推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

龍虎門討論區

引用:
原帖由 天下無敵老祖宗 於 2007-4-13 11:38 發表
個人對韋陀絕對有信心。

上次群英攻打蓋世堡,韋陀當時都只係得果 7 章功力咁大把,但竟然都可以捱得住俾老邪神連踢6,7 腳霸腿都唔死。老邪神當時仲要係十足狀態,兼且用易筋經黑級踢出。 :boxing ...
希望韋陀今次真係爭氣D !!
計謀之始是要讓敵人知道你的下一步,然後小心預測敵人之後的每一步,高明一點的是讓敵人知道你的第二步,更高明的是讓敵人知道你的第三步 ...

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-4-13 10:24 發表

係咪想表示元始門人才凋零, 必須歸順通天教呢???  
不如歸順羅剎教,起碼錢都多D!
又可以繼續報父仇!!
計謀之始是要讓敵人知道你的下一步,然後小心預測敵人之後的每一步,高明一點的是讓敵人知道你的第二步,更高明的是讓敵人知道你的第三步 ...

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-4-13 14:05 發表

講真羅剎教就真係人才凋零啦, 一味要請外援!  

救老邪要靠元始門及星宿派, 對付龍虎門要搵拜火教!
係呀!! 如果羅剎教吞併元始門, 即時多番好多人!!

引用:
原帖由 喜歡足球 於 2007-4-13 14:36 發表

但元始門剩係得蚩尤有用,其餘d人......
翼龍同青龍都唔差呀!!

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-4-13 14:59 發表

青龍是誰???
四大族長中的青龍...

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-4-13 14:55 發表

數下數下, 只係剩番右密使同青紅元老!  
仲有銅獅都係高手!!

引用:
原帖由 喜歡足球 於 2007-4-13 14:55 發表

講開翼龍,唔知星宿三王,會唔會向蚩尤告狀,話翼龍一早就臨陣退縮呢?
翼龍又冇出賣蚩尤,係都係出賣星宿老頭姐!!

引用:
原帖由 喜歡足球 於 2007-4-13 15:17 發表

是不是銅護法銅獅王啊?佢好似在中華街一役,已經被風雷打死左囉喎!
下?? 死左咩??

引用:
原帖由 喜歡足球 於 2007-4-13 15:13 發表

仲有華九公,其餘六個元老(元老會九個席位,老邪兄弟佔三席),盲左的地長老,伊賀派靠哂羅剎教供養,飛仙可以算半個!
係喎,唔知哼哈二僕,仇千鶴依家點呢?歸順左白蓮教未呢?
仲有暴君龍D手下...星座殺手!!

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-4-13 15:23 發表

係呀, 好Q耐啦! 怕且有兩年啦!
有冇圖睇呀??

引用:
原帖由 yuyu6 於 2007-4-13 16:14 發表

向大家講句唔好意思!!!私人恩怨導致各位不斷收信!!!

但我post 出來的資料是真的.
各位說的"陳俊仁" 是台灣仔的真名.

當然台灣仔若現時還在準備再考碩士.我想你也要加把努力 ...
有冇相睇呀??

引用:
原帖由 喜歡足球 於 2007-4-13 15:44 發表

十二星座殺手,己全部死哂!
下?? 出哂喇咩??

引用:
原帖由 天下無敵老祖宗 於 2007-4-13 16:26 發表
佢讀到 master level 但 d 思想都仲咁鬼幼稚架?

去讀屎片啦。  
MSc in 屎??

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-4-14 22:02 發表

都好喎, 逐單計, 殺一個, 計一個, 殺唔到, 可以慳番!  
全部改哂合約制??

引用:
原帖由 kincs 於 2007-4-14 23:50 發表
o岩o岩先睇今期o既玉郎周記

玉郎話龍虎門武功層次o既setting會參考現今電玩遊戲的制作設計
乜....玉郎有打開機o架咩?
開始有d擔心個優化工程......
我唔擔心,...對咩優化工程,...我從來都冇期望!!

