推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

[疑難] 東莞長安仁K

引用:
原帖由 terry997 於 2009-1-5 02:25 發表
前2日,同朋友上去玩~~
聽就聽得多,幾好玩幾好玩.....不過就係未上過
咁我地一行3人就滿懷興奮心情上去~~
6:15到,食左個飯~~7:45到東方X力....
開始睇MM.....1ST ROUND 唔得...2,3,4,5都唔得
心諗唔係咁差呀 ...
以前都是七点半才去这里的。。D女吾得就几点去都无用啦。。
讲到系吾系D女比SZ差就很难比较了。。玩法也不同。。

引用:
原帖由 浪高長岸 於 2009-1-5 15:57 發表
大海和7SIU昨晚有冇繼續去威呀
无啦。。我LB来了住在SZ。。昨晚就跟7-Siu一起吃饭者。。

引用:
原帖由 浪高長岸 於 2009-1-5 22:35 發表
我都很其待下次見到師兄
周六希望能一起玩呀。。。

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2009-1-6 12:15 發表
里個周六不行, 下個周六小人物又要投客棧了
甘下周六看是否能一起玩啦。。。

引用:
原帖由 DrTea 於 2009-1-6 13:18 發表
You're free from now & onwards ?!
LB 回乡度岁嘛。。。

引用:
原帖由 simonkok 於 2009-1-6 15:27 發表
甘哩個星期六會見到你?
更系要跟西门兄喝酒啦。。。

引用:
原帖由 simonkok 於 2009-1-6 16:46 發表

有機會跟你品茶又如何....小弟不才...亦曾經跟寶島友人學習烹茶嘗茶.....不過不彈此調已久.....
甘就每人三个杯啦。红酒,啤酒跟茶一齐饮咯。。

相關搜索目錄: 啤酒

引用:
原帖由 浪高長岸 於 2009-1-7 18:05 發表
小弟未知能否去,因有個團在煩,最怕週五要自己去,那這星期就去唔到 我pm咗7siu啦!
以后大把机会啦。。

引用:
原帖由 siujija 於 2009-1-9 08:18 發表
質素高少少女都已經回鄉喇!!
的确是。。高质有人养的。。揾到钱的自然是已回乡啦。。剩翻系度个的耿系无人要揾吾到钱连路费都无个D啦。。而家去玩都已有心理准备既啦。。

引用:
原帖由 DrTea 於 2009-1-9 12:39 發表
However, there're some Taiwanese not yet died and Compete with us frequently !!  
条呆包应该已在垂死挣扎中啦。。你被D耐性等一下。。好快就CALL你既啦。。

引用:
原帖由 simonkok 於 2009-1-19 19:28 發表

甘你哩個星期食埋食埋無人要的K囡SN囡...你又覺得點?
我就覺得唔差!(K囡仲好添,我都想番焯,祝佢好運能够平安再番來.)
可以讲都吾错啦。。比我预期好很多添。。。

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-1-19 21:52 發表
Shall we re-visit this place again during the CNY holiday ?
Sure la...I think this is a good place in terms of hardware, MM quality, training and of course the main thing price...

引用:
原帖由 DrTea 於 2009-1-19 22:24 發表

The KTV is good but TY Hotel room isn't worth lor !!  We've to try RG Hotel with their breakfast and Japanese Cusine as well !!
TY hotel room mis so so, the shower hot water is interupting in my room...
Have I paid you back the room charge,  7-siu..

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。