推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

38 12
發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 catzy 於 2012-2-29 22:58 發表

做咩事又返黎?復發?
可能中左疱疹未知仲有冇其他

引用:
原帖由 dary_1981 於 2012-2-29 23:19 發表
ding ching因咩事反黎,睇你先前好似係珍珠疣?而家無事吧?
感謝你仲記得我
今次可能係疱疹,未知仲有冇其他, 唉.......

引用:
原帖由 dary_1981 於 2012-3-2 11:08 發表
ding ching你又出去?咩情況覺得係中疱?
唉, 都係自己衰
停左去DG好耐, 但哩個月唔知點解勁想去玩(之前最多係深圳起個機), 結果上星期六上左去CP, 就咁中招,
係做完發現條女下面大脾內則有好多粒獨立, 分散, SIZE黑豆大細, 既白色疱疱 (其實佢下面都黑+牛肺)
返黎跟手去睇醫生(普通私家), 佢話條女係疱疹.......
佢話我岩岩中未咁快驗到抗體, 叫我一個月度去抽血驗.......

我宜家諗緊幾時去搵DR. HO好.....
(哩幾日PATPAT同大腿內側間唔時痕, 周身唔同地方間中都好似有蟻爬同埋吉吉地咁, 今朝發現手踭近內側有一撮疹, 口既下唇有一粒.....)
唉.....成個人好頹, 個心好亂.........

引用:
原帖由 dary_1981 於 2012-3-2 21:11 發表
琴日用wartec葯水點左四個鍾,今日粒疑似都重係度!但又唔係凸起,都唔知係唔係!今晚再用3m試下搽!
你的疣係復發定點?

引用:
原帖由 strange 於 2012-3-3 00:08 發表
師兄保重! DG 囡囡真係好污糟嫁!  一日接兩個客的話, 一個月除了吾方便那幾天, 就最少接咗五六十個客,真係所有的菜花. 匏疹都嘢埋
番黎啦!
唉, 菜花仲難發現, 真係驚中左都唔知就敝.........
宜家上面間間SN都多客到爆, 度度都勁危險, 睇黎呢世都要係屋企食自己.......
(個日多客到無水床房玩, 唔係可能已經成身都係......)

引用:
原帖由 dary_1981 於 2012-3-2 23:14 發表
其實ding ching你應該未必中硬,唔好甘灰啦!個口果d醫生點講?我中左疣無幾耐,ons無用套中架T_T而家我估仲係第一輪未發哂出黎!我都有排搞!
CHING唔用套咁神勇....

不過我宜家都驚緊唔知有冇機會中疣, 中疣潛伏期仲長, 仲難發現......唉.....

引用:
原帖由 熊貓 於 2012-3-3 01:49 發表

Ding 師兄, 唔洗咁灰, 如果中皰, 一個星期左右, 你下面就會見到有皰皰出嚟
想問下係咪會痕會吉吉地同埋會感覺好炙熱?
定係要用肉眼去搵?
成日凝住好多位都好難CHECK到......唉......

引用:
原帖由 dary_1981 於 2012-3-3 23:20 發表
唉…飲大左都唔係好得!諗住條女唔係雞,俾左自己借口除套,甘就一世啦!ding兄諗住幾時去15/f?
過多一兩個禮拜, 希望過埋D潛伏期, 驗血驗埋梅毒.......

引用:
原帖由 dary_1981 於 2012-3-4 15:08 發表
希望你平安過關!無事就唔好再玩啦!
感謝你

唉....中得呢D野, 心理壓力好大, 有排都冇心情諗個D野........

引用:
原帖由 dary_1981 於 2012-3-5 13:42 發表
今日又去左15/f冷凍,先前果粒疑似唔見左!連dr ho都睇唔到!但另外就見到2粒!唉…先前無用套,而家d疣出得好散,成條野都有機會出,真係好易睇漏眼,我諗真係好kick手T_T
師兄加油, 唔好灰心

搵到幾多殺幾多, 一定會越黎越少直至無晒

其實之前我腳指都中過庶疣, 但自己唔知無理, 到幾大粒下先去15/F, 後尾用燒既清左

好耐無黎
祝各位師兄身體健康, 平平安安

話說小弟都打左兩針, 第三針下個月打埋
之前上到去發現原來DR. HO已經無係法國
唔知道去左邊?

今日去完時鐘酒店, 但玩前戲同玩具得開心得滯,
姿勢唔好, JJ係咁係張床到磨都唔知, 返黎覺痛發現龜頭紅左, 攪到宜家勁驚......
唉.....咁死法真係唔抵..........

相關搜索目錄: 玩具 酒店

尋日朝早去法國打第3針發燒到宜家都未掂

全身又痛又無力
針口位更加

順便請佢 check 下有無中招
佢求其咁望下比左支濾固醇藥楂
話有發現先再搵佢

唉…痛到訓唔到
有無師兄試過打左都係咁?

38 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。