推介:| 開蓬車頂維修翻身 | Email Hosting | Online Shop System | makeup course | Wedding Photography Tip | Bordeaux Red | English learning | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

經當被男生偷走內衣

引用:
原帖由 紫雪 於 2009-2-24 01:59 發表

我bf說,既然不知是誰,唯有不算了,叫我再買過新的……

還有的是…我掠在"露台外的bra及底褲,成日比人偷的,而留下有個男人成日禁我鐘,我開門時說我的內衣掉在他露台花糟上…
但我明明夾得好實的………
佢分明想識你啦. 見到好正既bra及底褲,想睇下女主人係咩野樣,睇到你之後,你次次掛出,都夾你bra及底褲落去打飛機,幻想同你搞啊 .你可以問下佢有冇咁做啊

引用:
原帖由 紫雪 於 2009-2-25 11:39 發表
傻啦,呢D野點問得出口?試過有一次,佢竟然拎住我件連身內衣裙上來按我門鐘比番我,我問佢究竟你係點偷的?他一如以往露出一副笑淫淫的樣子,說沒這樣做…
一定有咁做啦!你小心啦!當佢一時淫性大發,你就慘啦!

引用:
原帖由 isseyyohji 於 2009-2-26 00:05 發表
不如你將你平時着果啲post上嚟俾大家睇吓係咪真係咁引人犯罪
咁你咪成日要買新,不如約埋我一齊去,
又想食埋人

引用:
原帖由 紫雪 於 2009-2-25 17:49 發表

咁我又唔驚,我家門口有閉路電視的
真係唔知架,佢可能做左先啦!

引用:
原帖由 紫雪 於 2009-2-26 11:15 發表

我有個post已著了brabra及底底既相啦,去看吧

呵呵,他只是想欣嘗一下呢

我也有不少功夫底子的,冇咁易搞到我呢
你識功夫架,邊門邊派啊!

引用:
原帖由 紫雪 於 2009-2-26 15:52 發表
只是一些肉博上克敵的招式呢
女中豪傑啊

引用:
原帖由 紫雪 於 2009-2-27 02:00 發表
識少少啫~~~~~~~~~~~~~~~~~
你幾時學架!有冇試過對付d衰男人先

引用:
原帖由 紫雪 於 2009-2-27 11:02 發表

你好

我有post我著brabra既相呢

試過夜半回家時,被人從後襲擊,我把他整個人向前撻
wow,咁危險既,女仔都係唔好深夜一個人返屋企啊!
出事就真係慘啦

引用:
原帖由 紫雪 於 2009-2-27 18:07 發表
呵呵,我唔怕呢,可能比我撻果條友係domdom

唔係啊,條友居然係我啊
我失憶添,你出手重左d啊

引用:
原帖由 紫雪 於 2009-3-3 00:15 發表
嘩哈哈,我記得呢條友佢從後ja我波波,之後仲瘀左添

我有幸摸到就正囉

條友真係我啊!
我冇晒記憶啊

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。