推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

引用:
原帖由 happycamel 於 2009-1-18 23:08 發表

仲有波睇
留番小豆去睇

『Oh, Man,男人冇所謂,其實就越有所謂』

引用:
原帖由 chanpowing$ 於 2009-1-18 23:02 發表

咁你係咪囡    佢有無留意你   
我係豆釘

引用:
原帖由 chanpowing$ 於 2009-1-18 23:04 發表

下次夢遊 請我飲茶  

加多杯茶

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 chanpowing$ 於 2009-1-18 23:06 發表

"琴" 被 啦      
邊個唔"琴" 被

引用:
原帖由 happycamel 於 2009-1-18 23:10 發表

玩R棉月台
嘩,會俾人R到紅哂ga,唔玩

引用:
原帖由 happycamel 於 2009-1-19 18:01 發表
好舒服的一天

各位晚上好
樂樂晚上好
迎接牛年的來臨,今日係年廿四

引用:
原帖由 chanpowing$ 於 2009-1-19 23:28 發表

買左燈籠未  
  咁夜買咩燈籠?

引用:
原帖由 happycamel 於 2009-1-20 00:47 發表

有冇急景殘年的欷歔

Good Morning Everybody

引用:
原帖由 happycamel 於 2009-1-20 14:40 發表

Good Afternoon Everybody
Everybody  Move your body

引用:
原帖由 chanpowing$ 於 2009-1-20 17:20 發表

欠左咩野字  
呢個o岩唔o岩睇!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽
[/hide]

引用:
原帖由 Air Supply 於 2009-1-21 21:27 發表

冰一隻?
但願人長久

引用:
原帖由 Air Supply 於 2009-1-21 21:27 發表

冰一隻?
唔記得叫佢幫我買10個大洋

引用:
原帖由 happycamel 於 2009-1-24 01:24 發表
年廿九都跑馬 h:" />

沒有韋達

澳洲韋健仕登場

法國佬每人八隻 柏寶九匹 普萊西鄭汝滇卻騎足十場

爆冷無喇喇又配靳能  
早晨樂樂
點解係今日跑GA?

引用:
原帖由 happycamel 於 2009-1-24 12:20 發表

既來之 則安之   
今日基金可能要暫停LU

引用:
原帖由 happycamel 於 2009-1-24 12:31 發表

甘就贏梗啦
但係走左寶添!

引用:
原帖由 happycamel 於 2009-1-24 13:51 發表

蔡翁都失馬  
會唔會失蹄

引用:
原帖由 happycamel 於 2009-1-24 13:57 發表
開始怡情

但願能再坐一會
再坐多一會就出發
但好想去

引用:
原帖由 happycamel 於 2009-1-24 16:49 發表

一於用黎發揚光大
我又黎浦一浦頭先

引用:
原帖由 happycamel 於 2009-1-24 22:08 發表

唔係化 有馬跑都唔知
唔出奇,我都以為係聽日先跑

引用:
原帖由 happycamel 於 2009-1-25 01:12 發表

除夕早上好
除夕早上同樂樂及各位說聲 早晨,及送上新年祝福
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

除夕晚係度同大家講聲恭喜發財,
牛年大吉大利!
男士們就

女士們就

引用:
原帖由 KMY89 於 2009-1-26 03:18 發表

呢個送俾靚豆仔既   
隻手臂好似

引用:
原帖由 唔易做 於 2009-1-26 11:32 發表
恭喜發財  
恭喜發財

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。