推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

[原創] 講下五月花先

引用:
原帖由 Mr.big 於 2009-7-1 13:39 發表
定左房今晚了解一下。
等师兄报告。。本来昨天去的。。后来听说要六点半钟就要抢女。。所以无去去了别的地方。。。

引用:
原帖由 烈火 於 2009-6-30 18:53 發表
好耐無出post ~  原因是, 沒有什麼新鮮事.
但昨天去了 CP 新的五月花酒店 後面的 KTV  ..... 感覺都幾好哦.
冷氣OK , 空間舒服, 音響和 歌都非常好 .....
有大廳 9:00 有表演....   每位$48 最低消費 .     ...
可吾可以详细D讲下呢:
酒水价钱。。
有无送酒。。
D女女招呼如何。。
有无带女走呢。。
出街价钱又系几多呢。。
D女有无放飞机又或一早要走呢。。
D DJ 靓吾靓呀。。
D 妈咪呀。经理呀甘有无入来招呼呀送就呀,,小食呀甘呢。。

相關搜索目錄: 酒店

引用:
原帖由 烈火 於 2009-7-1 23:09 發表
當然可以详细D讲下呢:
酒水价钱。。 780 一套洋酒 (如1芝華士 + 4 green tea) + 10% service charge
有无送酒。。 買 2送 2 ~~
D女女招呼如何。。 和加怡一樣 ( 知你是老嫖會好點 ...
吾错播。。。
放飞机罚一千。。。好政策。。。

引用:
原帖由 hk2005 於 2009-7-2 13:17 發表

隔離網話裝修吾得,平料。
重用緊大CRT電視,
酒水同十2一樣貴,因同集團!
女女 258 369
女女同常平慣性天光7 8點幾就走。

你定義吾早走系幾多點?
系吾系祇有你間房那麼好服務!?
吓。。CRT电视。。老妈子电视坏左叫我买一部到处都揾吾到呀。。。
七八点我认为是早走。。都未转侧。。

相關搜索目錄: 裝修

引用:
原帖由 hk2005 於 2009-7-2 15:57 發表
你那麼重磅壓扁她一個晚上,點都要用些時間等女女行血先可以走動
你又间接暴露左阿七公D身形啦。。。

引用:
原帖由 hk2005 於 2009-7-2 16:04 發表
吾怕 JVC重有得出CRT TV,樂聲就網頁刪CRT TV,你試下叫店直接落單可能倉庫重有都吾奇!
都系要买LCD既啦。。。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。