推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

~飲~

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-11-2 08:20 AM 發表

記住食早餐呀
知道

咩樹

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-11-2 08:26 AM 發表
已安排小卡卡去便便的好地方
小卡卡怕羞唔肯見人呀, 你地又唔同佢玩, 佢咪唔見你地囉

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2006-11-2 09:37 AM 發表

小卡卡唔系比大卡卡揍到怕咩
我咁有愛心 不知揍得幾掂

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2006-11-2 12:08 PM 發表
卡姐去左边呢
小一乖, 卡姐係度....
原來你一直以為我話要"揍=打"小卡卡,,,其實係我打錯字, 應該係"湊"先岩....

唔大哥今日好忙喔

茅人

引用:
原帖由 billyt1333 於 2006-11-2 04:44 PM 發表
2號啦喎
收兩蚊租先~....
e, 好新面口喎, 第一次上黎架? 飲多二杯喎~

引用:
原帖由 billyt1333 於 2006-11-2 05:30 PM 發表

兩杯82 丫~
請你飲, 要比錢架

引用:
原帖由 billyt1333 於 2006-11-2 06:00 PM 發表

啤~~~~~~~~~~~~~~~酒得啦咁
貢姑寒架 整番杯whisky cream la

引用:
原帖由 杜拜千禧 於 2006-11-3 09:22 AM 發表
各位早呀!又是新的一天了!
千禧早晨, 各位都早晨

倒數中

生意淡泊, HH時間加長至凌晨, 仲有無限COCKTAIL任飲.....

<-----------------

我係度

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2006-11-4 12:04 AM 發表

有无搞错啊,成12点先返

去拍拖返
邊個同我去拍拖, 小一你係咪同我拍拖仔先

引用:
原帖由 杜拜千禧 於 2006-11-4 12:18 AM 發表

嘩!都係一個新的開始。
唔好貢大聲呀

[fly]~早  晨~[/fly]

引用:
原帖由 billyt1333 於 2006-11-4 10:48 AM 發表
~早  晨~
點解你d字大過我, 我最大係"6"....

細b成日都 人......................

係 咩

我 識 啦

寧靜既...........晚上

早晨

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2006-11-5 09:54 PM 發表

我出来卡姐就潜左水
邊個叫你咁遲先出現, 我9點半已

千禧早晨

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。