推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

龍虎門討論區

引用:
不過話時話,新著好似無乜點提過飛妖練的係咩輕功,淨係話飛妖的輕功係舉世無雙...唔知各位有無人知??
始終都係無人睬我
音樂無界限

引用:
原帖由 ruger 於 2007-3-6 08:16 發表

舊著入便.....最高學歷應該係文殊...話佢去外讀乜鬼野工商管理..小虎班友淨係記得係小流氓時代讀過下書..之後就係咁打打打,真係可能26個字母都未識得哂

p.s我想係呢度開個舊著回憶區....唔知大家有冇意 ...
雖然舊著的故仔我唔多熟,不過我都支持,快D開啦
音樂無界限

今期尾段射箭果個就係〝凶閻王〞
嘩!距D箭術好勁吓喎,支箭喺飛妖面前轉彎,勁呀
音樂無界限

引用:
原帖由 Mika 於 2007-3-9 08:23 發表
我仲末買到呀!而家仲係大,淨係又收到白痴仔D信息!
我已經無收到白痴仔D信息好一段日子 lu......
可能我仲未夠份量掛......
音樂無界限

引用:
原帖由 Gunners 於 2007-3-10 16:49 發表
四大族長唔知死哂去邊呢???
開枱
音樂無界限

引用:
原帖由 a1771550 於 2007-3-11 14:43 發表

如果小虎既重要性係來至於絕世神功(九陽)係由個美女轉贈,一D都唔使付出任何代價就得到、得個六陽功力可以殺敗天地&乾坤尊者&暴君龍、練家傳必殺技(霹靂狂龍)有叔字輩專門打做間巨型練功室俾佢練、武 ...
Agree
音樂無界限

引用:
原帖由 喜歡足球 於 2007-3-13 20:47 發表
如果你地可以去「答問大會」,你地會問什麼?
飛妖練的係咩輕功?
有無打算出舊著的古爺爺 & 阿棠(另一邪拳道傳人)
金羅漢幾時死?
音樂無界限

引用:
原帖由 kincs 於 2007-3-15 15:28 發表
睇完今期

有無人記得舊著同新著o既十殺令有無唔同?
重有凶閻王都幾多才多藝 連輕功都咁勁

今期小虎o既表現
只可以用四個字黎形容-口多身賤

希望下期凶閻王可以好好咁教導一下小虎做人處世o既道理~
小虎絕對白痴...
石武夫已經提咗水話凶閻王係唔可以得罪,小虎仲懶正義咁發嗡風...
發嗡風前應該自量吓嘛
音樂無界限

引用:
原帖由 周五一次郎 於 2007-3-15 23:07 發表

希望凶閻王打到小虎0個六陽痿曬!!!
凶閻王功力仲勁過白骨...我估都應該有易筋白級中段功力掛...
咁下期小虎仲唔化灰
音樂無界限

今期如果小虎 & 凶閻王場交打得成的話...各位認為小虎會唔會變灰

不過我覺得好大機會打唔成
音樂無界限

引用:
原帖由 天下無敵老祖宗 於 2007-3-22 14:49 發表
兄弟,你估錯左啦,結果今期係打得成呀。

唔單止小虎添,連小龍都幫手一齊打閻王。因為小虎兄弟聯手,暫時都可以同閻王鬥個半斤八兩,雙方都有受傷,但結果係點要下期先至有分曉呀,因為老黃又想拖書掛? ...
小虎仲未化灰
音樂無界限

今期同白無涯 & 白俊一齊帶鴨嘴帽果個係乜水呢
白無涯叫距做『世姪』,唔通係識咗好耐
音樂無界限

引用:
原帖由 a1771550 於 2007-3-22 20:48 發表

去黃大仙廟做道士...
嘥料喎
音樂無界限

引用:
原帖由 喜歡足球 於 2007-3-22 21:56 發表

但佢好似又講過9 章初階不及金羅漢的第十關!

原帖由 休谷客 於 2007-3-22 16:45 發表

以老黃所講, 九霄真經 9 章初階接近金鐘罩十一關, 應可擊敗閻王!   

但真係好唔明白, 點解唔比韋陀發揮下??  
老黃又失憶
音樂無界限

引用:
原帖由 喜歡足球 於 2007-3-22 22:04 發表
石武夫原來仲想再仇千鶴,不過睇落佢未必夠仇千鶴打!
玉郎話「冰奇步」改得好喎!
心照啦!!
音樂無界限

引用:
原帖由 喜歡足球 於 2007-3-23 21:38 發表
涅槃,英文是nirvana,亦可解釋為解脫;極樂世界!
足球兄...你有事揾距地
音樂無界限

引用:
原帖由 Gunners 於 2007-3-25 00:23 發表

風雷最出名既一招 "螳螂問心圈"!!! 打十次都用八次, 打黎打去都係用呢招!!!!
再唔係就螳螂
音樂無界限

引用:
原帖由 Mika 於 2007-3-26 14:38 發表

xocat forum 是由分身分烈台灣代表陳俊仁代答的!
  X  100
音樂無界限

引用:
原帖由 冰河 於 2007-3-26 01:30 發表
今日同玉記啲人踢波收到好多風!

原來E+老黃所有專欄(包括玉郎週記),都係由占基利寫的!

今期週記話答問大會收到二百幾封信,最長嗰封有成廿幾張紙,全都是吹水!
今次只收到幾十 ...
「驚豬」會唔會係〝陳俊仁〞

不過我好耐以前聽過一個傳聞...話玉記的所有漫畫都係由福龍起草圖,老黃係完全唔駛做

音樂無界限

引用:
原帖由 天下無敵老祖宗 於 2007-3-26 17:04 發表
我覺得代問,代答完全無問題。

總好過有 d 白痴佬,成日掛住玩分身響度自問自答,跟住仲要周圍去閹人爸,嫖人媽,簡直不知所謂到極點 !  
老祖宗兄,算罷啦...
音樂無界限

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-3-27 18:28 發表

而家連我都收到喎!   
好奇咩,在陳俊仁面前,人人平等
音樂無界限

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-3-28 14:25 發表

但係我都無同佢吹過水?????  
所以咪係〝人人平等〞囉
音樂無界限

引用:
原帖由 喜歡足球 於 2007-3-28 22:11 發表
其實可唔可以,新會員要到某一個分數,先可以發短消息呢?這樣相信可以杜絕粗口信!
同大版主傾傾啦
音樂無界限

引用:
原帖由 a1771550 於 2007-3-29 22:27 發表

白無涯竟然有32層天??? 咁咪即係同邪神無敵等人有得揮???
斷估白無涯唔只得32層天功力掛
音樂無界限

邪神會唔會再一次血洗龍虎門呢?依家烈火祖師都出埋,石鐵、鐵青天都應該出吓場喎,更何況王飛鷹復功咁耐都未表演過,邪神...你識做啦
音樂無界限

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。