推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

100 1234
發新話題

龍虎門討論區

引用:
原帖由 獵食者 於 2007-6-30 11:46 發表

應該唔會咁樣啵...
飛仙同老仙....係日本留番黎俾龍虎門玩大反攻.....
而金如來同金羅漢..我認為應該會留係.."惡佛會" 呢個chapter先會了斷...

不過...咁樣...亞勇哥又憑 ...
講真...我覺得而家既白蓮肯定食得晒其他2個(如果1個抽1個既話)
真係唔知呀邪神有乜咁把炮...佢唔會諗住1條友掃人場掛......定還是佢帶左"槍"黎唔鬼驚呢

引用:
原帖由 天下無敵老祖宗 於 2007-7-5 15:33 發表
我未買火雲邪神,因為報攤未有得賣,只係睇左龍虎門。

火雲邪神改變型像,連帶個面具都唔同左,兩邊多左對獠牙,好似無咁好睇啊。唔知老黃係咪想整死藍浪,然後捧陳傲雲做接班人?其實藍浪死都係合理,因為可以 ...
佢用左新既面具就變左做”極道羅殺”囉

用黃級就廢左藍浪隻手...藍級就同文殊打平手....會唔會set得太高呢

引用:
原帖由 緋村飛影 於 2007-8-17 02:33 發表

如果老黃強制要金羅漢練上11關都唔係唔得既
我冇記錯既金羅漢既第9關都係用半真半假既口訣自己練上去
我都好似記得呢,話好似得一d既口訣~~~跟手係佢自己練上去既

引用:
原帖由 天下無敵老祖宗 於 2007-8-16 15:24 發表
金羅漢雖然係輸左,但其實佢輸得一 d 都唔肉酸,而且仲可以順利逃走。論鬥心,論戰意,佢已經嬴過金如來好多條街。睇老黃最後 d 評論,相信金羅漢今後仲有排玩,短期內都應該唔會死,而且仲有可能練成 11 關,他日 ...
但係之前唔係話左,王海蛟可能都有心臟病既..不過佢唔理丫ma~~咁王風雷好難唔會有心臟病存啦bor

引用:
原帖由 緋村飛影 於 2007-8-17 13:01 發表

王海蛟既心臟問題唔係比聖上用九陽神劍重創後留下既傷黎架咩??
上唔知幾多期有講呢...我仲記得小龍話可能王海蛟其實都應該有既~~但係唔記得左話佢咩佢冇理(大約架呢,唔知有冇記錯)

唔通邪神冇乜”耐力"既.....俾人迫一迫就做軟腳蟹囉~~

引用:
原帖由 劍守 於 2008-6-13 15:43 發表

但係刀仙仲有個外孫甲賀龍一,佢應該夠資格繼承刀仙.
真弓,我都覺得未死...
會唔會鬼影係真弓扮?
龍一唔係殘廢左啦咩

真係好唔明....點解要而家殺晒成個元老會d人....點解唔留番第時龍虎門個班社團人士黎先死仲好啦......又可以"拖下書".....而家咁樣死,真係晒晒d角色呢.....炎龍丫...黑剎個d真係........唉..................

引用:
原帖由 休谷客 於 2008-7-16 07:47 發表

咁即係想一星期出兩期書,
其實只要係精彩好睇,真係無問題,
最怕就係虎頭蛇尾,
好似王小龍傳同王風雷傳一樣....
其實到而家.....我覺得風雷傳都ok呢......係個d咩停頓0.1秒搞鬼姐

引用:
原帖由 iamkennyger 於 2008-7-17 01:34 發表

點只呢樣搞鬼?今期同聖上打緊交,風雷都仲可以有性幻想,咁算唔算搞鬼?
haha.....唔通風雷"餓"左好耐

引用:
原帖由 休谷客 於 2008-8-1 15:55 發表

一顆千年內丹,令邪神縱使身受重傷亦可在短時間內復原,
更令老邪受損的氣門再無缺憾,
兼且突破易筋經黑級中階,功力更勝從前...

內丹用完再用,確實利害無比,唔知仲可唔可以比第個用呢? 
我驚第時小邪俾小貓佢地圍到死下死下個時....老邪嘔番粒野出黎俾小邪食,之後又回復番..又嘔番出黎俾老邪......(repeat n次) .....佢地咪無敵敵

引用:
原帖由 休谷客 於 2008-8-18 09:53 發表

西門蕭好似淨係吹蕭係強項,睇唔到有乜野其他功夫...
玩腳算唔算丫

引用:
原帖由 休谷客 於 2008-8-18 09:56 發表

金如來功力超越金鐘十關,以小龍而家既九陰七章,重爭好遠,

同埋金童寶典又要同玉女心經合拼先有威力....
殺晒班2打6...之後唔夠金如來打咪著草囉

今期真係好睇呢.....不過一諗到下期金如來要俾人圍"o趙",就真係登佢擔心呢.... 7秋1

唔知點解好想睇金如來打大水牛添

大水牛之前先吞過"精"...唔通俾埋lee2粒"腎石"過佢......

出大水牛傳.....(至尊魔工無限品 )

引用:
原帖由 天下無敵老祖宗 於 2008-8-29 00:09 發表
的確係近來最好睇同精彩o既一期,值得一讚。

老妖屠殺琴僧同畫僧,回復殺性,個人覺得無乜唔妥。因為學小龍話齋,雙僧的確係死有餘辜,無需姑息。

小龍回復高手霸氣,好野,難得同 11 關 level o既 ...
今期真係好睇~~~小龍終於都有番小小高手既風範呢.....

不過臨尾金如來一掌打落黑龍個度,唔知下期會唔會話黑龍臨陣突破去第9關呢 ...

不過9關都唔會夠金如來打架啦....唉

會唔會食左舍利子..好似小虎佢地緊....升2級..10關呢......keke

引用:
原帖由 a1771550 於 2008-9-6 11:19 發表

其實咁做係D老編要突出小虎與別不同既武學思維,但卻適得其反。
小虎做奸角就真係一流啦~~

今期..........唉...戒仔一陣間就話學識5招天佛掌

睇完今期,唔知點解覺得好”鬼異”,火雲仔一上多一級(中階)2-3下就捉實左韋陀..我覺得好似唔知點咁(不過我又唔識講 )

引用:
原帖由 亞佳佳 於 2008-11-21 01:18 發表
唔知大家認唔認同,韋哥係龍虎門入面,最唔駛點打而又功力最高既一個
不過佢就下下都要就死就死先突破到呢

引用:
原帖由 天下無敵老祖宗 於 2008-11-20 17:16 發表
上個禮拜誤會左華九公,原來佢真係黎幫阿韋哥提升功力,家下韋哥一下子升到等同於黑級初階o既兩極歸元 level,而華九公就功力耗盡,好彩都無生命危險。

好奇怪,原本聽日至有o既外傳,頭先已經見到有得賣 ...
係囉,今個星期就左日出,唔知丫老天尊可以捱到聖上幾多招呢

引用:
原帖由 天下無敵老祖宗 於 2008-11-21 09:40 發表

家下無敵o既功力已經誇張到可以用黎當噴射引擎咁用,從而增加戰鬥機飛行速度,仲要係萬丈高空,穩如泰山地企響高速飛行中o既戰機上面 (老祖宗 level)。相比之下,老天尊只係單手接住架直升機,完全係差幾條街。
...
又記番風雷傳...火雲仔唔係話參幫冇叫佢....落佢面....自己不請自來咩??而家........

相關搜索目錄: 直升機 引擎

100 1234
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。