推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

『Oh, Man,男人冇所謂,其實就越有所謂』

密密贏

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-5-16 10:30 發表
耳聽三分假, 眼看未為真既早上, 各位早晨
保保早晨,我都有睇呀!

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-5-16 10:32 發表

保保早晨
可以有此感慨?
溏心風暴~~~大契對白

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-5-16 10:35 發表

係既 係既
你一定唔知以前有隻樂都表 廣告歌係: 遲唔會遲 早唔會早 戴表戴樂都 時間好
我冇戴過呢隻牌子!

相關搜索目錄: 廣告

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-5-23 20:57 發表
唉 冷冷清清的晚上  
我係樹

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-9-4 08:55 發表
早晨! 

可能你要攪一攪你個小晝家喎,睇得唔清楚。 
有冇野我可以幫到手?

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-9-4 09:09 發表

攪完 希望得啦
你一開個小畫家係咩樣?

引用:
原帖由 茶水站站長 於 2007-9-4 10:56 發表

上次你咪幫左一位人兄攪番掂架金巴囉。 
幫完人自己都未必會記得

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-9-4 09:26 發表
唔掂 !
本帖隱藏的內容需要積分高於 26000 才可瀏覽

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-9-8 13:49 發表
有賠率睇啦
千頭萬緒 從何入門
亞門
阿彌陀佛 ~~~ 點指馬馬

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-9-8 14:14 發表
亞拉 亞拉
不如問拉登
未學拉登話喎

早晨呀~~Good Morning

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-9-11 09:19 發表
れゾプよ   
Guten Morgen

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-9-12 07:41 發表
早晨呀~~Good Morning
早晨保保

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-9-15 11:56 發表
貼左隻死狗  

第6場
(1)高耀之威

上季尾先同程一冷Q一熱W 列高力入Q對頭馬安進全無威脅 老巫大熱勝出一役 似是受阻 但又痚鬫鴠矇藶s同歡笑中穿出 陣上走勢平平 自購馬 ...
各位早晨呀

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-9-15 11:58 發表
早晨+午安 仔仔  
家下十五十六添

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-9-15 13:00 發表

十五十六 唔買唔舒服
今日你買左未?

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-9-15 13:04 發表
輸都輸左隻啦
唔緊要,一陣贏番

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-9-19 15:18 發表

呢個小睡, 起來已是黃昏
保保快D叫樂樂起身啦

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-9-19 15:51 發表

樂樂熟睡中, 打雷都唔醒
訓得咁LUM

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-9-19 16:05 發表
各位午安~

我又上髐j陸喇, 因為怕俾馬仔咬親~
午安

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-9-26 13:09 發表

乜唔係揾杨过咩

各位午安
老豬午安,你講緊邊個搵楊過呀?

沒有樂槳的黃昏,各位好

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-10-7 11:50 發表
熱過夏天既10月, 各位早晨
熱辣辣既保保早晨

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。