推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

引用:
原帖由 happycamel 於 2009-1-14 17:03 發表
快活戰前無限好的一刻  

大家好    
樂樂午安

『Oh, Man,男人冇所謂,其實就越有所謂』

引用:
原帖由 happycamel 於 2009-1-14 17:23 發表
依家d歌詞怪怪的 h:" />

呢首最少都有三年前啦

引用:
原帖由 唔易做 於 2009-1-14 17:24 發表

係依家D人個腦袋怪怪地
錯,係而家怪人特別多

引用:
原帖由 happycamel 於 2009-1-14 18:02 發表

怪豬怪狗都唔好怪人
下下個星期,就橫財豬手

引用:
原帖由 Lighter 於 2009-1-14 21:21 發表

今日咁靜?????
係咪因為少左我呢粒豆

引用:
原帖由 happycamel 於 2009-1-14 23:17 發表
休息

摸黑捉鰻魚

半夜你會起身收錢!

引用:
原帖由 happycamel 於 2009-1-15 02:16 發表
屙殊殊都有                     

引用:
原帖由 happycamel 於 2009-1-15 04:05 發表

第二個屙殊殊就未必有,但樂樂屙咁耐,無錢收,我唔信

好ロr

引用:
原帖由 happycamel 於 2009-1-16 17:01 發表

好眼   + 多炾

本港肥佬比例再增 整體肥胖人口增至22.2%
記住多吃水果蔬菜及做運動

相關搜索目錄: 運動

引用:
原帖由 happycamel 於 2009-1-16 18:29 發表

肥poh又如何
小一我有一個好朋友佢肥得好可愛

引用:
原帖由 唔易做 於 2009-1-16 23:52 發表

肥得健康, 肥得可愛, 肥有人肥福, 肥水不流別人田, 肥大厚肉, 澳洲肥牛

無錯!唔係肥大肉厚咩?

引用:
原帖由 happycamel 於 2009-1-17 08:48 發表
稍暖的早上   

早晨   
樂樂、保保、&各位早晨呀

引用:
原帖由 唔易做 於 2009-1-17 13:13 發表

小一已有好朋友
  有幾個好似同一間幼稚園

相關搜索目錄: 幼稚園

引用:
原帖由 happycamel 於 2009-1-17 18:38 發表
睇排位

赫見戴勝之名  有無九O菜

此君在港策騎紀錄人盡皆知 馬會竟然批准客串一天

人心隔肚皮 更何G一個惡名昭彰之人 翻手成雲覆手成雨 是雲是雨? h:" /> h:" /> h:" />
樂樂黃昏好

引用:
原帖由 happycamel 於 2009-1-17 18:42 發表

靚豆仔黃昏好
飽飽啦

引用:
原帖由 happycamel 於 2009-1-18 09:27 發表

早晨

餓餓啦
早晨,你未食飽咩?

引用:
原帖由 happycamel 於 2009-1-18 12:14 發表

午安

飽完又餓 餓完又飽甘啦
家下我又開始肚餓添

引用:
原帖由 happycamel 於 2009-1-18 12:16 發表

我都係呀
要準備開餐lu

引用:
原帖由 唔易做 於 2009-1-18 12:34 發表

小食多餐, 多餐小食
一於咁話

引用:
原帖由 happycamel 於 2009-1-18 13:46 發表

午安呀  
午安呀達達 、樂樂 & 各位

引用:
原帖由 happycamel 於 2009-1-18 14:33 發表
噢 第四  
呢場跑乜東東?

引用:
原帖由 chanpowing$ 於 2009-1-18 21:47 發表

撞左你好多次啦, 大佬     
你做乜撞人地咁多次,唔痛咩

引用:
原帖由 happycamel 於 2009-1-18 22:53 發表

點解我唔知既
因為佢唔係囡,所以你留意唔到佢 係正常既

早抖各位

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。