推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

龍虎門討論區

小虎太二世祖feel啦....武功差又扮勁呢下最乞人憎

引用:
原帖由 天下無敵老祖宗 於 2007-4-23 15:31 發表
個人黎講,我當然希望醉魔會去賣鹹鴨蛋。因為呢個角色都幾乞人憎,就好似大家所講佢正一係條人渣。

論武功,而家好多邪派高手都勁過佢 (10 隻手指都數唔晒果種)。

論奸狡,醉魔又唔夠藍浪咁狗咁賤 ...
我想問,洪東勁定金童勁???

引用:
原帖由 天下無敵老祖宗 於 2007-4-24 09:59 發表

金童o既童子金身大概有 9.5 關實力,應該勁過天長老少少,同老妖平排。

但洪東如果仲勁過白無涯,相比之下,咁就應該洪東勁過金童喇。
但實有有冇講過洪東係咩內功?因為我唔係期期買~~

好,終於得閒出下聲啦
我唔知post 係呢邊岩唔岩,錯左話我知,等我post返去火雲個邊

由風雷+小龍比金羅漢震走之後,我已經罷買龍虎門。
呢排見佢地好似好有誠意搞《火雲》,就再次買返黎睇,點知,睇左四期《火雲》,已經決定cut書。
係,係打得勁左
但又話咩優化工程,但d武功level錯哂....
黃級就夠藍浪打,藍浪都有七關下嘛,七關都比唔過黃級,咁中華武館某條友(我記得有人練到yellow級ga)去做碎骨門主仲好啦.....
好啦,藍級又夠文殊打,即係文殊都比唔上夜梟、玄劫、老烈火、老仙、瘋如意、金羅漢,大約同岩岩出場既銅獅and銀鷹同級(大家記唔記得佢兩個比藍級一齊震飛既場面,羅剎大典).....咁都做到教主,真係通天教變通屎眼教.....
然後而家仲出埋老祖宗呢d天神級高手.....亂得仲勁
咁邊有優化到唧?????又逼讀者cut書

相關搜索目錄: 工程

引用:
原帖由 天下無敵老祖宗 於 2007-8-6 16:55 發表

元老王個名聽落好似好勁,以為佢點都可以同老祖宗打兩野,但點知佢連老祖宗件衫都完全碰唔到。最後仲要中埋萬毒心經,睇黎下期都係被化灰居多。
都勁ga啦,有黑級level
但有邊個真係可以勁到同老祖宗過到兩手wo
而家全書肯定一個都冇....

引用:
原帖由 a1771550 於 2007-8-6 18:27 發表

但肯定有一個人係例外,他就是永遠以弱勝強既王小虎。
又係wo,老黃咁愛佢
話唔定六陽裂頸腳就可以打低老祖宗
又或者用「過人勇氣」+「無比鬥志」+「電光橫空」(係唔係雷電神腿有一招類似既野?????)就可以追到御劍飛行........
玩哂~~~

引用:
原帖由 阿左 於 2007-10-16 20:03 發表

白仇快d破身,學過其他野仲好啦,個個都提升哂,
係白仇同小鷹仲未有明顯武功突破,佢仲要停係明月缺唔得掂喎
明月訣都有七關ga,紅日訣先八關....
黑龍都係八關唧....

引用:
原帖由 iamkennyger 於 2008-2-15 01:40 發表

有三個機會:
1)老祖宗(大家都唔想係佢)
2)星宿老仙(舊著有三仙,家陣補番都未定)
3)柳森嚴(同刀仙有仇口,極有可能,若然係佢仲可以順理成章幫手埋飛仙口,話晒正派,報完仇就做正事)
我覺得係1號....以佢兩位既LEVEL,除左老祖宗真係冇咩人可以介入到
老仙都未夠班啦,佢邊有咁好身法,佢D仙游步不過係擰下扭下.....

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。