推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

33 12
發新話題

[原創] ~ GOOD FORTUNE SAUNA 好運來桑拿 ~

引用:
原帖由 messenger 於 2007-5-9 20:24 發表
咁你們覺得今次是否真係睇錯呢?
呢度唔係法庭,唔駛証據,信差兄所見所感,就係証據;何况近來大家都對呢個場心中有數,如何睇錯?
或者該場太旺,已無需我地呢班吹水佬幫襯,佢地當換走一班瘀血客,其實佢地忽略了萬萬千千的隱名觀眾,呢班都係唔想做傻仔的客呀!
青春無失敗

引用:
原帖由 barnbarn 於 2007-5-27 22:05 發表
今天下午約四時廿分到訪,冲完涼四時卅分進入休息室,當時連我在內,只有2一3個客。另外有幾個穿便服(不像我穿浴袍)的人,坐在前排看電視直播跑馬。叫了飲品,向主任表示要中力,其他由她發版。不消十分 ...
佢靜,又擔心相熟女女揾唔夠食;
佢旺,呢間嘢又唔憂做咁輕視客;
不過新好運來始終係一間就腳得來唔太難頂嘅好桑拿。
青春無失敗

引用:
原帖由 信差 於 2007-8-15 12:32 發表

對!!! 無咩價值再係處俾料!!!
有料圍內人交流好過啦!!!
得閒咪吹下水算把啦!!!
唔順眼咪又BAN我咯!  
Support!
入來,淨吹水同講無乜謂嘢,有好料就互pm。平常心做平常事,費事一紅就被Ban.
青春無失敗

引用:
原帖由 messenger 於 2007-12-19 00:27 發表

依家D報告寫得咁露骨
遲早攪到大家都無得玩

有好女新女都唔敢再推介了!
Totally agreed
青春無失敗

引用:
原帖由 CY+Kong 於 2008-1-3 12:50 發表
簡短報告連環擊:

當事人 : 112

(個人意見)
1/ 年紀 : 30up
2/ 樣貌 : 一般
3/ 體形 : 中年婦女身形, 雖有大騎樓, 但已是危樓.
4/ 皮膚 : 冇乜特別, 缺乏彈性.
5/ Part one 按摩技巧 : 不錯, 合本人胃口 ...
多謝您有血有汗有汁的report.
青春無失敗

引用:
原帖由 messenger 於 2008-1-31 09:46 發表
想桑拿呀? 去好運來啦!
想揼骨呀? 去好運來啦!
想食麵呀? 去好運來啦!

年廿八洗邋遢呀? 去好運來啦!
年初二開年呀? 去好運來啦!

如果過年留家等親友打牌,不如去好運來喇!任推任打自動波,喜氣洋洋無詐型。新年大吉利!
青春無失敗

引用:
原帖由 kot 於 2008-4-30 13:49 發表
據聞近日有一bg与客大戰後遺下戰衣,被清潔工人拾獲並告之管理層,管理層大怒,但未能尋獲違規者, 有物証但冇人証, 乃向所有bg罰欸二佰元, 白狗偷食黑狗當災, 無辜的bg, 敢怒不敢言, 為有啞忍, 恐怕日後算帳, 罰欸等 ...
其實bg如果真係同客大戰完,一定會清乾淨用過物料,半格廁紙都拿去冲走,順便去洗手,所以留低戰衣的可能性甚低;
會唔會係清潔工人同locker自己架?
抑或公司明屈?

相關搜索目錄: 清潔
青春無失敗

引用:
原帖由 MCX 於 2008-5-20 17:00 發表
I go to this sauna today and they asked for referral's name and phone no.
However, this is the first time i go. They seems straight and i cannot have Part 2..
Anyone can help and give me.. Please ...
我都好耐無去好運來,再去都會被視作可疑生客一個。
青春無失敗

33 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。