推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

~飲~

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-7-28 10:59 發表
卡卡女俠早晨!
蒲頭已經係晚安

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-7-28 09:43 發表

讲啲令人伤心頽费嘅说话啰
梗要講d令人熱血沸騰既說話嘛

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-8-12 03:01 發表

生晒蜘蛛网喇,卡老板都唔知去咗边
係度~~~~~~~~~~~~~

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-8-12 03:48 發表
问你死未                                                                   。
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-8-12 03:49 發表
踩多一脚先又如何                                                                         。
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-8-7 21:16 發表
原來八日冇人入來了, 等我入黎打掃下先
唔大哥,,,今時唔同往日喇

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-8-10 23:39 發表

辛苦晒唔大哥!
仲有小巡警

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-8-12 23:38 發表
Calling 卡卡女俠.............
係度呀,,,咁多位朋友仔好嘛

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-8-14 14:29 發表

失蹤左好耐既卡卡姐又重出江湖一分鐘咁大把
唔大哥)))))))))

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-8-15 10:44 發表

出現五分鐘咁耐, 咁下次又要等幾耐呢
好快,,,唔駛一日

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-8-15 10:17 發表

咁又唔至。唔大哥,我睇过卡姐唧留言,起码出现在有五分鐘
..........................................

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-8-14 20:37 發表

唔大哥.............!
你隻錶快髐@秒呀!  
你地個個都笑我既

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-8-15 09:49 發表

卡卡姐好
係度做乜呀,睇蜘蛛织网呀
係呀,,,剛打掃完呀,,,

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-8-15 10:02 發表

係呀,以前卡卡姐係度时大家都好开心,好愉快。可是自从卡卡姐遗弃我地之后就人心开始思变喇
唔好咁啦小糊塗, 你得閒可以多D去陪小卡卡玩架嘛...乖啦

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-8-15 17:18 發表

今次有進步, 再努力
當然當然

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-8-15 17:30 發表

你又飲
唔大哥,,,今時唔同往日 我從良左好耐架啦

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-8-25 12:25 發表
卡卡姐早上好

多啲返嚟呀,唔係我会係度
你敢~~~~~~~~

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-8-26 00:42 發表
今晚又茅人.................
係度....~~~~~~~~~~

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-8-26 22:34 發表
卡卡女俠, 期望妳回來再戰江湖!
比D時間我, 比D時間我

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-8-30 19:53 發表

我多左一點愛, 你要唔要
要, 梗係要....比哂D愛小卡卡嘛

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-8-31 00:06 發表

唔大哥, 但願如此!
就講, 就出現~~~~~

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-8-30 12:54 發表

跟着又走了~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
小糊塗,,你好嘛,,,,

咳...咳....近幾個月周遊例國, 依家返黎喇

引用:
原帖由 Garfield 於 2007-12-11 21:49 發表

各單位注意!各單位注意!有不明潛水物體出現,請戒備!
冇見一排, 把口都係咁

引用:
原帖由 kawdya 於 2007-12-14 14:06 發表

女皇億歲,幾月不見,但已人面全非了,大捕快都閃埋啦
..................真係說話好講,,,,快d搵捕快出黎罷.....
呢度靠哂你啦....

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。