推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

~飲~

開閘~~~~~~~~~~~~~~買一送一, 唔飲就笨

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-3-5 09:30 發表
一個病左既早上, 要看去醫生 各位早晨
唔大哥要保重喔

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-3-5 09:47 發表

卡姐琴日有冇跑完全程呀
有呀.....成績係1:17

引用:
原帖由 Garfield 於 2007-3-5 14:18 發表

搭車呀???
10k 不設搭車服務

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-3-6 12:54 發表

卡卡姐今朝冇返工, 可能就係為左整個馬拉糕, 搞到個廚房亂七八x, 冇時間返工
整左個馬拉糕比大家食喇

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-3-7 11:12 發表

可能卡姐一个人又要斟茶递水,又要洗衫煮饭,又要打扫卫生架
小豬仔竟然你咁了解我, 我仲有盆未倒, 幫我倒埋去喇

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-3-6 23:48 發表

重有精神做馬拉糕, 卡卡女俠真係能人所不能!!
梗係

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-3-7 10:17 發表

唔大哥话少上0者,你喊乜鬼野

唔大哥................
小豬你又喊乜鬼~~~~~~~~~~~

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-3-7 13:17 發表

知卡姐者,非小糊涂莫属呀
乖喇 乖喇

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-3-7 15:28 發表
卡卡姐跑完馬拉松, 又整馬拉糕, 再食馬拉盞後終於出現了

午安~~午安

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-3-9 08:33 發表
遲來的春天不應去愛, 無奈卻更加可愛...........各位早晨
早晨, 午安 happy friday

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-3-9 14:22 發表

**** 本內容被作者隱藏 *****
作死呀, 係我地盤講野, 但我又睇唔到
我得萬幾分咋

[fly][/fly]

底能仔~~~~~~~~~~~~~~

[fly]各位靚仔靚哥靚佬靚姐早晨[/fly]

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-3-10 10:15 發表

卡老板早晨
小糊塗今日幫我睇舖喇......我要去玩喔

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-3-10 10:45 發表

卡卡姐你今日帮我开工,我想训觉喔
唔制, 我走咯

岩岩起身, 邊個貢大聲嘈醒我喎

列位官人美女早晨

引用:
原帖由 kawdya 於 2007-3-13 10:22 發表
各位早晨,逗留一陣,唔大哥果邊太多野做,要過黎呢邊先

唔生出個鼻就得啦

同志道合

唔話你知

我去試下先,CY我黎啦
平時又唔過黎, 避難就黎

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-3-13 23:47 發表

小豬豬, 你終於肯承認你同Michael Jackson有路喇咩!!!???
小豬豬連扮白人既黑鬼都岩..............冇囉冇囉

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-3-13 23:58 發表

好, Kawdya, 你就做小卡卡奶媽黻々滶, 乜都要做!!
包括倒

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-3-13 23:53 發表

你擾人清夢呀!!!
咪臭係,  我同緊honey chow談緊心架嘛

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-3-13 23:38 發表

小豬豬, 小弟係張圖鶧旭!!
oh............核人核人

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。