推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

[灌水] 新興閣"R pat pat" 高手, 小心走火

尋日早收走左上去試左之前好多兄弟推介的*(

簡評如下:
外表: 6.5/10 - 約26 - 29掛,不過把聲非常中女,由於佢都算多嘢講,亦令小弟性趣減低
體形: 6.5/10 - 32 -33b倒,有少少肚腩,但皮膚幾滑
技術: 6.5/10 - part 1 ok 中力, part 2 有vas
態度: 7/10 - 冇偷懶且非常熱情,係敢主動嘴我 (可能我保守,反而有d唔慣,喜歡熱情的兄弟可能啱)

反啅指數: 6.5/10

簡報完畢

尋日試左^

簡評如下:
外表: 7.5/10 - 約25-26 把聲普通,唔算好聽
體形: 8/10 - 32 -33b倒,好手感,冇肚腩,皮膚幾滑
技術: 8/10 - part 1 非常ok 中力, part 2 在我同意下冇bj (因為佢都坦白話佢麻麻)
態度: 8/10 - 冇偷懶亦熱情,係敢主動親我面

反啅指數: 8/10

簡報完畢
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 體力 +30 精品文章 2007-11-13 13:46
  • 白貓兒 威望 +30 精品文章 2007-11-13 13:46

對你o既遭遇深表難過

係唔係呀dick哥推介比你.......

我都比佢老點過,米信佢.........

yes........戴眼鏡的,少頭髮

我都做過*)

簡評如下:
樣: 6.5/10 (未至於新x之花下話!?!?!?, my opinion)
身材: 眼望9/10, but手模7/10 (果日做佢時佢剛剛m到,對波好硬下,手感麻麻,不過佢對自己身材真係自信十足)
part i skill: 5/10 (冇力水,不過都啱位,絕對唔會整痛你,而且可feel到比心機)
part ii skill: 6.5/10 (rpp 一般,冇bj,bm不俗,手法一般)
p.s. 我個人覺得太多野講,講野又唔經大腦,而且第1次見面就honey前honey後,我反而唔慣)
反啅指數: 5/10
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 體力 +30 精品文章 2008-2-26 18:42
  • 白貓兒 威望 +30 精品文章 2008-2-26 18:42

引用:
原帖由 單屌一西 於 2008-2-26 22:57 發表

依依 ................. 咁 kensir 你個人認為邊幾個有

機會入選新興之花呢 ??? ........................... 哈哈 !!!
我都唔係試過好多個,但有時在走廊見倒d囡囡,臉蛋都比*)為佳......

單論『眼望』身材,*)是我見過的最好,不過果日手感認真麻麻.......

引用:
原帖由 愛田由 於 2008-3-12 16:34 發表

我都有同樣的懷疑。另有一助證:
一開波, 佢就話: "今日M到, 唔好咁大力。"
我當時都feel到硬硬地。
半個月後, 有一brother說她M到。(當然report日子可能有出入。)

不過有一懷疑....佢慣性說 ...
如果有咁多人有類近經驗,我估假的機會相當高!

之前小弟REPORT過佢對野,眼望非常OK,摸落就非常麻麻.......

其他BG M到我都摸過(. .),都冇佢果隻奇怪質感,望落亦出奇地挺

最近打左幾次去mark ^),都話佢放假,有冇人知是『真放假』定『假放假』?

引用:
原帖由 Langfp 於 2008-4-9 05:47 發表

真係放左一個禮拜假,尋日返工喇!
thank you very much!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。