? 好!
"好吖! 即刻幫你安排!
好吖! 上得房開聲"

結果, 一樣係輪牌排頭個位BG.

旺到無房剩, 仲有女等開工响休息室打麻雀.
10,20,30號就打電話call客博鐘.

引用:
原帖由 Adventure 於 2009-9-27 16:19 發表
I believe Man Man has gone for sure! Good luck to her
no.21都走咗, 去咗邊?

引用:
原帖由 sforest 於 2009-9-29 14:21 發表
21 上魕丰h了...........
恭喜哂!

引用:
原帖由 Adventure 於 2010-1-3 16:06 發表
In that case, I can only try if I take an annual day off. Tried night shift *&, nice message skills, face OK, willing to chat with you. Not a bad choice if you are tired.
*&試過, 唔錯!
night shift 有個叫 "Ah Van", Dup得都唔錯, 好似係泰姝, part 2 !
"昭大珍坡"

小弟出個主題, 早中夜, "昭大珍坡", 大家提供吓!

引用:
原帖由 bigeuge 於 2010-1-20 09:52 發表
126 was very new to this sauna. I would say she is mid 20's with a cute face.
massage-wise, she is totally a beginner but with good efforts
I may visit her again after she has gotten better with exp ...
之前唔知聽邊個話, 100號打後係學師, 滿師之後會轉號碼.
轉做細過100既號碼.
btw, 試過70, 幾好, 不過唔夠放.

^^ 普普通通, C9身型.
Shirley 唔錯.
各位有無大波囡囡推介?

引用:
原帖由 doggie69 於 2010-3-24 06:24 發表

印象中!)%身型唔弱!
Thx a lot.

引用:
原帖由 messenger 於 2010-4-20 07:07 發表

真的嗎

你其實想找誰
唉吖! 好彩唔得閒無上去, 未試!

引用:
原帖由 messenger 於 2010-4-21 07:07 發表

不過!)%服務都唔錯架
真係? 下次試下先!
春回大地, 個人都變得鹹鹹濕濕, 濕氣重呀!
有邊個囡囡拿手招呼鹹濕仔, 有大對枕頭, 張咀又氹得細佬開心架!
!) 仔飛鐘情況依舊.

引用:
原帖由 messenger 於 2010-4-27 06:24 發表

你有無聽過#*?
嗯......無印象, 下次問下有無做過先. 謝謝!
嗯......肥定瘦? 高定矮?
有次見到個眼大大, 短鬆髮, 高瘦, 幾靚女,
我啱啱入電梯, 唔知佢幾多號呀! 失諸交臂呀!

引用:
原帖由 messenger 於 2010-4-29 04:47 發表

眼大大, 短鬆髮, 高瘦, 幾靚女

對對糊好難估
早排有Ching話有個似楊恭如, 唔知係咪佢呢?

引用:
原帖由 messenger 於 2010-4-21 07:07 發表

不過!)%服務都唔錯架
都還可以....

引用:
原帖由 messenger 於 2010-4-27 06:24 發表

你有無聽過#*?
我終於得閒試, 佢又終於得閒比我試.
結論係#* is very good!

引用:
原帖由 extensive123 於 2010-6-6 23:44 發表
琴日去左,宜家連熟客都冇機,淨按我洗鬼搵呢間!
唔係吖! 做齊咁濟! 今次*(
非常好!

引用:
原帖由 extensive123 於 2010-6-8 12:59 發表
聽聞話呢排查得好密!!!
直頭試過查過, 由頭搽到落腳都係油,
搽得好甜蜜吓.

今日同大家分享吓好運來開大經驗!

如果各位Ching响揼骨時mood到, 想開大的話,
只要向BG暗示吓, 或者單刀直入表示想開大.
無BG會托手踭, 一定會滿足你要求.
BG會揭開你毛巾, 响呢個時候, 你就要把握時間......

行去廁所, 開大之後記得沖水, 一定要把握時間, 無鐘補!

我話去廁所開大咋!
見沉咗咁耐, 摷出來講吓笑咋!
唔好咁認真啦!
我去咁耐, 連佢地手仔都未摸過.

整番部電梯未??????

69 123
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。