推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

不要錢的MM是最難搞的...

引用:
原帖由 metalazo 於 2009-10-6 00:13 發表
一個朋友曾經說過這句話....怎知這事發生在我身上。的確,這樣的MM出現真的幾難搞。 其實我也想不到為什麼她會這樣,我唯有說清楚....

很多朋友問我為什麼不見她了....
我親手把她送回老家了,為了不傷害她..
...
我提议师兄下次沟女时同女讲你结左婚的。。让女女一早心里知道无可能同你结婚。。只系一起玩几年。。。

引用:
原帖由 simonkok 於 2009-10-6 23:57 發表

佢無挑戰性,,,可能唔開心掛
我都系甘话。。如果条女吊起来卖拒就会死追既啦。。。

引用:
原帖由 KMY89 於 2009-10-7 23:36 發表
咪係,Kmy 諗住食完個護士,就食件醫生,再食只解X軍,再食首du之花   
师父既志趣果然不凡。。吾似我地。。。求其揾件无甘扒既泄一泄就鬼甘开心。。。

引用:
原帖由 glucerna 於 2009-10-8 10:11 發表
百貨百賣...幾西既塲都有人去 ...有人鍾意肥..有人鍾意瘦..有人鍾意朱朳...

我就去到d西塲...好好醜醜都揾条囡坐吓,玩吓...最多就唔帶出街..好過一个 ...
我同你一样想法。。无ARM既咪求其揾个两旧水坐低萝。。。

引用:
原帖由 KMY89 於 2009-10-8 12:03 發表
所以 KMY 請客通常係半記  
几时又请客呢。。请埋我。。吾该。。。

引用:
原帖由 KMY89 於 2009-10-8 12:54 發表

遲D搞個老豬宴   
乳猪好食D喔。。。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。