推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

[上樓骨] 小雨@JD福樂

小雨我最近試過, 我就冇大部份師兄rate佢咁高

外表: 3/5 - 只可算順眼, 有人話佢20尾30頭, 我估最少35+, 她的眼睛出賣了她的歲月
身材: 4/5 - 皮膚是滑的, 身形以佢年齡衡量是好的
骨技: 4.5/5 - 骨技是好的, 我冇得挑剔, 只是嫌唔夠喉
技術: 3/5 - 我選bm, 冇驚喜, 可能我同佢冇咩交流, 感覺佢只係做好呢份工, 同埋我果次唔係好足鐘, 前後應該比佢飛左最少15分鐘

之前試佢係見到小雨有好多正面report, 可能同佢冇緣, 我只可以話我冇跌$, 但我又唔會反啅, 而我對usb同usb spa亦失去興趣了, in terms of money, quality and service, 我覺得sauna比較money worth

相關搜索目錄: SPA
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 體力 +25 多謝分享 2011-11-23 12:25
  • 白貓兒 威望 +25 多謝分享 2011-11-23 12:25
  • 白貓兒 金錢 +25 多謝分享 2011-11-23 12:25
  • bbfacehk 體力 +30 我很認同 2011-11-23 12:11
  • bbfacehk 威望 +30 我很認同 2011-11-23 12:11
  • bbfacehk 金錢 +30 我很認同 2011-11-23 12:11

引用:
原帖由 白貓兒 於 2011-11-23 12:27 發表
簡sir 難得返來報告。
其實一直都有在此瀏覽, 只是見這裡討論氣氛遠不及前, 再加之最近討論的usb spa我亦無惠顧, 故一直無留言.....

最近攪緊沉船, 自身難保 .....

回顧自己揼骨原來都有10年, 如今亦難逃沉船厄運 .......................

相關搜索目錄: SPA

就是冇食力先煩

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。