推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

吹水.聊天.留言板

天魔再世??
音樂無界限

引用:
原帖由 不平凡人 於 2007-1-27 12:02 發表

拮埋佢IP...
好過次次係度用瘋.暈呢2個名...
馬蛇E+本天下已經仆哂街啦...E+仲比佢攪到街都冇得扑~~~~
唉~~
音樂無界限

距又顛唔哂喎
音樂無界限

條台灣仔又開始玩自問自答...好可怕
音樂無界限

我今次有pm收呀,真係榮幸
音樂無界限

引用:
原帖由 johncage 於 2007-3-18 18:35 發表
台灣人毅力不得不讚!
音樂無界限

今日收到3大封...
音樂無界限

今日又有一封,不過有新意...肯用真名send pm
音樂無界限

引用:
原帖由 冰河 於 2007-4-3 23:33 發表

可惜一點新意也沒有!
下次個名會唔會用〝素還真〞呢?定抑或用〝秦假仙〞?
音樂無界限

引用:
原帖由 冰河 於 2007-4-4 14:57 發表

條傻仔今次真係自掘墳墓!
音樂無界限

條傻仔用咗會員〝yuyu6〞 個名send白痴信,唔知幾時用我個名呢
音樂無界限

煩嚟做咩呢,條傻仔send短信嚟又影響唔到我的日常生活,距要send的咪由得距send餐飽囉
音樂無界限

引用:
原帖由 冰河 於 2007-4-14 01:52 發表

唉~有時真係覺得自己愧對各位版友,尤其是一些新加入便收到粗口短信的新版友們。

真的非常對不起!orz
冰河兄...算啦,無謂俾太多壓力自己喇。
音樂無界限

引用:
原帖由 不平凡人 於 2007-4-14 22:35 發表

女就話好姐...
狗喎~~~~~~~掛住我有忍用咩~~
咁不凡兄你咪訓練距俾hand hand你啦
音樂無界限

引用:
原帖由 不平凡人 於 2007-4-18 00:39 發表

如果係純種...我都會既....仲會拉佢去比賽TIM~~~~
不過佢係雜種...仲生滋既...又有瘋狗症....點見得人呀???
咁捉距去研究所俾人研究啦
音樂無界限

引用:
原帖由 冰河 於 2007-6-28 16:27 發表
瘋狗最新分身:

無垠業火化紅蓮

豪傑

南宮問天
如果下次南宮問天『死咗』,條友會唔會用南宮問菜嚟做網名
音樂無界限

引用:
原帖由 不平凡人 於 2007-7-27 21:30 發表

應該會用<東方問屎>黎做網名~~
『王小虎』都有D機
音樂無界限

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。