推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

引用:
原帖由 happycamel 於 2008-3-18 16:59 發表
保豆氣巴.............各位早午晚安
Good afternoon everybody!

『Oh, Man,男人冇所謂,其實就越有所謂』

引用:
原帖由 happycamel 於 2008-3-18 18:44 發表
This is TVB Jade  
搬左黎馬版?

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-3-19 13:58 發表

早晨應該冇佢份了, 琴晚係第一台深宵新聞(12點)那一段重見到她
早晨應該返左屋企
佢好耐唔係朝早播新聞啦

引用:
原帖由 happycamel 於 2008-3-19 17:07 發表
保豆廣州氣&各位好  
廣州氣上唔到黎呀

各位黃昏好!

引用:
原帖由 happycamel 於 2008-3-20 19:31 發表
雖然知去晒飛花  
都係要大聲叫大家晚上好
豆丁仔同樂樂講聲晚上好

引用:
原帖由 happycamel 於 2008-3-20 19:40 發表

豆丁你好
成人水銀瀉地甘週圍唧 你就細路仔等大人帶你去玩
你點知ga?

引用:
原帖由 redhorse 於 2008-3-20 19:47 發表

豆丁仔太細,好多地方唔帶得佢去,只能去花墟睇金魚,而去唔到金魚缸參觀
睇金魚唔o岩我喎

引用:
原帖由 redhorse 於 2008-3-20 19:50 發表

我今早同佢通過電話嘛
你地約左星期一

引用:
原帖由 happycamel 於 2008-3-20 19:54 發表
火警鐘響 大搶出車
樂樂,玩得開心d啦

引用:
原帖由 redhorse 於 2008-3-20 19:55 發表

未呀,唔知佢幾時返,有可能到時佢會好HIGH或者身心俱疲
或者兩樣都係!

引用:
原帖由 redhorse 於 2008-3-20 19:59 發表

我都要扮忙出外走走
又係老地方呀!

引用:
原帖由 Air Supply 於 2008-3-23 23:21 發表

你度掂鷕奶灠言?
佢等緊我D死狗

好似場場都超難BOR

引用:
原帖由 Lighter 於 2008-3-23 23:23 發表
用400蚊博180蚊 ,真折墮
火雞雞 ~~~~~~~

引用:
原帖由 Lighter 於 2008-3-23 23:28 發表

明天等我落 Order
好 ~ 火雞雞一出馬,馬會都要派錢俾靚仔!

引用:
原帖由 Air Supply 於 2008-3-23 23:40 發表

我已經無錢買馬咯~
你唔係有錢收咩,今晚喎!

各位贏多D啦!
GOOD NIGHT

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-3-24 10:00 發表
樂氣豆 & 各位早晨                           
各位早晨!

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2008-3-24 10:39 發表

快11繷,唔早啦驼哥早晨呀
老豬,你琴晚個post係23點59分,即係就黎12點啦

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2008-3-24 10:51 發表

我讲刚才咋,鬼同你讲寻晚呀
樂樂今朝未浦頭!

我唔同鬼講野ga

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2008-3-24 11:11 發表
昨日打略H安樂 ,今日要繼續努力,各位早晨! 
噢 ~ OMG

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2008-3-24 11:45 發表

你签名档果只炡ㄗt鬼f
係可愛既小朋友黎GA!

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2008-3-24 11:57 發表

仲知系鬼仔
係外籍小朋友!

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2008-3-24 11:59 發表

系鬼仔
做咩係咁叫人地鬼仔喎

引用:
原帖由 happycamel 於 2008-3-24 12:12 發表
隻夠信心又出黎跑
你又會唔會信心十足呢?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。