推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

~飲~

咁多位早晨 早安 身體健康

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-12-14 12:44 PM 發表

又係飯飯既時候~~~~~~~
大哥今日又食乜野

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2006-12-14 09:40 PM 發表
卡姐同唔大哥今日讲得三句说话喳
唔大哥開始唔理卡卡喔x99999999999999999999999999999999999999

引用:
原帖由 Garfield 於 2006-12-15 01:05 AM 發表

呵呵............!!
肥貓係衰人

各位 ~午安午安~ 都茅人既

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-12-15 01:29 PM 發表

小一呢日頭唔見人喎
你話要餵佢食哂d cc 所以咪潛左水囉

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-12-15 02:05 PM 發表

又係喎
都係我唔岩
下次千怪唔好事先張揚
等佢出現, 先塞佢食cc

今日好屎靜

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-12-15 04:53 PM 發表

呢兩日都係
因為小一唔係度
原來唔大哥一直係度

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-12-15 04:56 PM 發表

一陣陣啦

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2006-12-15 07:11 PM 發表

唔大哥可能已经另结新欢呀
另結新歡還新歡, 佢都係卡卡個唔大哥, 有咩關係

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2006-12-15 09:21 PM 發表

卡卡個唔大哥另結咗新歡就唔理卡卡妹子同小糊涂,小捕快,大鲸鱼咁啰
仲有唔理小卡卡tim ar
貢我地駛唔駛拆封唔大哥同佢個新歡呀

[fly][/fly]

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2006-12-16 08:54 AM 發表
开门囉

卡卡姐早晨
小糊塗早晨啦

小糊塗今日唔駛返工

茅人既急凍星期日

引用:
原帖由 Garfield 於 2006-12-17 12:55 PM 發表

有貓o既眼瞓星期日
奶唔凍咩

引用:
原帖由 Garfield 於 2006-12-17 01:26 PM 發表

你幾薯見過貓會冬眠架???
貢肥貓幾著返來

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-12-17 01:35 PM 發表
早晨呀~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
唔大哥食左早餐午餐未, 我乜都冇得食

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-12-17 01:43 PM 發表

我食左啦, 點解你乜都唔食
因為屋企乜都冇得食,,,又懶又凍唔想出街, "底死"

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-12-17 01:48 PM 發表

叫外賣囉

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-12-17 01:49 PM 發表

外賣係唯一解決辦法
我都係決定閃出去行個圈, 散下日光浴

[fly]開舖, 大吉大利, 生意旺盛, 人來人往[/fly]
[fly][/fly]

午安喇 好肚餓 準備迎接飯飯既來臨

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。