推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

~飲~

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-11-30 09:38 AM 發表
多數大哥既禮物, 靚靚...................~~~~~~~似我

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-11-30 09:33 AM 發表
解析

1. 選擇『救護車的警鈴聲』的你是:救護車搭載著病患,而鳥的警鈴聲將你從瞌睡中喚醒,就暗示著對於「健康」方面的不安。
或許是以往曾經有過重病纏身的經驗;或是潛在的遺傳性疾病可能爆發等等,只要 ...
b喔

做乜成日攞幼齒開玩笑

引用:
原帖由 chanpowing 於 2006-11-30 11:55 AM 發表

妳係檔主,成日比人狗狗震?
咪臭係.....細佬仲唔幫拖

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2006-11-30 12:46 PM 發表

卡姐使唔使我帮手啊
小糊塗乖

飯                            出

好累囉 ~~~~~~~~~~~~~~~~~

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-11-30 05:52 PM 發表

好累就要早休息囉
仲有下場

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-11-30 06:02 PM 發表

節目咁豐富
唔大哥笑咩....

各位早晨 起左身既早晨 未起身既早晨 準備訓既早晨

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2006-12-1 12:02 AM 發表
好, 茅人............

落閘!!!!!!!!!

小巡警依家做左大哥同卡卡既關門人

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-12-1 10:17 AM 發表

一於抄左小一先
小糊塗, 快d返來喔, 唔大哥要罷免你官職喔))))))))))

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-12-1 02:58 PM 發表

小一負責開鋪
ww負責關門
分工合作
貢小一失蹤點算, 佢有前科.....

卡卡到

大哥同小糊塗食左飯飯未呀

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2006-12-1 08:23 PM 發表

食左囉,卡姐係咪响屋企啊
係喔, 今日做乖乖女

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-12-1 08:26 PM 發表

卡卡晚安
吃左飯啦
你呢
剛剛食完啦,,,,一陣去換魚水, 執一執自己d雜物, 睇下電視又一晚

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2006-12-1 08:28 PM 發表

乜卡姐平时好坏蛋嘅咩
卡姐平時做女俠嘛
今晚休息一天, 做番個黃花閨

哎喔, 你地二個唔好走圍走喇, 一齊過唔大哥果邊開檔啦
go------------------------------------------------------------>

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2006-12-1 11:25 PM 發表
眼训,训觉

WEEEWAAA大哥见字关门,如不见......就任人入嚟偷晒D野啦
小糊塗係咪又想比卡姐

各位早晨啦

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2006-12-2 01:15 AM 發表

唔大哥, 咁又唔使, 留番佢做看更兼打更佬!!!
都好喎, 小一打更佬

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2006-12-2 01:14 AM 發表

保護市民生命財產, 乃巡警之職責!!!!!  
小巡警果然係良好榜樣, 一於丞上皇上果度, 升你一官半職

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2006-12-1 11:35 PM 發表

卡姐你个档口除左酒之外都冇野好偷啦,等个贼仔饮醉左嘛捉到佢啰
小一好打有限
第一個捉你去醉, 跟住影你相,

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2006-12-2 10:01 AM 發表

唔会影裸照瓜

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。