推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

[原創] 天地毛限 - 最新消息

本主題被作者加入到個人文集中
引用:
原帖由 ayufan 於 2009-6-18 00:27 發表
我這都有4張免費加鐘卷了,還有天地每月都有一天要妹妹衝刺,一天要12個鐘,不然要自己買鐘,那個時候去很有可能會有驚喜喔。
天地好多女都唔夠鍾,仲要有衝刺日子,呢D日子一般唔會SET 係星期五,六,因為個場唔想D女做到,先有機會罰$

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-6-22 00:23 發表

其實我這個星期都有成日提住話 ca 打風,仲叫人唔好去博。但你見我仍然照去,只係因為我中左毒,唔去唔安樂,而且我比較識走位,警覺性高。

如果你問我拎意見,我就覺得不如唔好去,因為師兄你在心底裡對嚴打有 ...
每個人對風險指標都唔同,每當有鎮/市大行動時,我既指標就係睇下CA龍頭邪足場有無工衣為原則,如果係工衣如常,我都會照上邪足項目,不過其他如SN,光豬K,FL 等等,我都唔會搏,因為該等活動斷正真係走唔甩,又無得完事後毀滅証據

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-6-22 00:23 發表

其實我這個星期都有成日提住話 ca 打風,仲叫人唔好去博。但你見我仍然照去,只係因為我中左毒,唔去唔安樂,而且我比較識走位,警覺性高。

如果你問我拎意見,我就覺得不如唔好去,因為師兄你在心底裡對嚴打有 ...
每個人對風險指標都唔同,每當有鎮/市大行動時,我既指標就係睇下CA龍頭邪足場有無工衣為原則,如果係工衣如常,我都會照上邪足項目,不過其他如SN,光豬K,FL 等等,我都唔會搏,因為該等活動斷正真係走唔甩,又無得完事後毀滅証據

引用:
原帖由 JNC117 於 2009-6-22 21:13 發表

沒錯, 特別你SN活動, 比 Gong An 捉到係房實死硬 , 邪足都話可以自己走位, 剛剛個星期, 我過夜都去左酒店, 幾個week冇去SN了
以前我鍾意去推拿過夜,但漸漸發覺日頭邪足完,要等12點入場推拿過夜真係幾辛苦,而且剛邪足開完『工』都無咩MOOD攪,而家寧願早D到CA拿定房放抵行裝,再慢慢玩,玩完又返酒店沖個涼充下電,再出動走多兩場仲爽!

相關搜索目錄: 酒店

引用:
原帖由 zmss 於 2009-6-22 22:55 發表

The apartment on top of Heaven & Earth is $650/month, fully furnished with Aircon, gas water heater, gas cooker, bed, table and chairs, TV, broadband internet.  (no telephone).  24 hour security g ...
其實可以出OFFER 比D女,不如幫D女租,(表面)代價係看屋,搞衛生,等主人星期六,日返黎渡假,(實際)上就係師兄650已經可以包件WEEKEND LOVER !

引用:
原帖由 JNC117 於 2009-6-22 23:55 發表

天氣咁熱, 有個地方落腳好好多
特別係最近風聲緊, 酒店過夜感覺安全小小, weekend 去左長青路 味遷拉面對面間商務酒店過夜, 128一晚, 師兄有冇價格相宜既酒店介紹 ?
X方都幾方便,不過WALKIN好難BOOK!
我通常住烏沙大潤發果邊,168已經好豪好C服,仲包自助早餐!

引用:
原帖由 成熟溫柔男士 於 2009-6-23 12:23 發表

C兄咁o既行程都好似幾好, 但平均洗費大慨如何呢?           
............1530CA金三角.........................
- 日場蟲島*2HR=98
- 豬SHOW=FOC
- 拿酒店房=168
- 沖涼/小休=FOC
- 晚飯=30
- 酒店->長安廣場->天地=2+2
- 夜場天地*3HR= 45+40+FOC (加鍾卷)
- 天地的士返酒店=15
...................次日.......................................
- 自助早餐=FOC
- 1230 蟲島頭場入閘*2HR=98
- 1500 下午茶/叫外賣同技C係房食=30

合共: RMB528 (未連來回CA交通費)

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-6-23 09:13 發表

The forthcoming seminar will be held at Infinitude SPA Club (天地)
師兄既SEMINAR 愈做愈大,睇黎要天地開埋電影室先夠用!

相關搜索目錄: SPA

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-6-23 17:59 發表

連來回 CA 車費,成本大約¥600,按腳三次,有點貴。
行程輕鬆,岩曬自由淫士,免趕尾班車之苦,而且入場時間較到岩岩好係上班/轉班時間,食心水NO. 機會極高!

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-6-23 18:14 發表

師兄說得對,咁先至係玩得開心。

每次週未去 ca ,即日來回,趕頭趕命,去到又要輪街症。  
蟲島1300-1500 ,1600-1800 , 2100-0000 係最繁忙時段,唔好話心水號碼,基本皇牌GC連POTENTIAL 普通牌都唔洗旨意點到!除非咁好彩有岩岩落鍾既!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。