相關搜索目錄: 工程

咩優化工程…
奇實我一直都好奇怪,自己本書連點樣寫好佢都唔知,仲要問番睇o個個,不如摺埋佢,或者將本書交俾讀者寫喇!

相關搜索目錄: 工程
本帖最近評分記錄

引用:
原帖由 a1771550 於 2007-4-16 21:51 發表

若果真係冇外援(暫時唔計班甲賀忍者),呢個時候小鷹就應該發揮佢個"軍師"既功能黎擺陣:

下駟對中駟:老鷹對火爆。老鷹避重就輕,拖得就拖,必要時咪最多"壯烈犧牲"囉,反正已行得翻, ...
不如利用地形優勢,先隱藏起來,讓老烈火等分頭搵,然後續個擊破, 先從最弱既開始,例如見到霹靂火,就發揮龍虎門人多打人少精神,韋陀+石鐵+青天+小鷹+王飛鷹打一個霹靂火,應該三招內K.O.佢!如事者續個擊破,最後打老烈火,相信仍然可以保存五對一優勢,冇必要硬碰喎!如何??

引用:
原帖由 a1771550 於 2007-4-16 23:59 發表

嘩,力兄你真係勁喎!! 換著我帶著班靚踩人地場,去到鬼影都唔見隻,第一個反應就係拆人地個檔,聖火門嘛,實燒左間龍記逼D人出黎先啦! 斷唔會叫人去搜比人地逐個擊破咁樣衰嚇話...
哈哈...講得好
換著我係邪神,使Q叫聖火門去踩場,好似上次老邪神打東方無敵咁,放炸彈炸左間龍記,...逼D人出黎都費事,...一野炸死哂佢,...洗乜諗邊個對邊個咁樣衰嚇話!!

引用:
原帖由 iamkennyger 於 2007-4-17 01:13 發表

計我話都唔使搞咁多,成班忍者o係度,叫佢o地整落一堆陷阱,烈火門人入一個死人個,乾手淨腳。
不過唔好學白蓮教咁,連收九陽秘笈o既地方都只係一個bbq 爐仔,俾人燒番轉頭就唔好啦……
計我話烈火門人用火,但放火我相信唔洗烈火門人都識喇,邪神洗鬼俾咁多錢老烈火咩!!

相關搜索目錄: BBQ

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-4-17 09:41 發表

龍虎群英佔有地利, 應該有一定既優勢!  

會唔會死件女將呢???  
會唔會姦件女將呢??

我唔明邪神點解咁睇得起火爆!!
我唔明火爆憑什麼認為龍虎門既人肯定只是藏起來?
火爆冇理由唔知今次要對付龍虎門D咩人,有幾多人!!烈火祖師又走左,佢又咁肯定龍虎門既人都o係度,走番轉頭,佢唔通認為自己遇到龍虎門既人佢可以一個打九個?要放火,一路走一路放佢既雷火彈囉!!
越睇越唔明!!

我唔明白鷲故意走漏消息,借聖火門對付甲賀派??
佢放哂料俾人地如果人地都唔準備咁真係好去死,到抵佢想借聖火門對付甲賀派,定係想借甲賀派對付聖火門呢?

谷次郎話只要聖火門同羅剎教會面,就可以掌握實證?
證明D咩?證明聖火門識羅剎教?
當時火爆都未放火,聖火門最多就係拆左龍虎門個招牌囉!

引用:
原帖由 喜歡足球 於 2007-4-19 21:10 發表

因為火爆有性格,敢作敢言,所以邪神咁睇得起火爆!是真的,如你老細是年青人,火爆這種人,反而會受到重用

佢應該唔知龍虎門有冇人係度,佢本意只是想燒屋?番個彩!
敢作敢言但冇乜腦=衝動!!

引用:
原帖由 喜歡足球 於 2007-4-19 17:39 發表

老天尊勁過白無涯,白無涯只是32,老天尊起碼35!
我認為白無涯只係講出「事實」,沒有自謙,洪東功力的確超過32層天,但可能又未到東方無敵個級數!
老黃不如以後都唔好講功力高低既野喇!! 越講越亂!!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。