推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

35 12
發新話題

龍虎門討論區

其實真係"TALL"得太離譜, 如果快2倍就可以好好多, 例如今期克虫等時就浪費了1格; 2兄弟的兇悍樣我就覺得太重複law......:bird:

百年大典我估x'mas一定唔得!!

今期金鵬個樣好奸

老妖今期精神到.....

月聖使那段其實好深刻... 一劍兩洞!!!!

今期洪伯伯好明顯想解除七重天既毛病啦, 講到懶危險緊張咁

引用:
原帖由 脫穎而出 於 2006-12-7 04:35 PM 發表
我以為四龍起碼可以打死一兩個星宿群邪, 點知蛛王中佢一拳都無事, 通天教今次全軍盡墨, 通天教真係好人丁單薄, 希望下期四龍可以谷得爆啦!
我諗可能性好細, 黃唔會咁快做die蜂王.

白俊出, 但咪係行行企企, lfm 宜家有差不多20人了!!

引用:
原帖由 Gunners 於 2006-12-21 09:43 PM 發表
原來上一期既下期預告出錯, 搞到兩期都叫"憤怒的黑龍"!!
宜家既封面先合親law

引用:
原帖由 天下無敵老祖宗 於 2007-1-11 03:19 PM 發表
係啦, 今期的確係悶到嘔電, 劇情又唔緊湊, 就算 miss 左唔睇都無乜損失.  

四大族長好鬼二打六 feel, 好似嘍囉, 都係舊著時代畫得靚囉.   
同意, 其實唔明點要改造型, 以前個D仲好, 仲有親切感啦!

引用:
原帖由 周五一次郎 於 2007-1-12 12:13 PM 發表

如冇記錯,好似係胡紹權畫的。
YES! 係胡紹權畫

引用:
原帖由 a1771550 於 2007-1-22 11:00 AM 發表

個碼頭,唔計側側膞既星宿派,只係得四大族長打得下,雙皇夠殺有餘。但星宿派加入又唔同睇法,最好係雙皇打殘四族長後,星宿派不得不出手之下,星宿7王齊上大戰雙皇,咁就一連兩場打戲,而且打法唔同(星宿7王 ...
星宿現在只得6王 , 蛤王已做左香香公主

同意這只是dream, 有都可能打掉7-8期去,

引用:
原帖由 a1771550 於 2009-5-28 22:08 發表

宗兄淡定, 下期係 "封面殺手", 內容唔會同封面相同啦...
我又覺得會對辨喎...

不過 "是禍躲不過"既係個 disco 球!!

(會照射呀龍哥身上但絲毫無損啦! )

相關搜索目錄: Disco

35 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。