推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

CA朱古力廠沒有想象中好玩

H MAN C HING,
一個地方好不好玩真的要取決很多方面。嫖運確實是重要。。要碰到你喜歡的她又對你有好感才好玩的。。我碰到好的可是我又花心。。換了又不怎樣。。
不過可以說廠的規矩是比較好的﹐比很多其他廠。。還未遇過一早要一早走的。。但也不能保證在廠就一定好玩的。。希望你下次玩得開心啦。。

引用:
原帖由 btpower 於 2007-8-28 11:09 發表

海兄,你真係花心都嘔啦.抱住兩件係房玩已經想住下次食邊個上次係房你叫另一個肥妹仔得唔得的.
BT 兄﹐
那個身材變了樣﹐ 七少也檢查過﹐證實。
那晚高妹好。禮拜天已翻去吃了。。但太嫩。。什麼都不懂。。應該先給你培訓才吃。。

引用:
原帖由 btpower 於 2007-8-28 12:13 發表

海兄邊個高妹呀,你唔係星期天走咗了嗎.是否係香港又回頭返上廠呀
就系steven那個咯。高過我的。。
禮拜天回來﹐ 到晚上八點多又上﹐以為阿傘兄在沙嘴﹐點知是在廠﹐ 甘咪又去了廠咯。。

引用:
原帖由 s-pimp 於 2007-8-28 14:08 發表
高妹?  是否在 Tv 前面跳舞那個?  我見佢跳得ok索....以為佢以 tune 好tim  
working there only 12 days and never before in this trade, so she says!! but really fresh

相關搜索目錄: 跳舞

引用:
原帖由 btpower 於 2007-8-28 14:21 發表

哦,原來果個.真的高頭大馬喎.但波不是很大.
前一天已檢查過的。。看似飛機場。原來一手搾吳o西。。還可以。。

引用:
原帖由 btpower 於 2007-8-28 14:25 發表

不是跳舞那個喎.但你今次係唔係想食Tv 前面跳舞那個先.我見你眼不停地望住佢
跳舞是那個啊。。當晚陪誰的呢。。

相關搜索目錄: 跳舞

引用:
原帖由 btpower 於 2007-8-28 14:54 發表

是校長.
啊。。S PIMP 兄確有眼光。。那位是好野來的。。

引用:
原帖由 btpower 於 2007-8-28 14:55 發表

還可以波交係唔係
甘又得。。不過都好好玩的

引用:
原帖由 par3 於 2007-8-28 15:16 發表
我就覺得好撞手神啦,小弟命中率都好高吓
不光是撞手神的。。女女需然是在反工。。但他們也有感覺的。。碰到好的客人如你。。她們也會著的。。
其實我的“手神”也很好的。。

引用:
原帖由 btpower 於 2007-8-30 14:58 發表

朱古力廠唔好玩?
啊。。我禮拜五不去了。。

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-8-30 15:46 發表

超!個個都知你星期五唔去的喇!不要給阿嬌吸哂你的精啊!留番點給廠裡的員工吧!
是﹐ 要留翻D星期六爆房至得。。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。