推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

~飲~

啦啦啦

小糊塗, 我飯飯啦, 一齊Y~~~~

食飽真係要做豬仔

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2006-11-23 03:41 PM 發表
卡姐今晚见小糊涂落县城玩啰
唔帶埋小卡卡去

引用:
原帖由 Garfield 於 2006-11-23 05:07 PM 發表

肥貓咩榭

引用:
原帖由 Garfield 於 2006-11-23 05:41 PM 發表

哇哈哈哈哈!! 又捉到喇.....!!

其實係 "咩樹"

答案係: 矛樹!!
肥貓蛤我

引用:
原帖由 Garfield 於 2006-11-24 07:34 AM 發表
找塵呀!! 變左支紙花o既女皇.......!!
肥貓早晨

引用:
原帖由 ※京子※ 於 2006-11-24 09:42 AM 發表
卡卡....Happy Friday 啦~~
大家都happy

小糊塗早晨............

weeeeeeeeeeeewaaaaaaaaaaaaaaaaaa早晨, 係唔係度?

唔大哥早晨

[fly]全世界早晨早晨 happy happy hohohhooooooooooo[/fly]

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2006-11-24 10:11 AM 發表

卡姐今日心情好好咁喎
小糊塗禽晚心情仲好啦

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2006-11-24 11:23 PM 發表

卡卡小姐, 早晨!!!
EE..........1123早晨....

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2006-11-24 11:29 PM 發表

原來小糊涂興一邊滾, 一邊上網㗎!?
原來小糊涂興一邊滾, 一邊上網
唔好貢大聲呀

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-11-25 08:01 AM 發表
各位早晨
見字已閃啦
唔大哥又閃左咯

茅人午安

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2006-11-26 03:40 PM 發表

卡姐返嚟啦
卡姐部電腦壞左, 所以冇得用, 依家又要走啦, 不過遲半個鐘會有得用, 小糊塗唔好走住喔

相關搜索目錄: 電腦

我.....返.....黎......啦....
不過又要閃開一陣

唔大哥, 小糊塗, 卡卡好慘架, 真係有苦自己知........我又要閃啦, 我連唔大哥個舖都冇時間入, 就知有幾慘啦.......嗚

姣肚餓, 開飯未喔........................

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2006-11-27 12:42 PM 發表

卡姐仲未食饭啊

今朝有无食早餐啊
有喔, 三文治, 不過依家又肚餓咯

點解要喔, 我依家聽唔到首歌仔呀

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-11-27 02:10 PM 發表

你估卡卡好似你咁大食咩
你一餐可能等於卡卡2日的食量了

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2006-11-27 02:20 PM 發表

我睇都似喇小弟单係三餐正餐都食7,8碗饭,

仲未计早餐同消夜喎
小糊塗咁大食... 嚇親小卡卡

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。