推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

引用:
原帖由 OrangeFai 於 2009-5-26 19:20 發表
意見接受, 態度依舊.

你做不到嗎? 這就解釋你為何做不了香港的官

其實財爺一早就表達左做市民應有的本份:
「我唔想發表何異見, 我要保留我o既異見」 ...
你係有意打錯字,定係.........

『Oh, Man,男人冇所謂,其實就越有所謂』

引用:
原帖由 OrangeFai 於 2009-5-26 23:19 發表
佢係同你講.

剩係串你
你估個個好似你咁衰?

引用:
原帖由 OrangeFai 於 2009-5-26 23:20 發表
你聽左youtube段片先喇

至於另一個"錯"字, 我是故意的
原來如此!

引用:
原帖由 OrangeFai 於 2009-5-27 20:37 發表
咪囉, 邊個開始先o既
仲有邊個呀,個名有個O 字既!

引用:
原帖由 唔易做 於 2009-5-27 21:35 發表

又夠鐘開賽

揀四號及九號單Q
四奶奶 + 柴九
早晨保保,咁星期一至五都要買嗎?

引用:
原帖由 Air Supply 於 2009-5-27 21:50 發表

但當政府鼓吹賭風鵀P時鬍鬚佬都應該考慮一下推出輸波輸馬救濟金~
係咪買Q、QP、單T,其中一隻係跑第四名,個注可以退番十元?

引用:
原帖由 唔易做 於 2009-5-27 22:36 發表

我知, 007
你個個係0,唔係O喎

引用:
原帖由 唔易做 於 2009-5-27 22:41 發表

今日中得1W 2P 有少少失水準

混合過關 3*4 @50
WP R01 01飛魚大王 P62
WP R02 03 馬中神駒 P32
WP R06 09 超勁精神 W68.5 P29
投注 1000
你又發揮保長本息啦

引用:
原帖由 唔易做 於 2009-5-27 23:15 發表

咁就 0 分

你要講
我AS渣D細路哥

使唔使做埋指定動作

引用:
原帖由 happycamel 於 2009-6-2 11:03 發表
大家各位早晨
今日仲唔輪到我最早,早晨各位

引用:
原帖由 chanpowing$ 於 2009-6-2 16:26 發表

仲未飲你杯下午茶     
使唔使食碗面呀

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 OrangeFai 於 2009-6-3 00:36 發表
死o靚仔夜晚晚唔訓覺  
你粒橙,你夠未訓啦,死o靚仔

引用:
原帖由 happycamel 於 2009-6-4 11:07 發表

我都隊T花

早晨
同花順係咪大d

引用:
原帖由 happycamel 於 2009-6-4 19:25 發表

我U乜  
早晨樂樂

引用:
原帖由 happycamel 於 2009-6-5 02:06 發表
人生有多少個廿年
樂樂仲乜咁淒慘、咁感觸?

引用:
原帖由 唔易做 於 2009-6-10 16:17 發表

柴A 午安
引用:
原帖由 happycamel 於 2009-6-10 18:39 發表

四奶奶唔易做
連柴A同四奶奶都黎左,真係勁

各位早晨

早晨啦,各位父親今日父親節快樂呀!

引用:
原帖由 happycamel 於 2009-7-1 12:02 發表
各位大家午安
各位熱到飛起的七一午安

引用:
原帖由 happycamel 於 2009-7-1 12:46 發表

起機容易
d馬唔知會唔會飛咁快去到終點呢

引用:
原帖由 happycamel 於 2009-7-1 13:03 發表

冷到飛起
條街人多到飛起

本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽
[/hide]

引用:
原帖由 happycamel 於 2009-7-1 17:29 發表

跑埋呢場可以唱歌了........可以輕鬆了
冇得唱呀

引用:
原帖由 happycamel 於 2009-7-3 10:09 發表

無得唱唔緊要

可以好似人]甘吹幾下
邊個人地?
樂樂晚上好

引用:
原帖由 happycamel 於 2009-7-20 15:22 發表
烈火雄心

無記劇集 無乜興趣
早晨

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。