推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

~飲~

成朝都冇人
開舖喇~~~~~~~~~~~~

我唔認得唔大哥喇~~~~~~~~~~~

各位晚上好
開舖

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-4-9 09:15 發表

卡卡姐,我地都唔认得你喇你靓咗咁多
耶~~~~~~~~~~~~~

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-4-9 12:27 發表

揸车都要靠把口架刚才搞紧基而家先上到,唔好意思唔大哥
~~~~~~~~~~

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-4-11 21:48 發表
卡卡姐失踪24小时喇
哎~~~~~~~~~~~~~~~~~~乜你仲識關心我既咩

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-4-11 22:54 發表

老豬豬, 你激少卡卡女俠一陣都唔得, 佢重上趨q你激呀??
咪臭係, 都係小巡警明我心意

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-4-15 13:38 發表

老豬冇手尾, 要

各位午安安
唔大哥午安

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-4-16 05:18 發表

卡卡姐唔记得我喇
嗯....邊位

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-4-20 08:56 發表

所以小卡卡留番比你食
小卡卡話你地唔駛搶, 人人有份, 要幾多有幾多

又到中午, 好肚餓

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-4-21 21:23 發表

老豬豬你又同小卡卡爭洇r!?
老豬同小卡卡爭玩具玩

相關搜索目錄: 玩具

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-4-20 21:24 發表
收工喇
点解成日冇人架
係幾日都唔見人先岩

引用:
原帖由 kawdya 於 2007-4-22 20:44 發表
進展太慢啦,先得果幾頁,今日開始全部酒水免費贈送
貢咪仲SIT得仲入肉

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-4-22 21:21 發表

卡卡姐晚上好
卡卡姐你放心,你蚀果D,小弟已经用卖身钱同你顶番条数喇
要小豬仔用d肉黎償還........真係好緊動喔

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-4-22 21:33 發表

唔大哥唔使感动住,我以前都经常赌债肉偿架啦
我幾樹變左唔大哥 .....................

我返黎喇...........................

大家依家講緊咩topic....我唔溫書喇

好明顯係一段三角愛恨交錯既愛戀
所以我都係唔出聲好

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-5-7 22:35 發表

卡卡女俠飾演一個人見人愛鴾k俠, 老豬豬你唔好有任何遐想喇!
當然 ~~~~~~~~~~~~~

引用:
原帖由 kawdya 於 2007-5-7 23:34 發表
晚飯好,薔h果幾位

成日都偷懶唔出聲要佛重齱A咦咦餓餓,咦咦餓餓,咦餓咦餓咦餓……問你怕未

呢度加埋都係四五個連六個都唔夠
你幫我趕緊客喇 ~~~~~~

引用:
原帖由 Garfield 於 2007-5-9 14:54 發表

有冇嘔吐袋呀....
死肥貓係咪想

聽日母親唧, 又唔係女兒節, 媽媽唔得閒呀, 叫哥哥佢地陪妳玩住玩具先啦

<------ 小卡卡: 呢D阿媽, 要唔要都罷

相關搜索目錄: 玩具

各位午安好

引用:
原帖由 Garfield 於 2007-5-12 14:20 發表
傻卡係傻瓜......

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。